Xbox Arena Festival

Αθήνα, 19 Μαϊου με Unboxholics.com χορηγό επικοινωνίας!
04 Μαΐου 2016 08:17
Xbox Arena Festival

Σε λιγότερο από ένα μήνα, την Πέμπτη 19 Μαΐου 2016, η Microsoft Ελλάς θα διοργανώσει τη μεγαλύτερη εκδήλωση Xbox που έχει γίνει ποτέ στη χώρα μας, το Xbox Arena Festival, στο Κτήριο 56 στον Ταύρο (Αθήνα). Πρόκειται για ένα τεράστιο gaming event, στο οποίο οι Unboxholics είναι χορηγοί επικοινωνίας και θα δηλώσουμε το παρόν. Στο χώρο θα υπάρχουν περισσότεροι από 70 gaming σταθμοί με Xbox One & LG 21:9 gaming monitors, έτσι ώστε όλοι οι επισκέπτες να έχουν την καλύτερη gaming εμπειρία. Επιπλέον, θα μπορούν να αναμετρηθούν με αντιπάλους σε μεγάλα τουρνουά Xbox One τίτλων, όπως οι FIFA 16, NBA 2K16, Halo 5: Guardians και DOOM, διεκδικώντας μοναδικά δώρα. Παράλληλα, θα έχουν τη δυνατότητα να διασκεδάσουν υπό τους ρυθμούς DJs, ενώ αναμένονται πολλές ακόμη εκπλήξεις. 

Για τη συμμετοχή σας στην εκδήλωση, αλλά και για να πάρετε μέρος στα τουρνουά είναι απαραίτητο να δηλώσετε συμμετοχή στην επίσημη ιστοσελίδα του event, Xboxarena.gr.

Είναι η πρώτη φορά που η Microsoft Ελλάς κάνει κάτι τόσο μεγάλο και αυτό, εμείς, μόνο θετικό μπορούμε να το δούμε, μιας και φανερώνει τα σχέδια της εταιρίας όσον αφορά την πορεία του Xbox στη χώρα μας. Γι' αυτό άλλωστε και στηρίζουμε με μεγάλη χαρά το εγχείρημα. 

 

Tags: