“Ένιωθα σα να με χτύπησε αυτοκίνητο”: Η ιστορία πίσω από τον viral χορό της Jenna Ortega στο Wednesday

Πέρασε ένας χρόνος από την πιο επιτυχημένη αγγλόφωνη σειρά του Netflix
23 Νοεμβρίου 2023 18:50
“Ένιωθα σα να με χτύπησε αυτοκίνητο”: Η ιστορία πίσω από τον viral χορό της Jenna Ortega στο Wednesday

Πέρασε ένας ολόκληρος χρόνος από τότε που έκανε πρεμιέρα (έπαιξε στις 22 Νοεμβρίου του 2022) το Wednesday στο Netflix, το οποίο έμελλε να γνωρίσει τελικά τεράστια επιτυχία και να φτάσει στην κορυφή του Netflix. Πιο συγκεκριμένα, η σειρά του Tim Burton με πρωταγωνίστρια την Jenna Ortega τα πήγε τόσο καλά εμπορικά, που μάλλον ούτε το ίδιο το Netflix δεν το περίμενε, αφού μέχρι και σήμερα παραμένει ως η πιο εμπορική αγγλόφωνη τηλεοπτική σειρά της πλατφόρμας.

Αυτή τη στιγμή, το Wednesday έχει 1,718,800,000 ώρες προβολής και πάνω από 252 εκατομμύρια προβολές, ένα νούμερο πολύ μεγαλύτερο ας πούμε από το Stranger Things 4 και το Dahmer: Monster: The Jeffrey Dahmer Story. Εκτός από τα εκπληκτικά σκηνικά, την ιστορία, την ερμηνεία της Ortega και γενικά όλων των ηθοποιών, το Wednesday είχε γίνει viral και για έναν ακόμα λόγο.

Ο λόγος ήταν ο απίστευτος και παράξενος χορός της Jenna Ortega σε ένα επεισόδιο της σειράς, όπου είχε γίνει viral σε όλα τα social media και ειδικότερα στο TikTok, όπου εκατομμύρια fans -και μη- έκαναν και εκείνοι το δικό τους χορό. Ωστόσο, υπάρχει και μία ιστορία πίσω από αυτή τη σκηνή που δεν είναι ευρέως γνωστή. Όπως είχε δηλώσει η Ortega παλιότερα, υπέφερε σε αυτή τη σκηνή γιατί πονούσε σε όλο της το σώμα, ένιωθε άρρωστη σα να την είχε χτυπήσει αυτοκίνητο και τελικά όταν έγραφαν οι κάμερες είχε διαγνωσθεί με COVID.

Εκείνη είχε δηλώσει στο NME παλιότερα: Είναι τρελό, γιατί ήταν η πρώτη μου μέρα με COVID, οπότε ένιωθα απαίσια όταν γύριζα τη σκηνή. Ξύπνησα και ένιωθα περίεργα, δεν αρρωσταίνω ποτέ και όταν αρρωσταίνω δεν είναι ποτέ σοβαρά. Ωστόσο, με τον COVID είχα πόνους σε όλο μου το σώμα.

Ένιωθα σα να με είχε χτυπήσει αυτοκίνητο. Μου έδιναν συνέχεια φάρμακα κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων και περιμέναμε να δούμε αν βγω θετική στο τεστ.

Η εταιρία παραγωγής της σειράς, ωστόσο, φαίνεται ότι είχε ακολουθήσει αυστηρά πρωτόκολλα για τον COVID και μόλις επιβεβαίωσαν ότι όντως η Ortega ήταν θετική έφυγε απευθείας από το πλατό. Ωστόσο, η Jenna Ortega κατάφερε να βγάλει εις πέρας τη σκηνή με όλες αυτές τις δυσκολίες που αντιμετώπισε και να γίνει τόσο viral που σίγουρα ούτε εκείνη, αλλά ούτε η παραγωγή θα περίμενε.

Τώρα, όσον αφορά την 2η σεζόν του Wednesday, πρόσφατα μάθαμε ότι τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν προς τα τέλη του Απριλίου του 2024 στην Ιρλανδία και όχι στην Ρουμανία όπως είχε γυριστεί η 1η. Η παραγωγή της σειράς έλαβε μια αρκετά μεγάλη καθυστέρηση λόγω των Απεργιών του Χόλιγουντ και αυτό σημαίνει ότι ίσως αργήσει να καταφθάσει η συνέχεια στο Netflix.

Στην spinoff σειρά της Οικογένειας Άνταμς παίζουν επίσης οι: Catherine Zeta-Jones ως Morticia Addams, Luis Guzmán ως Gomez Addams, Isaac Ordonez ως Pugsley Addams, Fred Armisen ως Uncle Fester, Emma Myers ως Enid Sinclair, Jamie McShane ως Sheriff Donovan Galpin, Joy Sunday, Gwendoline Christie, Riki Lindhome, Percy Hynes White, Thora Birch και Hunter Doohan. Επίσης, η Christina Ricci, η οποία είχε υποδυθεί την Wednesday Addams στις ταινίες και τις σειρές των '90s, συμμετέχει σε διαφορετικό ρόλο παίζοντας την Marilyn Thornhill.

Ας θυμηθούμε λοιπόν τον πιο viral χορό του 2022 μέσα από τον player που ακολουθεί.