Ε3 2018: Ο επίλογος

Το μεγαλύτερο gaming πανηγύρι, έφτασε στο τέλος του. Για την ώρα...
17 Ιουνίου 2018 16:02
Ε3 2018: Ο επίλογος

Αν και η κάλυψή μας για την E3 2018 έχει ακόμη λίγη συνέχεια, μιας και οι απεσταλμένοι μας κουβαλάνε μπόλικο υλικό από εκεί, η εβδομάδα της E3 τελείωσε. Για τους Unboxholics η φετινή έκθεση ήταν λίγο διαφορετική μιας και για πρώτη φορά άνθρωποι της ομάδας βρέθηκαν στο Λος Άντζελες για να καλύψουν τα όσα έδειξαν εκεί οι μεγάλοι και οι μικροί παίκτες της gaming βιομηχανίας. Ο Γιώργος Πρίτσκας και ο Αλέξανδρος Καρατζάς, από την Κυριακή 9/6 έως και την Παρασκευή 15/6 έκαναν ό,τι περνούσε από το χέρι τους για να μας μεταφέρουν τον παλμό της έκθεσης, τα τελευταία νέα και τις όποιες εκπλήξεις, ενώ η συντακτική ομάδα του Unboxholics.com έμεινε ξάγρυπνη όλες τις ημέρες της E3 ενημερώνοντας του αναγνώστες μας για ό,τι πρόκυπτε από την άλλη πλευρά του Ατλαντικού Ωκεανού.

Η προτίμηση του ελληνικού κοινού, φέτος ξεπέρασε κάθε προηγούμενο αφού μέσα σε 72 ώρες περισσότεροι από 400.000 επισκέπτες ενημερώθηκαν μέσα από τις σελίδες του Unboxholics.com, την ώρα που τα social media του μέσου μας, "χτύπησαν" ρεκόρ αλληλεπιδράσεων. Δεν είμαστε από αυτούς που προβάλλουν τη δουλειά τους μέσω των αριθμών, μιας και προτιμούμε να δουλεύουμε παρά να μιλάμε για τη δουλειά μας, αλλά όταν νιώθουμε ότι πρέπει να ευχαριστήσουμε για την εμπιστοσύνη του κοινού μας, θα το κάνουμε και ας μην είναι το απολύτως σωστό για εμάς.

Αν θέλετε να κάνετε μια ανακεφαλαίωση της E3 2018, μπορείτε να επισκεφτείτε το ειδικό micro-site που δημιουργήσαμε και που φιλοξενεί όλα τα άρθρα που αφορούν στην έκθεση. Αν πάλι είστε του «βίντεο», υπάρχει μία αναλυτική 3ωρη Framerate Live! εκπομπή στην οποία σχολιάζουμε τα σημαντικότερα σημεία του gaming πανηγυριού. Σύντομα να αναμένετε και ειδική εκπομπή με τους απεσταλμένους να μιλούν για την εμπειρία τους, ενώ στο επόμενο 10ήμερο θα δείτε σχετικά άρθρα και βίντεο από ακόμη περισσότερα παιχνίδια.

Επιπροσθέτως, θέλουμε να ευχαριστήσουμε την Ubisoft η οποία αποτέλεσε σημαντικό παράγοντα στο να βρεθούμε στο Λος Άντζελες, καθώς και την αλυσίδα καταστημάτων Γερμανός, που στήριξε την κάλυψη της E3 2018 για φέτος.

Εμείς κρατάμε ότι αυτή η E3, μπορεί να ήταν φτωχή από εκπλήξεις και «βόμβες» αλλά ήταν σίγουρα πολύ εποικοδομητική για τον μέσο gamer. Οι ανακοινώσεις και οι παρουσιάσεις των εταιριών ήταν καλές και κυρίως γέμισαν ένα διάστημα 2 -τουλάχιστον- ετών με κορυφαίους τίτλους να αναμένονται από όλα τα μέτωπα και για όλα τα γούστα. Το gaming ζει μια κοινώς αποδεκτή καλή περίοδο και οι Unboxholics είναι χαρούμενοι και γεμάτοι όρεξη να ζούμε αυτές τις εποχές μαζί, εδώ, στο Unboxholics.com.

Καλό gaming και καλό καλοκαίρι σε όλους και όλες!

Tags: