Δείτε ζωντανά τα The Game Awards 2017

Η μεγάλη βραδιά των βραβείων έφτασε
07 Δεκεμβρίου 2017 09:33
Δείτε ζωντανά τα The Game Awards 2017

Άλλη μια gaming γιορτή βρίσκεται μόλις μερικές ώρες μακριάς μας. Ο λόγος γίνεται φυσικά για τα The Game Awards 2017, τα οποία επιδιώκουν να γίνουν τα αντίστοιχα Οσκαρς της βιομηχανίας των βιντεοπαιχνιδιών. Το σόου του Geoff Keighley‏ θα λάβει χώρα στο Microsoft Theater του Λος Άντζελες και θα μεταδοθεί ζωντανά μέσω των γνωστών streaming υπηρεσιών.  Η εκδήλωση θα ξεκινήσει στις 3.30π.μ. τα ξημερώματα της Παρασκευής, 8 Δεκεμβρίου (ώρα Ελλάδος) και θα μπορείτε να την παρακολουθήσετε ζωντανά μέσα από τον player που ακολουθεί.

Πέρα από τα βραβεία που θα μοιραστούν, τα φετινά The Game Awards υπόσχονται πολλές αποκαλύψεις και ανακοινώσεις. Συγκεκριμένα, ήδη γνωρίζουμε και είναι επιβεβαιωμένο πως θα δούμε τα πρώτα gameplay πλάνα από τον Desert χάρτη του PlayerUnknown’s Battlegrounds, θα πάρουμε μια ακόμη γεύση από τον αφιλόξενο κόσμο του Metro: Exodus και θα μάθουμε νεότερα για το Sea of Thieves.

Από την άλλη, η φημολογία δίνει και παίρνει και όπως φαίνεται στα The Game Awards 2017 θα δούμε και ένα νέο trailer για το άκρως αναμενόμενο Death Stranding. Τόσο ο Hideo Kojima, όσο και οι Guillermo Del Toro και Norman Reedus που συμμετέχουν στο παιχνίδι θα βρίσκονται στο σόου. Άλλες γνωστές προσωπικότητες που έχουν αναλάβει παρουσιάσεις στα TGA είναι η Felicia Day, ο Zachary Levi, η Aisha Tyler, ο Andy Serkis, ο δημιουργός των Mass Effect, Casey Hudson, ο δημιουργός των Mortal Kombat, Ed Boon και ο δημιουργός του Rick and Morty, Justin Roiland. Αξίζει να σημειωθεί πως φέτος το σόου θα έχει και ζωντανή ορχήστρα.

Η ομάδα των Unboxholics για άλλη μια φορά θα μείνει ξάγρυπνη για να σας μεταφέρει όλα όσα θα συμβούν στο Λος Άντζελες, οπότε μείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com για έγκαιρη και έγκυρη κάλυψη των The Game Awards 2017.

Οι υποψηφιότητες των The Game Awards 2017