Η αποκάλυψη του Nintendo Switch είναι στους Unboxholics

Παρακολουθήστε ζωντανά την αποκάλυψη της κονσόλας
12 Ιανουαρίου 2017 00:52
Η αποκάλυψη του Nintendo Switch είναι στους Unboxholics

Πριν μερικές εβδομάδες, η Nintendo, μέσω ενός σύντομου βίντεο, αποκάλυψε το Nintendo Switch, την άκρως αναμενόμενη νέα κονσόλα της. Το εν λόγω βίντεο εστίαζε κυρίως στη γενική ιδέα και τον τρόπο λειτουργίας του ιδιαίτερου υβριδικού συστήματος. Η τιμή, οι τεχνικές προδιαγραφές, τα παιχνίδια και πολλά ακόμη παραμένουν ακόμη άγνωστα. Ωστόσο δεκάδες φήμες και διαρροές έχουν έρθει στην επιφάνεια.

Μέχρι στιγμής φημολογείται πως η Nintendo θα μεταφέρει στο Switch διάφορους τίτλους του Wii U, όπως το Splatoon, το Mario Kart 8 και το Super Smash Bros. Παράλληλα, οι φήμες θέλουν κάποιο 3D Mario και ένα port του Skyrim να αποτελούν launch τίτλους, κάποιο Rabbits παιχνίδι από την Ubisoft που θα συνδέεται με το σύμπαν των Mario τίτλων. Στο event είναι πιθανό πως θα μάθουμε και την ημερομηνία κυκλοφορίας του The Legend of Zelda: Breath of the Wild, που είναι επιβεβαιωμένο πως θα καταφθάσει στο σύστημα, καθώς και περισσότερες λεπτομέρειες για το νέο Beyond Good & Evil, το οποίο ενδέχεται να είναι αποκλειστικός τίτλος. Τέλος, οι φήμες θέλουν την τιμή της κονσόλας να ανέρχεται στα €250.

Η φημολογία και οι προβλέψεις όμως επιτέλους θα σταματήσουν. Σε λίγες ώρες από τώρα θα ξέρουμε τα πάντα για το Nintendo Switch. Τα ξημερώματα της Παρασκευής 13 στις 6:00 π.μ. ώρα θα ξεκινήσει η ειδική εκδήλωση του ιαπωνικού κολοσσού, όπου θα μεταδοθεί ζωντανά στο διαδίκτυο και θα μπορείτε να την παρακολουθήσετε μέσα από τον ακόλουθο player. Παρακάτω θα βρείτε και το chat των Unboxholics για να σχολιάζουμε και κουβεντιάζουμε μαζί σχετικά με όλες τις εξελίξεις καθώς συμβαίνουν.

Αναλυτικά το πρόγραμμα έχει ως εξής:

  • Nintendo Switch Presentation 2017 - Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 6:00 π.μ.
    • Αποκάλυψη των παιχνιδιών, των specs, της τιμής και όλων των υπόλοιπων πληροφοριών.
  • Nintendo Switch Treehouse Live Stream – Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 4:30 μ.μ.
    • Αναλυτική παρουσίαση των παιχνιδιών της κονσόλας με εκτενή gameplay demos.