LG G3 & G Pad 7.0 Launch Event

Η LG Hellas παρουσίασε επίσημα τα LG G3 και G Pad 7.0 στην ελληνική αγορά
14 Ιουλίου 2014 01:15
LG G3 & G Pad 7.0 Launch Event

Το LG G3 ήταν ο βασικός πρωταγωνιστής της προηγούμενης εβδομάδας στο show των Unboxholics και οι μέρες που διανύουμε πρόκειται να είναι κρίσιμες για την LG Hellas. Εκτός από το LG G3, η κορεάτικη εταιρία κυκλοφορεί ταυτόχρονα στη χώρα μας και το LG G Pad 7.0, ένα νέο tablet που σκοπεύει να γεμίσει το κενό στην ποικιλία μεγέθους και την συνδεσιμότητα προσιτών LG συσκευών με high-end προτάσεις της εταιρίας που αναζητάνε εδώ και καιρό οι Κορεάτες. Οι Unboxholics είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά την παρουσίαση της LG Hellas για αυτά δύο ολοκαίνουργια προϊόντα της στο Li-Li Shu, γνωστό sushi εστιατόριο του Κωλονακίου.

Την παρουσίαση ξεκίνησε ο κ. Δημήτρης Βάθης που εκτελεί καθήκοντα Mobile Communications Sales Manager στην LG Hellas. Ο κ. Βάθης αποφάσισε να μας μιλήσει στην αρχή για τη κατάσταση της αγοράς των smartphones στη χώρα μας, όπου όπως είναι λογικό κυριαρχεί η κατηγορία των €100 με €200. Μάλιστα, η LG έχει επενδύσει πρόσφατα σε αυτόν τον τομέα με τη κυκλοφορία των νέων μοντέλων της L Series, της σειράς προσιτών smartphones που σύμφωνα με την LG δεν γίνονται εκπτώσεις σε ότι αφορά την κατασκευαστική ποιότητα τους. Οι συνεργάτες του κ. Βάθη και ο ίδιος είχαν ένα πολύ δύσκολο έργο και αυτό ήταν να παρουσιάσουν το LG G2 στην ελληνική αγορά με τον ίδιο δυνατό τρόπο που το έκανε και η LG στο εξωτερικό. Αναμενόμενα μιας και από το πουθενά εμφανίστηκε ένα LG G2 και εξασφάλισε την θέση της εταιρίας στη μεγάλη κατηγορία των smartphones. Όλοι αναρωτιούνται πως κατάφερε η κορεάτικη εταιρία να δημιουργήσει ένα τόσο δυνατό brand name και σύμφωνα με τον Δημήτρη Βάθη η απάντηση έγκειται στο feedback που έλαβαν από τον καταναλωτή και τη διόρθωση των παραπόνων. Εξού και το motto: “Inspired by You” που είχε το LG G2, το οποίο κατάφερε να ξεπεράσει τις 9.500 πωλήσεις στην Ελλάδα.

Η προσοχή της LG στα λόγια του καταναλωτή τόσο σε παγκόσμιο όσο και τοπικό επίπεδο είναι αυτό που θα φέρει το LG G3 στη χώρα μας σε δύο διαφορετικές εκδόσεις, αυτή των 16GB και αυτή των 32GB. Επαγγελματίες που χρειάζονταν τον έξτρα απαραίτητο αποθηκευτικό χώρο ζητούσαν την 32GB έκδοση του LG G2 για την Ελλάδα αλλά αυτή δεν ήρθε ποτέ. Ευτυχώς, τα πράγματα θα είναι διαφορετικά με το LG G3. Αυτή τη φορά, η ελληνική ομάδα της LG έχει στόχο να διπλασιάσει τις πωλήσεις της high-end σειράς G με το νούμερο να φτάνει περίπου τις 18.000 και παρόλο που ακούγεται υψηλό, ο κ. Βάθης θεωρεί ότι είναι εφικτό με σκληρή δουλειά.

Στη συνέχεια, το μικρόφωνο έλαβε η Γεωργία Σταυροπούλου, Corporate & Business Units Marketing Manager της LG Hellas, για να μας μιλήσει για τα απλά πράγματα του LG G3 που το κάνουν τόσο μοναδικό. Από την εξαιρετικά υψηλής ευκρίνειας οθόνη του, τη ποιότητα κατασκευής του μέχρι και την ταχύτατη κάμερα του, το LG G3 ξεχειλίζει με την λέξη “premium” από παντού. Το LG G3 δεν ήταν όμως το μοναδικό προϊόν που έπρεπε να παρουσιάσει η ελληνική ομάδα και ο επόμενος παρουσιαστής που ακούει στο όνομα Ευθύμιος Χατζηαντωνίου, έλαβε θέση για να μας δώσει μία γρήγορη ματιά στο LG G Pad 7.0 καθώς η νέα ναυαρχίδα των smartphones της εταιρίας έκλεψε πολύτιμο χρόνο από την ομιλία του. Σε αντίθεση με τον κ. Βάθη, ο κ. Χατζηαντωνίου αφοσιώθηκε στο να συστήσει στο κοινό που παρακολουθούσε το LG G Pad 7.0 καθώς παρόλο που φέρνει το όνομα της γνωστής σειράς, ανήκει σε μία άλλη κατηγορία πλέον σε σύγκριση με το 8.3.

Όπως αναφέραμε και προηγουμένως, η LG επιθυμεί εδώ και καιρό να προσφέρει μεγαλύτερη ποικιλία σε ότι αφορά τα διάφορα μεγέθη των tablets της παράλληλα στοχεύοντας σε ένα συνδεδεμένο lifestyle μέσω της σύνδεσης προσιτών συσκευών όπως το LG G Pad 7.0 με premium smartphones όπως το LG G3, δια μέσου τεχνολογιών όπως το QPair. Σε ότι αφορά στα τεχνικά χαρακτηριστικά του, το LG G Pad 7.0 ενσωματώνει τετραπύρηνο επεξεργαστή χρονισμένο στα 1.2, διαθέτει μνήμη 1GB RAM και οθόνη 7 ιντσών τεχνολογίας True IPS HD display (1280 x 800), με κομψό και εργονομικό σχεδιασμό επιτρέποντας το άνετο κράτημα με το ένα χέρι.

Η παρουσίαση έλαβε τέλος με ένα μικρό Q&A session, ενώ η βραδιά συνεχίστηκε για να απολαύσουμε τα ειδικά κοκτέιλ που είχε ετοιμάσει η εταιρία για το launch event.

Κάπου εδώ θα ήθελα να ευχαριστήσω τα παρακάτω άτομα για την υπέροχη βραδιά και φυσικά την παρουσίαση τους:

1. Δημήτρης Βάθης - Mobile Communications Sales Manager at LG Hellas

2. Γεωργία Σταυροπούλου - Corporate & Business Units Marketing Manager at LG Hellas

3. Ευθύμιος Χατζηαντωνίου - ISP Key Account Manager at LG Hellas

4. Βασιλική Σχιζά - Senior Account Manager at Republic Communications

5. Μαργαρίτα Καλογεροπούλου - Account Coordinator at CIVITAS

6. Ντίνος Αδριανόπουλος - Deputy Managing Director at CIVITAS

7. Βάντα Γιανναρά - Practice Director at CIVITAS 

8. Μέμα Καβγά - MC Marketing Executive at LG Hellas

9. Μαρία Διεβουλά

Τα LG G3 και LG G Pad 7.0 είναι αυτή τη στιγμή διαθέσιμα στην ελληνική αγορά στη τιμή των €599 και €169 αντίστοιχα.

Τέλος, μην ξεχάσετε να δείτε την παρουσίαση μας για το LG G3 σε περίπτωση που δεν την έχετε δει ακόμα ενώ να αναμένετε σύντομα τη κριτική μας για το LG G Pad 7.0.

Tags: