The Game Awards 2023: Δείτε ζωντανά το μεγάλο σόου!

Λίγες ώρες απομένουν
07 Δεκεμβρίου 2023 17:35
The Game Awards 2023: Δείτε ζωντανά το μεγάλο σόου!

Και επίσημα, η στιγμή έφτασε. Μια από τις μεγαλύτερες gaming εκδηλώσεις της χρονιάς απέχει μόλις μερικές ώρες, αφού απόψε μετά τα μεσάνυχτα αναμένεται να πραγματοποιηθούν τα The Game Awards 2023, τα οποία θα τιμήσουν τα καλύτερα παιχνίδια της χρονιάς που σχεδόν έφτασε στο τέλος της!

Η φαντασμαγορική τελετή απονομής που διοργανώνει ο Geoff Keighley θα μεταδοθεί ζωντανά από το Microsoft Theater στο Λος Άντζελες τα ξημερώματα της Παρασκευής 8 Δεκεμβρίου στις 2:30 π.μ. (ώρα Ελλάδος). Μαζί με τις βραβεύσεις αναμένεται να δούμε ζωντανή εκτέλεση κομματιών από την ορχήστρα των The Game Awards, ενώ από τη σκηνή θα περάσουν και άλλοι καλλιτέχνες, όπως Old Gods of Asgard από το Alan Wake.

Προφανώς δε μπορούσαν να απουσιάζουν και οι μεγάλες αποκαλύψεις. Δε χωρά αμφιβολία πως αυτό που περιμένουν οι περισσότεροι gamers είναι οι νέες ανακοινώσεις και οι αποκαλύψεις, με το φετινό σόου να υπόσχεται πολλές. Παραδόξως, σε αντίθεση με άλλες χρονιές, φέτος γνωρίζουμε ελάχιστες από τις ανακοινώσεις που πρόκειται να πραγματοποιηθούν, αφού ο Keighley είχε δηλώσει πως θα υπάρχουν περισσότερα ολοκαίνουργια παιχνίδια από πέρυσι. Βέβαια, υπάρχουν κάποιες φήμες, όπως για παράδειγμα ότι το Xbox ετοιμάζει μια σημαντική ανακοίνωση, ωστόσο σε λίγες ώρες θα μάθουμε τι ισχύει τελικά και τι όχι.

Παρακάτω μπορείτε να βρείτε τη λίστα με όλες τις υποψηφιότητες, καθώς και το επίσημο 4K live stream.

Οι υποψηφιότητες των The Game Awards 2023:

Φέτος, το μεγάλο βραβείο του GOTY διεκδικούν τα Alan Wake II, Baldur's Gate 3, The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom, Marvel's Spider-Man 2, Resident Evil 4 και Super Mario Bros. Wonder. Συνολικά υπάρχουν 31 διαφορετικές κατηγορίες, στις οποίες θα παλέψουν για τα βραβεία πολλά παιχνίδια από μια πλειάδα genres και πλατφορμών.

Μπορείτε να δείτε τη λίστα με όλες τις υποψηφιότητες σε όλες τις κατηγορίες, πατώντας εδώ.

Δείτε ζωντανά τα The Game Awards 2023: