Το The Nun II έχει post-credits σκηνή που μας προετοιμάζει για το The Conjuring 4!

Όλα συνδέονται!
09 Σεπτεμβρίου 2023 13:13
Το The Nun II έχει post-credits σκηνή που μας προετοιμάζει για το The Conjuring 4!

Το The Nun II (Η Καλόγρια ΙΙ) παίζει στους κινηματογράφους εδώ και λίγα εικοσιτετράωρα και είναι άμεσο sequel της πρώτης ταινίας, η οποία φυσικά λαμβάνει χώρα στο πολύ επιτυχημένο σύμπαν του The Conjuring. Η Valak επέστρεψε και θέλει να πάρει την εκδίκησή της στη νέα ταινία και υπόσχεται να σας κατατρομάξει όπως μόνο εκείνη ξέρει εδώ και τόσα χρόνια. 

Πολλοί που είδατε την ταινία μπορεί να αναρωτιέστε τι ήθελε να μας πει η τελευταία σκηνή μετά τους τίτλους τέλους και σε αυτό το άρθρο θα δούμε μαζί αναλυτικά, αν και η ταινία το κάνει αρκετά ξεκάθαρο, ωστόσο, πρέπει να προετοιμαστείτε για το τέλος. 

Ακολουθούν spoilers με την post-credits σκηνή του The Nun II, οπότε διαβάστε παρακάτω μόνο εάν έχετε παρακολουθήσει την ταινία: 

Μετά τους τίτλους τέλους του The Nun II βλέπουμε μία πολύ μικρή σκηνή που μας προετοιμάζει για το επόμενο μεγάλο κεφάλαιο του The Conjuring franchise. Ναι, σε περίπτωση που δεν το γνωρίζετε, το The Conjuring 4 θα έρθει μελλοντικά φυσικά με κεντρικά πρόσωπα τους Ed και Lorraine Warren των Patrick Wilson και Vera Farmiga. 

Σε αυτή τη σκηνή βλέπουμε τους δύο πρωταγωνιστές να δέχονται ένα τηλεφώνημα από τον πατέρα Gordon, ο οποίος θέλει να τους στείλει σε μία νέα αποστολή. Το τηλέφωνο πιάνει ο χαρακτήρας του Patrick Wilson και εκεί η σκηνή κόβεται. Η νέα ταινία ονομάζεται The Conjuring: Last Rites και μέχρι στιγμής γνωρίζουμε ότι θα κάνει πρεμιέρα μέσα στα επόμενα δύο χρόνια, αλλά και ότι θα είναι το τελευταίο κεντρικό κεφάλαιο.  

Δείτε εικόνα από την post-credits σκηνή:

Επίσης, η post-credits σκηνή του The Nun II μπορεί ίσως να αποκαλύπτει ότι η Valak θα επιστρέψει και πάλι στο 4ο κεντρικό κεφάλαιο της σειράς ίσως για μία τελευταία φορά. Ακόμα η Warner Bros. δεν έχει δώσει στη δημοσιότητα πολλές πληροφορίες για το Last Rites, αλλά ακούγεται έντονα ότι η Valak θα μπορούσε να επιστρέψει. 

Προς το παρόν δεν έχει γίνει γνωστό ποιος θα σκηνοθετήσει το Last Rites και κατά πάσα πιθανότατα δε θα είναι ο James Wan, αν και θα παραμείνει κανονικά στην παραγωγή. Πρόσφατα είχε δηλώσει τα εξής: 

Ναι δουλεύουμε πάνω στο Conjuring 4 τώρα. Είναι πολύτιμες για εμάς αυτές οι ταινίες. Θέλουμε να αφιερώσουμε το χρόνο μας, έτσι ώστε να βεβαιωθούμε ότι θα κάνουμε την 4η ταινία σωστά. Επίσης, θέλουμε να βεβαιωθούμε ότι το συναίσθημα των ιστοριών των Warren είναι αυτό που θέλουμε να πούμε και προχωρώντας και ενδεχομένως ολοκληρώνοντας, να δούμε ότι είναι σωστή η ιστορία μας. 

Το σενάριο του Last Rites είναι σίγουρο ότι θα το αναλάβει ο David Leslie Johnson-McGoldrick, ο οποίος έγραψε τα The Conjuring 2 και The Conjuring 3. 

Σε περίπτωση που δεν έχετε παρακολουθήσει ακόμη το The Nun II, η σύνοψή της αναφέρει: 

«Η Καλόγρια 2» αποτελεί το νέο κεφάλαιο στην ιστορία της Καλόγριας και ανήκει στο σύμπαν του «The Conjuring» («Το Κάλεσμα»), του πιο εμπορικά επιτυχημένου franchise τρόμου μέχρι σήμερα, με περισσότερα από 2 δισεκατομμύρια δολάρια κέρδη παγκοσμίως. Το σίκουελ της παγκόσμιας επιτυχίας ακολουθεί την Αδελφή Αϊρίν, η οποία για μία ακόμα φορά έρχεται πρόσωπο με πρόσωπο με τον δαίμονα Βάλακ που κρύβεται πίσω από το τρομαχτικό προσωπείο μιας καλόγριας.   

Όσον αφορά το cast, η Katelyn Rose Downey επιστρέφει ως Sophie, ενώ πλάι της βρίσκεται και η Storm Reid που έγινε ευρέως γνωστή από τη σειρά του HBO, Euphoria. Εκείνη θα υποδυθεί μια νέα Καλόγρια. Το ρόλο της Valak θα έχει για ακόμη μια φορά η Bonnie Aarons, η οποία εμφανίστηκε για πρώτη φορά στο The Conjuring 2 και πάγωσε το αίμα σε εκατομμύρια θεατές. Παίζουν επίσης οι Taissa Farmiga, Bonnie Aarons, Anna Popplewell, Jonas Bloquet και Anouk Darwin Homewood.  

Πρόσφατα μάθαμε επίσης ότι έρχεται και η τηλεοπτική σειρά του Conjuring, η οποία θα παίζει μέσα από τη συχνότητα του “Max”. Μάλιστα, θα συνεχίσει την ιστορία που εδραίωσαν οι κινηματογραφικές ταινίες, χωρίς να διευκρινίζεται κατά πόσο συνέχεια των ταινιών θα είναι. Υπάρχουν άλλωστε και τα spinoffs των Annabelle και The Nun που επίσης μεγάλωσαν το σύμπαν γύρω από τους εξορκισμούς και τις υποθέσεις των Warrens.