Editorial: Ο Σεπτέμβρης και ο ζεστός καφές!

Νέα σεζόν, νέα ταξίδια, νέες εμπειρίες
05 Σεπτεμβρίου 2014 00:55
Editorial: Ο Σεπτέμβρης και ο ζεστός καφές!

Όπως ανέφερα και στο χθεσινό βίντεο των Unboxholics, ο Σεπτέμβρης σημαίνει επιστροφή στην πραγματική πραγματικότητα δηλαδή στις δουλειές, στα σχολεία, στις σχολές κλπ. Ο μήνας αυτός, όμως, σηματοδοτεί και την έναρξη νέας σεζόν, για την οποία εμείς εδώ στο Unboxholics.com είμαστε ενθουσιασμένοι. Και νιώθουμε έτσι γιατί για πρώτη φορά θα βιώσουμε μία νέα σεζόν παρέα με όλους εσάς. Από τώρα και για τους επόμενους μήνες η βιομηχανία των βιντεοπαιχνιδιών και της τεχνολογίας θα πάρει φωτιά. Νέοι τίτλοι, νέα περιφερειακά, νέο hardware και νέα gadgets θα κάνουν λιγάκι πιο ζεστούς τους κρύους μήνες που θα ακολουθήσουν.

Και μεταξύ μας, τώρα, τι πιο ωραίο από μία κούπα ζεστού καφέ και ένα όμορφο βιντεοπαιχνίδι έτοιμο να σε ταξιδέψει με φόντο το βροχερό σκηνικό του καιρού; Εντάξει, ίσως να είμαι εγώ έτσι μιας και το φθινόπωρο και ακόμη περισσότερο ο χειμώνας είναι οι εποχές που βρίσκω τον εαυτό μου. Από την άλλη, ίσως οι λιγότερες διαθέσιμες ελεύθερες ώρες να με κάνουν να τις εκτιμώ ακόμη περισσότερο. Πάντως, ο Σεπτέμβρης μπήκε ιδανικά απ’ όλες τις απόψεις. Εδώ στο Βορρά, αλλά έχω την εντύπωση και σε ολόκληρη τη χώρα, το σκηνικό χειμώνιασε απότομα και σαν να μην έφτανε αυτό είχαμε σπουδαίες εξελίξεις, τόσο στο χώρο της τεχνολογίας, όσο και στο χώρο των βιντεοπαιχνιδιών, με σημαντικότερη την επίσημη κυκλοφορία του Xbox One στη χώρα μας.

Κλείνοντας, θα ήθελα να επισημάνω κάτι. Στη στήλη των editorials, η οποία πλέον θα σας κάνει παρέα κάθε Παρασκευή, θέλω να μου γράφετε τα νέα σας. Τι κάνετε, τι παίζετε και γενικά πως περνάτε. Νομίζω πως οι προθέσεις, τόσο οι δικές μου, όσο και της ομάδας των Unboxholics είναι ξεκάθαρες: θέλουμε να πάμε την επικοινωνία μεταξύ μας ένα βήμα παραπέρα. Δεν πρέπει κανένας μας να ξεχνάει ότι πίσω από τα usernames και τα avatars κρύβονται άνθρωποι. Το διαδίκτυο, αν και σε πολλές περιπτώσεις έχει καθιερωθεί ως ένα εργαλείο απομόνωσης από την πραγματική ζωή, πρακτικά είναι το τέλειο μέσο για να επικοινωνούμε. Ζούμε που ζούμε τόσες ώρες με αυτό, τουλάχιστον ας το κάνουμε ανθρώπινα

Με τους Θεσσαλονικείς -και τους Μακεδόνες γενικότερα- θα τα πούμε στη ΔΕΘ, για την οποία μπορείτε να βρείτε πληροφορίες σε αυτό το άρθρο. Σε όλους τους υπόλοιπους εύχομαι να έχετε ένα ξεκούραστο Σαββατοκύριακο και να έχουμε όλοι μία όμορφη και δημιουργική σεζόν. Και επειδή δε μπορώ να κλείσω χωρίς καμία αφιέρωση, το παρακάτω κομμάτι το αφιερώνω στον καθένα και στην καθεμία από εσάς!

Tags: