Ποια μέρα θα αποκαλυφθεί το iPhone 15;

Η ιστορία δείχνει ποια είναι η πιθανότερη ημερομηνία
28 Αυγούστου 2023 15:38
Ποια μέρα θα αποκαλυφθεί το iPhone 15;

Οι fans των προϊόντων της Apple, αλλά και της τεχνολογίας γενικότερα περιμένουν με ανυπομονησία το επόμενο μεγάλο event της εταιρίας, το οποίο θα φιλοξενήσει μεταξύ άλλων την ανακοίνωση του iPhone 15, του smartphone επόμενης γενιάς του τεχνολογικού γίγαντα. Ωστόσο, η ακριβής ημερομηνία του event εξακολουθεί να είναι μυστήριο, καθώς η Apple δεν έχει αποστείλει ακόμη προσκλήσεις ούτε έχει επιβεβαιώσει καμία λεπτομέρεια. Εξετάζοντας όμως τις φήμες και το ιστορικό της εταιρίας, μάλλον ξέρουμε πότε μπορούμε να περιμένουμε το iPhone 15!

Η πιο πιθανή ημερομηνία για την εκδήλωση είναι η Τρίτη 12 Σεπτεμβρίου, σύμφωνα με διάφορες πηγές. Αυτό δεν αποκλίνει από την παράδοση της Apple να πραγματοποιεί τις εκδηλώσεις της για το iPhone τις Τρίτες του Σεπτεμβρίου, όπως κάνει εδώ και αρκετά χρόνια. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί πιθανότατα το απόγευμα όσον αφορά τις ώρες Ελλάδος και θα μεταδοθεί ζωντανά στον ιστότοπο και στο YouTube κανάλι της Apple.

Ωστόσο, ορισμένοι αναλυτές προτείνουν ότι η εκδήλωση θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί ίσως μια μέρα αργότερα, την Τετάρτη 13 Σεπτεμβρίου. Αυτό επειδή η Apple ενδέχεται να θέλει να αποφύγει να συμπέσει με την επέτειο ορισμένων άλλων εκδηλώσεων που θα πραγματοποιούνται για τις επιθέσεις της 11ης Σεπτεμβρίου. Επιπλέον, ορισμένες εταιρίες τηλεπικοινωνιών του εξωτερικού φαίνεται ότι έχουν πει στους υπαλλήλους τους να μην πάρουν ρεπό στις 13 Σεπτεμβρίου, λόγω μιας σημαντικής ανακοίνωσης που πρόκειται να γίνει.

Φυσικά, η Apple συνήθως αποστέλλει προσκλήσεις για τις εκδηλώσεις της περίπου δύο εβδομάδες πριν, οπότε μπορούμε να περιμένουμε την επίσημη επιβεβαίωση παρά πολύ σύντομα, στα τέλη Αυγούστου ή στις αρχές Σεπτεμβρίου. Μέχρι τότε, μπορούμε μόνο να κάνουμε εικασίες.

Πότε γίνονται ιστορικά τα events της Apple;

Την τελευταία δεκαετία η Apple πραγματοποιεί πάντα τα σχετικά events της για την αποκάλυψη των νέων iPhones τον Σεπτέμβριο. Μοναδική εξαίρεση αποτελεί το 2020, που η πανδημία πήγε ελαφρώς πίσω τα πλάνα του αμερικανικού κολοσσού, στον Οκτώβριο.

Παρακάτω μπορείτε να βρείτε τη λίστα με τις ημερομηνίες των τελευταίων δέκα σχετικών events της Apple:

7 Σεπτεμβρίου 2022: iPhone 14 Pro, iPhone 14, τα νέα AirPods Pro και τρία νέα Apple Watch μοντέλα

14 Σεπτεμβρίου 2021: iPhone 13 Pro, iPhone 13, Apple Watch Series 7 και τα νέα iPad mini και iPad

13 Οκτωβρίου 2020: iPhone 12 Pro, iPhone 12, iPhone 12 mini και HomePod mini

10 Σεπτεμβρίου 2019: iPhone 11 Pro, iPhone 11, Apple Watch Series 5 και iPad (7ης γενιάς)

12 Σεπτεμβρίου 2018: iPhone XS, iPhone XS Max, iPhone XR και Apple Watch Series 4

12 Σεπτεμβρίου 2017: iPhone X, iPhone 8, iPhone 8 Plus, Apple Watch Series 3 και Apple TV 4K

7 Σεπτεμβρίου 2016: iPhone 7, iPhone 7 Plus, Apple Watch Series 2 και AirPods

9 Σεπτεμβρίου 2015: iPhone 6S, iPhone 6S Plus, iPad Pro (1η γενιά), Apple Pencil (1η γενιά) και Apple TV (4η γενιά)

9 Σεπτεμβρίου 2014: iPhone 6, iPhone 6 Plus και Apple Watch (1η γενιά)

10 Σεπτεμβρίου 2013: iPhone 5S και iPhone 5C

Για περισσότερα σχετικά με τα σχέδια της Apple μπορείτε φυσικά να μείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com

Tags: