Ο Αντετοκούνμπο στο εξώφυλλο του NBA 2K19 και ήμασταν εκεί!

Μια μεγάλη τιμή για τον έλληνα σταρ του NBA
03 Ιουλίου 2018 10:37
Ο Αντετοκούνμπο στο εξώφυλλο του NBA 2K19 και ήμασταν εκεί!

Οι Unboxholics έλαβαν πρόσκληση από την 2Κ και παρευρέθηκαν, με τον απεσταλμένο μας Δημήτρη Στάμμο, στην επίσημη αποκάλυψη του εξώφυλλου του NBA 2K19 που έλαβε χώρα στην Αθήνα. Ύστερα από ένα όργιο φημών, φέτος υπερήφανα θα φιγουράρει τον μεγάλο έλληνα σταρ του NBA, Γιάννη Αντετοκούνμπο, με ένα πολύ ιδιαίτερο εξώφυλλο που έχει έντονο το ελληνικό στοιχείο. Στο ειδικό event που πραγματοποιήθηκε και μεταδόθηκε ζωντανά σε κάθε άκρη του πλανήτη, φυσικά ήταν εκεί ο Γιάννης για να δεχτεί αυτή την τιμή, που του έκανε η 2Κ να τον έχει φέτος στο εξώφυλλου του κορυφαίου και πιο διάσημου μπασκετικού τίτλου. Απάντησε σε μερικές ερωτήσεις όπως την ευρωπαϊκή μπασκετική κουλτούρα που φέρνει στο NBA, λέγοντας πως το έκαναν και άλλοι πριν από αυτόν, δίνοντας ασσίστ στον Λούκας Ντόνσιτς, ο οποίος φέτος θα παίξει στο NBA. 

Η αποκάλυψη συνοδεύτηκε και από ένα συγκινητό trailer που αφηγείται η ίδια η μητέρα του Γιάννη, το οποίο μπορείτε να δείτε παρακάτω.

Η ύψιστη τιμή για τον ηγέτη των Milwaukee Bucks δεν σταματά εδώ καθώς είναι ο πρώτος διεθνής -μη αμερικανός- μπασκετμπολίστας που το πρόσωπο του θα είναι στο εξώφυλλο του NBA 2K franchise. Να θυμίσουμε πως ο Γιάννης θα είναι το πρόσωπο της απλής έκδοσης του τίτλου -αυτής που η πλειοψηφία του κόσμου θα προμηθευτεί από τα ράφια- ενώ η επετειακή Legendary έκδοση του θα έχει μπροστά τον Lebron James. Δείτε μερικές φωτογραφίες από την ειδική εκδήλωση:

Το NBA 2K19 θα κυκλοφορήσει στις 11 Σεπτεμβρίου για τα PS4, Xbox One και PC.