Editorial - 13/6/14

Αυτό κι αν ήταν ξεκίνημα...
13 Ιουνίου 2014 01:46
Editorial - 13/6/14

Η "διαβολοβδομάδα" του gaming, σχεδόν τελείωσε. Εμάς, εδώ στους Unboxholics, η σημερινή Παρασκευή μας βρίσκει, αφενός εξουθενωμένους μιας και οι ώρες που κοιμηθήκαμε είναι μετρημένες στα δάχτυλα, αφετέρου ενθουσιασμένους, διότι δε θα μπορούσαμε να ζητήσουμε καλύτερο ξεκίνημα. Πλέον έχουμε ένα πλήρως (σχεδόν) λειτουργικό site και ένα εκπληκτικά ζωντανό forum. Η δική σας στήριξη και αγάπη ήταν το δικό μας...energy drink και εκτός από δυνάμεις, η τεράστια συμμετοχή σας μας γέμισε ευθύνες. Ευθύνες που μας "αναγκάζουν" να συνεχίσουμε με ακόμη πιο γοργούς και έντονους ρυθμούς και με ακόμη περισσότερο πάθος και μεράκι σε αυτό που κάνουμε. Τουλάχιστον από αυτό το τελευταίο, να είστε σίγουροι πως έχουμε μπόλικα αποθέματα...

Το καλοκαίρι μπήκε δυνατά και μόνο παράπονο δεν έχουμε. Η E3 2014 αν και όχι τέλεια, άφησε καλές εντυπώσεις, εχθές ξεκίνησε το παγκόσμιο κύπελλο ποδοσφαίρου (καλή τύχη στην Εθνική μας παρεμπιπτόντως), ενώ από...γιορτές και πανηγύρια, το επόμενο τρίμηνο είναι γεμάτο. Εμείς, παρά τους χαλαρούς ρυθμούς της εποχής, έχουμε όμορφα πράγματα στα σκαριά που σιγά-σιγά θα βλέπετε να παίρνουν σάρκα και οστά. Από παρουσιάσεις μερικών αρκετά ενδιαφερόντων βιντεοπαιχνιδιών, μέχρι την έλευση κάποιων σπουδαίων ναυαρχίδων (LG G3 κανείς;) το πρόγραμμά μας, μόνο ως χαλαρό δεν χαρακτηρίζεται.

Αυτήν την εβδομάδα, αναμενόμενα, δεν ετοιμάσαμε κάποιο μαγνητοσκοπημένο Framerate, ωστόσο το βράδυ της Πέμπτης πραγματοποιήθηκε η πρώτη ζωντανή εκπομπή των Unboxholics, την οποία μπορείτε να παρακολουθήσετε στον παρακάτω player. Σε αυτό το δίωρο ξεψαχνίζουμε τα όσα είδαμε στην E3, παρέα με μερικούς πολύ καλούς φίλους.

Πριν σας αφήσουμε να απολαύσετε το Σαββατοκύριακό σας, να σας υπενθυμίσουμε πως απόψε το βράδυ, ένα τέταρτο πριν από τα μεσάνυχτα θα κάνουμε το δεύτερο Horror Night Live Stream, στο οποίο ο υπογράφον, παρέα με τον...φαρσέρ Αλέξανδρο Καρπά, θα παίξουν μερικά ακόμη horror games.

Τέλος να ευχηθούμε καλά αποτελέσματα στους μαθητές που σιγά-σιγά τελειώνουν τις εξετάσεις τους και καλή αρχή στα μεγαλύτερα παιδιά, τους φοιτητές, που σταδιακά μπαίνουν σε περίοδο εξεταστικής.

Για όλους τους υπόλοιπους, καλή ξεκούραση!

Tags: