Unboxholics Community PC Builds

Βοηθήστε την κοινότητα για το πιο "δημοκρατικό" build
24 Δεκεμβρίου 2015 15:04
Unboxholics Community PC Builds

Τα Gaming PC Builds είναι μια αρκετά δραστήρια στήλη που έχουμε ξεκινήσει εδώ και μερικούς μήνες και σας προτείνουμε συνθέσεις υπολογιστών για διάφορα budget. Οι βασικοί στόχοι της στήλης είναι δύο: 1) να βοηθήσουμε τους αρχάριους που επιθυμούν να αγοράσουν νέο υπολογιστή και δεν γνωρίζουν ποια κομμάτια να επιλέξουν, 2) να υπάρχει μια δεύτερη άποψη ώστε να αντιπαραβάλουν οι πιο έμπειροι τη δική μας πρόταση με αυτό που έχουν κατά νου για το δικό τους σύστημα.

Unboxholics Gaming PC Builds #1

Unboxholics Gaming PC Builds #2

Μέχρι στιγμής δύο άρθρα με τέσσερις συνολικά συνθέσεις έχουν δημοσιευτεί. Και στα δύο η βοήθειά σας ήταν καταλυτικής σημασίας και είχε ως αποτέλεσμα να βελτιωθούν προς το καλύτερο οι προτεινόμενες συνθέσεις, να απαντηθούν οι περισσότερες ερωτήσεις και να λυθούν σχεδόν όλες οι απορίες. Μιας και η βοήθειά σας ήταν τόσο σημαντική και το hardware είναι μια από τις πιο ενεργές γωνιές του forum, αποφασίσαμε τις επόμενες συνθέσεις να τις δημιουργούμε μαζί.

Όλες τις πληροφορίες για τον τρόπο που θα συνεργαστούμε θα τις βρείτε στο παρακάτω thread του forum όπου και θα γίνει η όλη διαδικασία. Τέλος, αξίζει να αναφερθεί πως συνεισφέροντας στο thread, λαμβάνεται αυτόματα συμμετοχή και σε έναν διαγωνισμό που θα τρέχει παράλληλα με τα builds. Έτσι, κάθε φορά μαζί με την δημοσίευση του άρθρου θα ανακοινώνεται και ένας νικητής. Τα δώρα δεν έχουν οριστεί ακόμη, αλλά θα ποικίλουν από δωρεάν παιχνίδια μέχρι πληκτρολόγια και ποντίκια. Βέβαια, πέρα από τον νικητή, στο άρθρο θα αναφέρονται και τα usernames όλων των χρηστών που βοήθησαν με το build.

 

ΒΡΕΙΤΕ ΤΟ THREAD ΕΔΩ!