Παίξαμε το μαγικό Ni no Kuni II μέσα σε ένα κάστρο!

Παίξαμε το νέο τίτλο της Level-5 και περιηγηθήκαμε στο κάστρο του Hever
15 Φεβρουαρίου 2018 15:14
Παίξαμε το μαγικό Ni no Kuni II μέσα σε ένα κάστρο!

Οι Unboxholics ήταν το μοναδικό ελληνικό μέσο που έλαβε πρόσκληση από την Bandai Namco Entertainment για να δει από κοντά το επερχόμενο Ni no Kuni II: Revenant Kingdom της Level-5, σε ένα event που τα είχε όλα.

Το event του Ni Νo Kuni II έλαβε χώρα ίσως στην πιο ενδιαφέρουσα τοποθεσία που θα μπορούσε να διαλέξει η Namco Bandai για ένα παιχνίδι όπου ο πρωταγωνιστής προσπαθεί να ανακαταλάβει το βασίλειό του. Ο λόγος για το επιβλητικό αλλά και ιστορικό κάστρο του Hever που βρίσκεται νότια της περιοχής του Λονδίνου.

Αφού φάγαμε πρωινό στο κάστρο μαζί με τα υπόλοιπα ευρωπαϊκά μέσα περιηγηθήκαμε στους διαδρόμους του κάστρου απολαμβάνοντας ταυτόχρονα και concept art του επερχόμενου τίτλου, για να φτάσουμε τελικά  σε ένα δωμάτιο βικτωριανής αρχιτεκτονικής όπου μας περίμεναν iPods με ακουστικά και ένα αναμμένο τζάκι για να απολαύσουμε το αριστουργηματικό soundtrack του Joe Hisaishi που θα ντύσει το παιχνίδι. Στη συνέχεια αφού δειπνήσαμε και παρακολουθήσαμε μια σύντομη περιγραφή της ιστορίας του τίτλου, των νέων προσθηκών αλλά και ένα μήνυμα από τον Akiro Hino, CEO της Level-5, κατευθυνθήκαμε σε ένα ειδικά διαμορφωμένο τμήμα του κάστρου όπου υπήρχαν δεκάδες οθόνες και PS4 Pro για να πάρουμε την πρώτη hands on εμπειρία του φιλόδοξου project.

Πριν πούμε για τις αλλαγές στο gameplay και όλες του τις βελτιώσεις σε σχέση με τον προκάτοχο του, ας δούμε λίγο πρώτα τι γίνεται με το σενάριο του τίτλου. Τα γεγονότα εκτυλίσσονται εκατοντάδες χρόνια μετά το πρώτο παιχνίδι και αφορούν την ιστορία του Evan Pettiwhisker Tildrum, ενός μικρού βασιλιά που χάνει το βασίλειό του σε ένα πραξικόπημα και με τη βοήθεια των συντρόφων του Roland, Tani και Lofty θα προσπαθήσει να το επανακτήσει.

Όσον αφορά το gameplay του παιχνιδιού όλη δράση θα εκτυλίσσεται σε έναν open world χάρτη που δίνει στον παίκτη την ικανότητα εξερεύνησης του, κάθε συνάντηση με έναν εχθρό θα μεταφέρει τον παίχτη σε ένα ανοιχτό πεδίο μάχης με την δυνατότητα να παίξεις και σαν Roland ή Tani, με τον κάθε χαρακτήρα να έχει διαφορετικά skills και μαγείες στη διάθεση του, τη στιγμή που οι μάχες πλέον ακολουθούν μια πιο δυτική action νοοτροπία.

Οι δυο σημαντικότερες προσθήκες είναι το skirmish mode όπου μάχεσαι χρησιμοποιώντας μια μικρή στρατιά εναντίον μιας αντίπαλης και η νέα δυνατότητα όπου διαχειρίζεσαι το βασίλειο σου, χτίζοντας κτίρια τα οποία ξεκλειδώνουν spells και αντικείμενα για τους παίχτες. Περισσότερα, όμως, θα μάθετε στο αναλυτικό video preview που σας ετοιμάσαμε και συνοδεύει το παρόν άρθρο.

Το Ni no Kuni II: Revenant Kingdom κυκλοφορεί στις 23 Μαρτίου του τρέχοντος έτους για τα PlayStation 4 και PC. Αναμένουμε την τελική έκδοση για να σας μεταφέρουμε την ολοκληρωμένη μας άποψη. Μείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com!