Δωρεάν AI εργαλεία που μπορεί να βρείτε χρήσιμα

Πείτε μας ποιο χρησιμοποιείτε εσείς
29 Μαΐου 2024 11:02
Δωρεάν AI εργαλεία που μπορεί να βρείτε χρήσιμα

Η τεχνητή νοημοσύνη φέρνει την επανάσταση και τόσο επιχειρήσεις όσο και απλοί χρήστες πειραματίζονται με αυτήν. Σήμερα υπάρχουν διάφορα εργαλεία AI για πολλές χρήσεις και παρακάτω θα προτείνουμε μερικές εφαρμογές οι οποίες μπορεί να κάνουν πιο εύκολη την καθημερινότητά σας

Ξεκινάμε με το Quillbot, ένα εργαλείο που χρησιμοποιεί την τεχνητή νοημοσύνη για να παραφράσει κείμενο και να διορθώσει λάθη σε γραμματική, ορθογραφία και χρήση λέξεων. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να βελτιώσετε το κείμενό σας και να το κάνετε πιο ευανάγνωστο.

Συνεχίζουμε με το Murf.ai, ένα ευέλικτο εργαλείο που μετατρέπει κείμενο σε φωνητικό υλικό για podcasts και άλλες ανάγκες. Μπορείτε να δημιουργήσετε ηχητικές εκδόσεις των άρθρων σας για να φτιάξετε ποιοτικό περιεχόμενο για το κοινό σας.

Οι δημοσιογράφοι ίσως να βρουν χρήσιμο το Pinpoint. Το Pinpoint είναι μέρος του Journalist Studio της Google και περιλαμβάνει διάφορα εργαλεία για δημοσιογράφους. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Pinpoint για να αναζητήσετε γρήγορα και να αναλύσετε μεγάλα ποσά δεδομένων, καθώς και να αυτοματοποιήσετε κάποιες εργασίες, όπως το fact-checking και η μετάφραση κειμένου.

Για τους προγραμματιστές, ένα ενδιαφέρον εργαλείο είναι το Transformers της Hugging Face. Eίναι μια βιβλιοθήκη Python που παρέχει πρόσβαση σε προ-εκπαιδευμένα μοντέλα NLP, συμπεριλαμβανομένων των BERT, GPT-2 και T5. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να εκπαιδεύσετε τα δικά σας μοντέλα, να κάνετε fine-tuning ή να αξιοποιήσετε τα προ-εκπαιδευμένα μοντέλα για διάφορες εργασίες NLP.

Για πιο καλλιτεχνικές εκφράσεις υπάρχει το Phot.AI, το οποίο σας επιτρέπει να δημιουργήσετε ρεαλιστικές φωτογραφίες από κείμενο χρησιμοποιώντας την τεχνητή νοημοσύνη. Μπορείτε να επιλέξετε από διάφορα στυλ φωτογραφιών και να εξερευνήσετε την τέχνη που βελτιώνεται από ενθουσιώδεις δημιουργούς.

Εσείς χρησιμοποιείτε κάποιο AI εργαλείο; Πείτε μας στα σχόλια για αυτό.