Netflix Geeked: Οι σημαντικότερες σειρές και ταινίες που θα έρθουν μελλοντικά στο Netflix

Τα πιο σημαντικά projects σε μία λίστα
12 Νοεμβρίου 2023 18:21
Netflix Geeked: Οι σημαντικότερες σειρές και ταινίες που θα έρθουν μελλοντικά στο Netflix

Το Netflix Geeked event του 2023 ολοκληρώνεται απόψε το βράδυ και η streaming υπηρεσία ανακοίνωσε πολλά νέα projects, ενώ παράλληλα έδωσε και τα trailers των μελλοντικών ταινιών και σειρών της.

Με αφορμή αυτό το event, λοιπόν, παρακάτω θα βρείτε το πιο σημαντικό περιεχόμενο από σειρές, ταινίες, anime που θα παίξουν στο Netflix μέσα στο υπόλοιπο του 2023, καθώς και μέσα στην επόμενη χρονιά.

Όπως όλα δείχνουν, το Netflix έχει μερικούς άσσους στο μανίκι του όπως είναι η live-action σειρά του Avatar: The Last Airbender, το 3 Body Problem από τους δημιουργούς του Game of Thrones, την νέα ταινία της Millie Bobby Brown, την 4η και τελευταία σεζόν του The Umbrella Academy και πολλά άλλα.

Αξίζει να αναφέρουμε, ότι πρόκειται για περιεχόμενο από το Netflix Geeked και αυτό σημαίνει ότι το Netflix έχει σίγουρα και άλλα projects που δεν έχει αποκαλύψει ακόμα και απουσίαζαν από το event.

Παρακάτω θα βρείτε τη λίστα με το πιο σημαντικό περιεχόμενο που είδαμε στο Netflix Geeked 2023:

Avatar: The Last Airbender

Το Avatar: The Last Airbender (Άβαταρ: Ο Τελευταίος Μαχητής του Ανέμου)  θα καταφθάσει μέσα στο 2024. Η σειρά αυτή θα αφηγηθεί εκ νέου την ιστορία του Aang σε μία live-action μορφή, όπως είδαμε πρόσφατα από το One Piece.

Ultraman: Rising

Ultraman is back μάς λέει το Netflix και έδωσε στα φώτα της δημοσιότητας το επίσημο teaser trailer για το Ultraman: Rising, μία νέα animated ταινία που πρόκειται να παίξει σύντομα.

3 Body Problem

Μια από τις μεγαλύτερες υπερπαραγωγές του Netflix για το 2024 είναι το "3 Body Problem" από τους δημιουργούς της σειράς Game of Thrones του HBO, δηλαδή το περιβόητο δίδυμο των David Benioff και D.B. Weiss.

Sweet Home 2

Όλα έχουν εξελιχθεί μάς λέει το Netflix για το Sweet Home 2, το οποίο είναι ένα ολοκαίνουργιο σόου που θα παίξει την 1η του Δεκεμβρίου.

The Umbrella Academy: Season 4

Το Netflix Geeked event είχε πολλές ανακοινώσεις και πρώτες ματιές σε σειρές και ταινίες του Netflix και μέσα σε όλα αυτά δε θα μπορούσε να λείπει το The Umbrella Academy (Η Ακαδημία της Ομπρέλας), με την 4η σεζόν που τόσο πολύ περιμένουν οι fans. Πρόσφατα είχε γίνει γνωστό ότι η 4η σεζόν θα έχει μόλις 6 επεισόδια και αυτό σημαίνει ότι θα είναι μικρότερη από τις προηγούμενες τρεις.

Blood of Zeus Season 2

Η animated σειρά επιστρέφει μετά το μεγάλο cliffhanger που είδαμε στον 1ο κύκλο, αλλά θα χρειαστεί να κάνετε λίγη υπομονή ακόμα γιατί και αυτή τη συνέχεια θα τη δείτε μέσα στο 2024.

The Brothers Sun

Όταν το μεγάλι κεφάλι μιας ισχυρής Τριάδας από την Ταϊβάν πυροβολείται από έναν μυστηριώδη φονιά, ο μεγαλύτερος γιος του, ο θρυλικός δολοφόνος Τσαρλς "Καρεκλοπόδαρος" Σαν (Τζάστιν Τσιν) πηγαίνει στο Λος Άντζελες για να προστατέψει τη μητέρα του, Άιλιν (Μισέλ Γεό), και τον άβγαλτο μικρότερο αδελφό του, Μπρους (Σαμ Σονγκ Λι), που μέχρι τώρα δεν γνώριζε την αλήθεια για την οικογένειά του.

Καθώς, όμως, οι πιο θανατηφόρες οργανώσεις της Ταϊπέι και μια ανερχόμενη φατρία διεκδικούν την κυριαρχία, ο Τσαρλς, ο Μπρους και η μητέρα τους πρέπει να επουλώσουν τις πληγές από τον αποχωρισμό τους και να καταλάβουν τι σημαίνει πραγματικά η σχέση μεταξύ αδερφών και η οικογένεια, πριν τους σκοτώσει όλους κάποιος από τους αμέτρητους εχθρούς τους. Το "Αδερφοί Σαν" είναι μια κωμωδία γεμάτη δράση και ταυτόχρονα ένα οικογενειακό δράμα που υπογράφουν οι δημιουργοί Μπραντ Φάλτσακ και Μπάιρον Γου. Η σειρά έρχεται στο Netflix στις 4 Ιανουαρίου 2024.

Code 8 Part II

Το reunion που περιμένατε έρχεται με τους Robbie και Stephen Amell, οι οποίοι έρχονται το 2024 στο Netflix με το Code 8 Part II.

Masters of the Universe: Revolution

Το Netflix ανακοίνωσε το Masters of the Universe: Revolution, το οποίο είναι το sequel της reboot σειράς Masters of the Universe: Revelation. Στο Revelation είδαμε 10 επεισόδια που χωρίστηκαν σε δύο μέρη, αλλά όπως έγινε γνωστό, το Revolution θα έχει μόλις 5 επεισόδια των 25 λεπτών. Ωστόσο, και εδώ συναντάμε ένα πολύ δυνατό cast με τον Mark Hammill και τους Diedrich Bader, Melissa Benoist, Liam Cunningham, Keith David, Lena Headey, Griffin Newman, William Shatner, Tiffany Smith, Tony Todd και Chris Wood.

The Witcher: Sirens of The Deep

Το Netflix επιφύλασσε μια δυνατή έκπληξη για τους fans του σύμπαντος του The Witcher. Στο πλαίσιο του Geeked Week 2023 event ανακοινώθηκε το "The Witcher: Sirens of the Deep", μια νέα animation ταινία στο σύμπαν του Adrzej Sapkowski στην οποία ο Doug Cockle θα δανείσει την φωνή του στον Geralt of Rivia.

Yu Yu Hakusho

Το Yu Yu Hakusho είναι ένα live-action σόου που βασίζεται πάνω στη θρυλική και αγαπημένη σειρά manga της Weekly Shonen Jump, με πρωταγωνιστές τους Takumi Kitamura ως Yusuke Urameshi, Shuhei Uesugi ως Kazuma Kuwabara, Jun Shison ως Kurama και Kanata Hongō ως Hiei. Τη σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο Shô Tsukikawa, ενώ το σενάριο έγραψε ο Tatsuro Mishima που βασίζεται φυσικά στο manga του Yoshihiro Togashi. Στην παραγωγή βρίσκουμε τον Akira Morii, ο οποίος έχει εργαστεί στο παρελθόν στο Kill Bill του Quentin Tarantino.

Damsel

Το Netflix κυκλοφόρησε το επίσημο teaser βίντεο του Damsel (Δεσποσύνη), μιας ολοκαίνουργιας ταινίας που πρόκειται να παίξει μέσα στο 2024. Πρόκειται για μία επική περιπέτεια που έχει δράκο, μαγείες και ένα ιδιαίτερο στιλ όσον αφορά το setting της και κεντρική πρωταγωνίστρια την Millie Bobby Brown του Stranger Things.

Dead Boy Detectives

Το Netflix κυκλοφόρησε το πρώτο trailer από την επόμενη μεγάλη σειρά του με την ονομασία Dead Boy Detectives. Πρόκειται για μία μεγάλη παραγωγή που βασίζεται στα κόμικς της DC και πιο συγκεκριμένα στο σύμπαν του The Sandman, το οποίο είδαμε επίσης πρόσφατα στην υπηρεσία.

Devil May Cry

Η θρυλική σειρά βιντεοπαιχνιδιών της Capcom έρχεται στο Netflix με μία anime τηλεοπτική σειρά. Ετοιμαστείτε για να δείτε για ακόμη μια φορά τον Dante να σφάζει όποιον βρεθεί στο διάβα του. Αξίζει να αναφερθεί ότι τα scripts γράφτηκαν σε συνεργασία με τον Alex Larsen (Yasuke, Bodied), με τον Shankar να επιβεβαιώνει ότι η πρώτη σεζόν θα αποτελείται από οκτώ επεισόδια. Είπε πίσης ότι δημοφιλείς χαρακτήρες από το franchise, συμπεριλαμβανομένων των Lady και Vergil, θα εμφανιστούν στο 1ο κεφάλαιο. Παραγωγός του project είναι ο Andi Shankar.

Terminator: The Anime Series

Το εμβληματικό franchise της Skydance έρχεται επίσης στο Netflix με μία anime σειρά! Ναι, ο Εξολοθρευτής επιστρέφει λιγάκι διαφορετικός σε παραγωγή των I.G. και Mattson Tomlin.

Scott Pilgrim Takes Off

Το Netflix παρουσίασε στο Netflix Geeked και το τελικό trailer του Scott Pilgrim Takes Off που σίγουρα φαίνεται ότι θα έχετε κάτι το ιδιαίτερο. Αυτό θα παίξει στις 17 Νοεμβρίου.

Gyeongseong Creature

Άνοιξη 1945. Όλες οι υποψίες οδηγούσαν σε ένα νοσοκομείο στην Γκιονγκσόνγκ, όπου υπήρχαν άνθρωποι και τέρατα. Το Τέρας της Γκιονγκσόνγκ: Μέρος 1 έρχεται στις 22 Δεκεμβρίου.

Rebel Moon – Part One: A Child of Fire

Σε λίγες ώρες από τώρα θα κυκλοφορήσει το trailer για το Rebel Moon – Part One: A Child of Fire, το οποίο έχει ετοιμάσει ο Zack Snyder.

Tomb Raider: The Legend of Lara Croft

Το Netflix ετοιμάζει μία ολοκαίνουργια σειρά για την λατρεμένη χαρακτήρα βιντεοπαιχνιδιών, Lara Croft και σίγουρα οι fans θα έχουν κάτι να περιμένουν.

Ποια ταινία ή σειρά σάς έψησε περισσότερο; Πείτε μας στα σχόλια! Τις επόμενες ώρες αναμένεται να έρθουν και άλλα trailers και ανακοινώσεις από το μελλοντικό περιεχόμενο της υπηρεσίας, οπότε, για οτιδήποτε νεότερο παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.