Monsters: Όσα γνωρίζουμε για τη 2η σεζόν και την επόμενη συγκλονιστική ιστορία μετά το Dahmer!

Το Dahmer ήταν απλά η αρχή όπως λέει το Netflix
20 Φεβρουαρίου 2024 09:13
Monsters: Όσα γνωρίζουμε για τη 2η σεζόν και την επόμενη συγκλονιστική ιστορία μετά το Dahmer!

Στα τέλη του 2022, το Netflix κυκλοφόρησε τη σειρά DAHMER – Monster: The Jeffrey Dahmer Story, η οποία έμελλε να είναι η αρχή για κάτι πολύ μεγάλο. Το σόου του Ryan Murphy γνώρισε τεράστια επιτυχία σε παγκόσμιο επίπεδο και μπήκε πολύ γρήγορα στις “top” σειρές της υπηρεσίας όλων των εποχών. Ωστόσο, το Dahmer ήταν μόνο η αρχή -όπως δήλωσε η υπηρεσία. 

Και αυτό διότι ο 2ος κύκλος δεν άργησε να ανακοινωθεί, ο οποίος θα βασιστεί σε μία άλλη -όχι και τόσο γνωστή για τον υπόλοιπο κόσμο ιστορία. Πιο συγκεκριμένα, η 2η σεζόν του MONSTER franchise θα επικεντρωθεί σε δύο αδέρφια που καταδικάστηκαν το 1996 για τη δολοφονία των γονιών τους. Ο επίσημος τίτλος του νέου κύκλου ακούει στο όνομα "MONSTERS: The Lyle and Erik Menendez Story". Και πάλι στην παραγωγή και τη δημιουργία συναντάμε το "χρυσό δίδυμο" των Ryan Murphy και Ian Brennan που υπέγραψαν την επιτυχία του Dahmer. 

Ποια είναι η υπόθεση του επόμενου κύκλου; 

Οι Lyle και Erik Menendez καταδικάστηκαν το 1996 σε ισόβια κάθειρξη χωρίς δικαίωμα αναστολής. Τα δύο αδέλφια κρίθηκαν ένοχα χωρίς να τους αναγνωριστεί κανένα ελαφρυντικό, σε μία από τις πρώτες δίκες στις ΗΠΑ που είχε κάλυψη σε εθνικό επίπεδο από τα ΜΜΕ, ενώ είχε προσελκύσει και διεθνές ενδιαφέρον. Στις 20 Αυγούστου 1989, τα παιδιά Lyle και Erik, εντόπισαν τους γονείς τους να κάθονται στον καναπέ. 

Τους κατακρεούργησαν αδειάζοντας τις καραμπίνες τους, πάνω στα σώματα της κομμώτριας μητέρας τους, Μέρι Λουίζ, γνωστής ως Κίτι, και του μουσικού παραγωγού πατέρα τους, Χοσέ. Το μοναδικό πράγμα που είχαν να πουν προς υπεράσπισή τους ήταν ότι ο Χοσέ Μενέντεζ τους βίαζε επί σειρά ετών. Πρόσφατα, το πρώην μέλος του συγκροτήματος των Menudo, Rosselló, έκανε επίσης καταγγελίες για σεξουαλική επίθεση εναντίον του José Menéndez, οι οποίες διερευνήθηκαν στο ντοκιμαντέρ του Peacock "Menendez + Menudo: Boys Betrayed". 

Πότε θα κυκλοφορήσει ο επόμενος κύκλος της Monster ανθολογίας του Netflix; 

Τον Μάιο του 2023, το Netflix είχε αποκαλύψει ότι η ιστορία των αδερφών Menéndez θα παίξει μέσα στο 2024, αλλά έκτοτε παρέμεινε σιωπηλό για το πότε ακριβώς θα τη δούμε. Ωστόσο, κατά πάσα πιθανότητα, η υπηρεσία θα ανακοινώσει περισσότερα τους επόμενους μήνες.  

Ποιο είναι το cast της σειράς; 

Οι Nicholas Alexander Chavez και Cooper Koch θα έχουν τον πρωταγωνιστικό ρόλο εδώ των Lyle και Erik Menendez. Οι Javier Bardem και Chloë Sevigny θα έχουν το ρόλο των Jose και Kitty Menendez, δηλαδή των γονιών των Lyle και Erik. Το cast συμπληρώνουν οι Nathan Lane, Ari Graynor, Leslie Grossman, Dallas Roberts, Jason Butler Harner, Enrique Murciano, Michael Gladis, Drew Powell, Charlie Hall, Gil Ozeri, Jeff Perry, Tessa Auberjonois, Tanner Stine, Larry Clarke, Jade Pettyjohn και Marlene Forte. 

Στην παραγωγή θα βρίσκονται και οι Alexis Martin Woodall (DAHMER, American Horror Story, Feud), Eric Kovtun (DAHMER, The Watcher, Ratched), David McMillan (DAHMER), Louise Shore (Lessons in Chemistry, American Crime Story) και Carl Franklin (DAHMER, Good Behavior). 

Υπάρχει κάποιο trailer για τον 2ο κύκλο του “MONSTERS”; 

Το Netflix δεν έχει δώσει στη δημοσιότητα ούτε την εικόνα, αλλά ούτε κάποιο trailer από την 2η σεζόν του MONSTERS, αλλά παρακάτω θα βρείτε ένα πολύ σημαντικό βίντεο, με τον δημιουργό της σειράς, Ryan Murphy να μιλάει γενικά για το σύμπαν του Dahmer. 

Το franchise θα ολοκληρωθεί με την υπόθεση των Lyle and Erik Menendez;

Σύμφωνα με αυτά που έχουν γίνει γνωστά, η streaming υπηρεσία δε θα αφήσει το franchise τόσο εύκολα, καθώς έχει ήδη ανακοινώσει ότι η 3η σεζόν θα έρθει κάποια στιγμή μελλοντικά.  Ωστόσο, προς το παρόν είναι άγνωστη η θεματολογία της και το πότε θα τη δούμε στις οθόνες μας.   

Το "Monsters: The Lyle and Erik Menendez Story" θα κάνει πρεμιέρα εντός του 2024 στο Netflix.