Unboxholics PS4 Community

Μπείτε και εσείς στην μεγάλη παρέα μας στο PS4
18 Νοεμβρίου 2015 22:57
Unboxholics PS4 Community

Τον προηγούμενο μήνα το PlayStation 4 έλαβε μια μεγάλη ενημέρωση λογισμικού που έφερε διάφορα νέα χαρακτηριστικά στην κονσόλα. Μια από τις σημαντικότερες και πιο ενδιαφέρουσες προσθήκες ήταν τα Communities. Μέσα από τις κοινότητες, οι παίκτες με κοινά ενδιαφέροντα μπορούν να επικοινωνούν και να παίζουν μαζί ευκολότερα.

Συγκεκριμένα, τα communities προσφέρουν στα μέλη τους διάφορες δυνατότητες:

  • Να μπορούν να συνομιλούν με τα υπόλοιπα μέλη της κοινότητας
  • Να μοιράζονται φωτογραφίες
  • Να δημιουργούν και να μπαίνουν σε parties
  • Να κάνουν join εύκολα σε multiplayer παιχνίδια άλλων μελών

Εδώ και αρκετό καιρό υπάρχει και το community των Unboxholics, όπου αρκετά μέλη της κοινότητας μοιράζονται φωτογραφίες, συζητούν και παίζουν μαζί καθημερινά. Ο τρόπος που μπορείτε να μπείτε και εσείς στην παρέα των Unboxholics στο PS4 είναι αρκετά απλός, όπως μπορείτε να δείτε και στις εικόνες παρακάτω. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να αναζητήσετε κάποιο φίλο σας ή κάποιο άτομο που γνωρίζετε πως είναι ήδη μέλος της ομάδας. Βλέποντας το προφιλ του εν λόγω ατόμου και κατεβαίνοντας στον τομέα των communities μπορείτε να βρείτε τις κοινότητες που έχει επιλέξει να λάβει μέρος. Για παράδειγμα, μπορείτε να αναζητήσετε τον συντάκτη Δημήτρη Σαλαμάρα με PSN ID: Stark1st ή τον Moderator NikeFerrari με PSN ID: NikeLamborghini και ρίχνοντας μία ματιά στα communities τους θα βρείτε την ομάδα του Unboxholics. Μπορείτε, επίσης, απλά να κάνετε αναζήτηση το Community των Unboxholics, στο ειδικό πεδίο που θα βρείτε στο νέο μενού του PS4, ονόματι "Communities".

Στο άμεσο μέλλον πρόκειται να λάβουν χώρα πολλές δραστηριότητες μέσα από το Unboxholics Community, όποτε καλό θα ήταν να είσαστε κατάλληλα προετοιμασμένοι και να γίνετε μέλος, αν φυσικά δεν είστε ήδη.