5 σειρές για binge-watching στο Disney+

Νέες προτάσεις από την ειδική κατηγορία της Disney
01 Νοεμβρίου 2023 23:23
5 σειρές για binge-watching στο Disney+

Η Disney έχει ανοίξει μια νέα κατηγορία στο Disney+ στην οποία σας προτείνει τις πιο κατάλληλες τηλεοπτικές σειρές για το λεγόμενο binge-watch. Εμείς συλλέξαμε πέντε από αυτές τις σειρές που πιστεύουμε ότι αξίζουν την προσοχή σας σε περίπτωση που ψάχνετε κάτι ενδιαφέρον να παρακολουθήσετε και να χαλαρώσετε από το σπίτι σας.

Με τίτλο “Bingable Series” (σειρές για μαραθώνιο) η νέα κατηγορία του Disney+ έρχεται να σας προτείνει σειρές για όλα τα γούστα, είτε αν ψάχνετε δραματική, κωμική, μυστηρίου ή σειρά φαντασίας. Η πλατφόρμα προτείνει σειρές όπως το Castle, το Bones, το The Walking Dead και το Station 19, αλλά εμείς συλλέξαμε πέντε διαφορετικές που απευθύνονται για όλα τα γούστα.

Ακολουθεί η λίστα:

Lost | Σεζόν 6

Μία θρυλική σειρά της τηλεόρασης που σίγουρα αξίζει την προσοχή σας αν δεν την είχατε παρακολουθήσει μέχρι τώρα, με 6 σεζόν.

Πλοκή: Όταν η πτήση 815 της Oceanic συντρίβεται σε ένα νησί του Ειρηνικού, οι επιζώντες παλεύουν για τη ζωή τους. Ανακαλύπτουν τα μυστικά νου νησιού, ίχνη προηγούμενων κατοίκων και μυστηριώδη καταφύγια. Όλοι οι επιζώντες πρέπει να συνεργαστούν αν θέλουν να παραμείνουν ζωντανοί. Όπως, όμως, ανακαλύπτουν το νησί, ο κίνδυνος και το μυστήριο παραμονεύουν σε κάθε γωνία και αυτοί που θεωρούσαν έμπιστους μπορεί να στραφούν εναντίον τους. Ακόμη και οι ήρωες έχουν τα μυστικά τους.

Only Murders in the Building | Σεζόν 3

Το Only Murders in the Building είναι μία σχετικά νέα σειρά στο Disney+ που έχουν λατρέψει όλοι όσοι την είδαν, με ένα απίστευτο cast που αποτελείται από τους Steve Martin, Martin Short και Selena Gomez. Μάλιστα, στον 3ο κύκλο εμφανίζεται και η θρυλική ηθοποιός Meryl Streep.

Πλοκή: Η σειρά Only Murders in the Building ακολουθεί τρεις αγνώστους με πάθος για αληθινά εγκλήματα που καταλήγουν να εμπλέκονται σε ένα, ερευνώνοντας τον μυστηριώδη θάνατο ενός γείτονά τους σε μια πολυκατοικία της Νέας Υόρκης.

Criminal Minds | Σεζόν 16

Το Criminal Minds είναι επίσης μία σειρά ό,τι πρέπει για binge-watch και έχει αγαπηθεί ιδιαίτερα από το 2005 που έκανε πρεμιέρα. Πρόκειται για μία τεράστια σειρά που αποτελείται από 16 ολόκληρες σεζόν, που αν λατρεύετε τις μεγάλες σε διάρκεια σειρές, είναι για εσάς.

Πλοκή: Μια επίλεκτη ομάδα του FBI αναλύει τους πιο διεστραμμένους εγκληματίες της χώρας, αναμένοντας τις επόμενες κινήσεις τους.

The Good Doctor | Σεζόν 4

Το The Good Doctor είναι μια αρκετά γνωστή και επιτυχημένη σειρά, που όμως δεν την έχουν παρακολουθήσει πολλοί. Το δραματικό σόου κυκλοφόρησε το 2017 και αυτή τη στιγμή υπάρχουν διαθέσιμες οι 4 από τις 6 σεζόν στο Disney+.

Πλοκή: Ο Σον Μέρφι, ένας νεαρός χειρούργος που έχει αυτισμό και το σύνδρομο του σοφού, εγκαταλείπει την ήσυχη ζωή του στην επαρχία και εντάσσεται στη χειρουργική μονάδα ενός φημισμένου νοσοκομείου. Μόνος στον κόσμο και ανίκανος να συνδεθεί σε προσωπικό επίπεδο με τους γύρω του, ο Σον χρησιμοποιεί τις εξαιρετικές ιατρικές ικανότητές του για να σώζει ζωές και να προκαλέσει τον σκεπτικισμό των συναδέλφων του.

Scrubs | Σεζόν 9

Και πάμε τώρα σε μία ακόμη ιατρική σειρά με αρκετό χιούμορ που ονομάζεται Scrubs. Πρόκειται επίσης για ένα μεγάλο σόου με 9 σεζόν που αν σας άρεσε παραδείγματος χάρη το Grey’s Anatomy, θα έχει σίγουρα κάτι για να σας δώσει.

Πλοκή: Ο Τζομ «Τζέι Ντι» Ντόριαν είναι εκπαιδευόμενος ιατρός στο σουρεαλιστικό νοσοκομείο της Ιερής Καρδιάς, όπου το χιούμορ συναντά την τραγωδία. Μαζί του, οι επίσης εκπαιδευόμενοι Κρις Τερκ και η όμορφη, αλλά απροσάρμογη Έλιοτ.

Tags: