E3 2018: Τα φημολογούμενα παιχνίδια

Αυτές είναι οι εκπλήξεις της φετινής έκθεσης;
05 Ιουνίου 2018 18:41
E3 2018: Τα φημολογούμενα παιχνίδια

Οι Unboxholics βρίσκονται σε ρυθμούς E3 2018 και έτσι τα αφιερώματα συνεχίζονται! Αφού είδαμε τα επιβεβαιωμένα παιχνίδια που είναι βέβαιο πως θα παρουσιαστούν στην μεγάλη gaming έκθεση, σειρά έχουν τα φημολογούμενα. Συγκεκριμένα, ρίχνοντας μια ματιά στις φήμες και τις εικασίες που μας απασχόλησαν μέχρι τώρα μέσα στο 2018, δημιουργήσαμε μια λίστα με τίτλους που ακούγεται ή είναι πιθανό πως θα δούμε φέτος στην E3. Πρέπει να επισημάνουμε πως κανένα από τα ακόλουθα παιχνίδια δεν έχει επιβεβαιωθεί ρητά και κατηγορηματικά πως θα παρουσιαστεί στην έκθεση, ωστόσο αν εμπιστευτούμε την φημολογία, οι πιθανότητες είναι πολλές.

Ας ξεκινήσουμε!

Cyberpunk 2077

Εδώ και καιρό το Cyberpunk 2077 ακούγεται έντονα, αφού μέχρι και η επίσημη ιστοσελίδα της E3 αποκάλυψε πως η CD Projekt RED θα παρουσιάσει ένα RPG παιχνίδι στην έκθεση. Η έντονη φημολογία των τελευταίων μηνών φαίνεται πως επιτέλους θα σταματήσει και το παιχνίδι των Πολωνών θα δει ξανά τα φώτα της δημοσιότητας.

Metroid Prime 4

Το όνειρο πολλών οπαδών της Nintendo έγινε πραγματικότητα πέρυσι, με την αποκάλυψη του Metroid Prime 4. Από τότε έχει επικρατήσει σιγή ιχθύος μέχρι που νωρίτερα μέσα στη χρονιά κυκλοφόρησαν φήμες που ήθελαν το παιχνίδι αναπτύσσεται από τη Bandai Namco. Είναι πολύ πιθανό πως η Nintendo θα ξεκαθαρίσει το τοπίο και θα παρουσιάσει περισσότερα στην E3 2018.

Shadows Die Twice

Το επόμενο project της FromSoftware, το γεμάτο μυστήριο Shadows Die Twice, αποκαλύφθηκε στα The Game Awards 2017 και από τότε δεν έχουμε μάθει τίποτα νεότερο. Αντικρουόμενες φήμες μιλούν άλλοτε για Bloodborne, άλλοτε για Tenchu και άλλοτε για κάτι εντελώς νέο και διαφορετικό. Η E3 2018 ακούγεται πως είναι το μέρος που θα μάθουμε περισσότερα.

Splinter Cell

Το Splinter Cell είναι ίσως ένα το παιχνίδι της λίστας με τις περισσότερες πιθανότητες να κάνει την εμφάνισή του στην έκθεση. Πολυάριθμες διαρροές νωρίτερα μέσα στο έτος έκαναν λόγο για επιστροφή του franchise και μόλις μερικές πριν, η τεράστια διαρροή της αλυσίδας καταστημάτων Walmart αποκάλυψε ξανά πως ο Sam Fisher ετοιμάζεται να βγει από τις σκιές.

Halo Infinity

Μόλις μερικά εικοσιτετράωρα πριν, ο έμπιστος δημοσιογράφος Brad Sams, ο οποίος έχει μεταδώσει πολλές φορές στο παρελθόν έγκυρες πληροφορίες σχετικά με την Microsoft, έφερε στην επιφάνεια μια ενδιαφέρουσα φήμη. Συγκεκριμένα, αναφέρεται πως το επόμενο Halo θα έχει υπότιτλο Infinity και θα παρουσιαστεί στην E3 2018. Μένει να δούμε ποια είναι τα πλάνα του Xbox για το μεγαλύτερο franchise του.

Gears of War 5

Η μέχρι στιγμής αλάνθαστη λίστα παιχνιδιών που διέρρευσε μέσα από την αλυσίδα καταστημάτων Walmart συμπεριλάμβανε μεταξύ άλλων και το Gears of War 5. Λίγες μέρες μετά έκανε το γύρο του διαδικτύου και μια νέα φήμη που θέλει την Microsoft να αποκαλύπτει τρία διαφορετικά Gears παιχνίδια. Ένα κανονικό, μεγάλο sequel, ένα strategy spin-off και ένα Battle Royale. Το τι τελικά ισχύει, μάλλον, θα το μάθουμε σύντομα.

Devil May Cry 5

Για το Devil May Cry 5 έχουν ακουστεί τόσες πολλές φήμες τα τελευταία χρόνια που προσωπικά θεωρώ σχεδόν βέβαιη την αποκάλυψή του στην φετινή E3. Μάλιστα, μόλις πριν μερικές ώρες, η Capcom κατοχύρωσε την ιστοσελίδα devilmaycry5.com ρίχνοντας περισσότερο λάδι στη φωτιά.

Days Gone

Η Sony έχει αποκαλύψει πως θα παρουσιάσει αναλυτικά τέσσερα επερχόμενα παιχνίδια της στη φετινή E3. Το Days Gone δεν ήταν ένα από αυτά και αν’ αυτού στα πλαίσια της μηνιαίας κάλυψης του Game Informer μάθαμε ατέλειωτες πληροφορίες τον Μάιο. Αυτό δε σημαίνει ωστόσο πως το παιχνίδι θα απουσιάζει από τη φετινή E3. Είναι πολύ πιθανό πως το πόνημα του Bend Studio θα απολαύσει για τρίτη φορά λίγο χρόνο στη μεγάλη σκηνή της Sony, αφού η εταιρία υποσχέθηκε να αποκαλύψει σύντομα την ημερομηνία κυκλοφορίας του.

Mortal Kombat 11

Στις αρχές του Μαΐου ο Ed Boon είχε κάνει ένα αινιγματικό tweet που παραπέμπει στην αποκάλυψη ενός νέου Mortal Kombat. Με την NetherRealm Studios να φέρνει ένα νέο παιχνίδι στην αγορά κάθε δύο χρόνια και το Injustice 2 να έχει ολοκληρώσει τον κύκλο του, όλα δείχνουν πως το νέο κεφάλαιο της σειράς θα αποκαλυφθεί στην Ε3 2018.

Crackdown 3

Πρόσφατα η Microsoft επιβεβαίωσε πως το Crackdown 3 βρίσκεται ακόμα υπό ανάπτυξη, έπειτα από την έντονη φημολογία περί ακύρωσής του. Με το project να παραμένει ζωντανό και μετά την -απογοητευτική για πολλούς- περσινή παρουσίαση, φαίνεται πως το παιχνίδι θα έχει μια δεύτερη ευκαιρία να τραβήξει τα βλέμματα πάνω του στην E3 2018.

Forza Horizon 4

Με τον ετήσιο κύκλο που έχει υιοθετήσει πλέον το Forza franchise είναι σχεδόν βέβαιο πως ο τίτλος θα αποκαλυφθεί στην E3 2018. Οι φήμες που κάνουν το γύρο του διαδικτύου από την αρχή της χρονιάς άλλοτε μιλούν για Ιαπωνικό setting και άλλες φορές για Ηνωμένο Βασίλειο. Θα μάθουμε τι αληθεύει στην συνέντευξη Τύπου της Microsoft.

Fable

Τον Ιανουάριο του τρέχοντος έτους κυκλοφόρησε μια φήμη σχετικά με την κατάσταση των Microsoft Studios και τα υπό ανάπτυξη projects της εταιρίας. Μεταξύ άλλων αναφερόταν πως το νέο Fable βρίσκεται υπό ανάπτυξη από την PlayGround Games, κάτι που έμπιστα μέσα του χώρου ήρθαν να αναφέρουν επίσης μερικές μέρες μετά. Μπορεί να είναι νωρίς για την αποκάλυψη του παιχνιδιού, αλλά δεν είναι και απίθανο να μάθουμε περισσότερα για το μέλλον της σειράς στη φετινή E3.

Perfect Dark

Η ίδια φήμη που μιλούσε για το νέο Fable και στην οποία έδωσαν βαρύτητα έμπιστα μέσα του χώρου, ανέφερε επίσης και πως ένα Perfect Dark παιχνίδι βρίσκεται υπό ανάπτυξη, με την The Coalition να βρίσκεται σε βοηθητικό ρόλο. Αν η Joanna Dark βγει από τις σκιές, θα το μάθουμε στην E3 2018.

Hitman 2

Μια μεγάλη διαρροή πριν μερικά εικοσιτετράωρα αποκάλυψε την ύπαρξη του παιχνιδιού. Μένει πλέον η μεγάλη αποκάλυψη στην E3 2018.

Shenmue III

Το Shenmue III πρόσφατα έλαβε μια σημαντική καθυστέρηση για το 2019. Παρόλο που η THQ Nordic θα απουσιάζει από την E3 2018, δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος για τον Yu Suzuki για να καθησυχάσει το κοινό, από το να δείξει νέα gameplay πλάνα στην μεγάλη έκθεση.

Final Fantasy VII Remake

Πρόσφατες φήμες θέλουν το Final Fantasy VII Remake να έχει δυστυχώς μια ταλαιπωρημένη ανάπτυξη με πολλά σκαμπανεβάσματα. Ωστόσο, το παιχνίδι υπάρχει στην μέχρι στιγμής αλάνθαστη λίστα που διέρρευσε μέσω του Walmart και είναι πιθανό πως είναι ένας από τους τίτλους που θα δούμε στη συνέντευξη Τύπου της Square Enix.

Bayonetta 3

Το Bayonetta 3 αποκαλύφθηκε στα The Game Awards 2017 και από τότε δεν έχουμε μάθει τίποτα νεότερο. Αν η ημερομηνίας κυκλοφορίας του παιχνιδιού τοποθετείται κάπου στο άμεσο μέλλον, τότε είναι πολύ πιθανόν πως θα μάθουμε περισσότερα για το hack’n’slash δημιούργημα του Hideki Kamiya στην E3 2018.

Just Cause 4

Το Just Cause 4 ήταν ένα ακόμη ‘θύμα’ της διαρροής του Walmart και είναι πολύ πιθανό πως θα αποκαλυφθεί στην E3 2018.

Star Fox

Μια ακόμη διαρροή που πραγματοποιήθηκε πριν μερικές εβδομάδες αφορούσε το επόμενο παιχνίδι της Retro Studios της Nintendo. Η ταλαντούχα ομάδα σύμφωνα με τη φημολογία που έκανε το γύρο του διαδικτύου φαίνεται πως εργάζεται πάνω σε κάποιο racing spin-off τίτλο που βασίζεται στο ιστορικό Star Fox franchise.


Να τονίσουμε ξανά πως κανένα από τα παραπάνω παιχνίδια ΔΕΝ έχει επιβεβαιωθεί επίσημα για την E3 2018. Η λίστα βασίζεται σε μερικές από τις φήμες και τις εικασίες που προέκυψαν νωρίτερα μέσα στη χρονιά.

Ανεξαρτήτως, περιμένουμε τα σχόλιά σας! Ποιο φημολογούμενο παιχνίδι περιμένετε περισσότερο να δείτε στην μεγάλη έκθεση;


Δείτε επίσης:

E3 2018: Το πρόγραμμα

Framerate: E3 2018 Special

Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για το The Last of Us Part II

E3 2018: Τα επιβεβαιωμένα παιχνίδια