5 ακόμη ταινίες που αξίζει να δείτε αν έχετε Apple TV+

Μέρος 2ο
11 Αυγούστου 2023 20:37
5 ακόμη ταινίες που αξίζει να δείτε αν έχετε Apple TV+

Ύστερα από τα 2 μέρη με σειρές που αξίζουν να παρακολουθήσετε στο Apple TV+, έφτασε η στιγμή και για τις ταινίες. Πιο συγκεκριμένα, σε αυτό το άρθρο θα βρείτε 5 νέες προτάσεις μας με ταινίες που αξίζει να παρακολουθήσετε εάν είστε συνδρομητές στην υπηρεσία της Apple.

5 ταινίες που σίγουρα αξίζουν την προσοχή σας σε περίπτωση που δεν τις έχετε παρακολουθήσει μέχρι τώρα. Πρόκειται για τα Causeway, Sharper, Ghosted, Greyhound και On the Rocks.

Ας τις δούμε όμως πιο αναλυτικά:

Causeway (Το Πέρασμα)

Η Jennifer Lawrence επιστρέφει στις δραματικές ταινίες με την υπογραφή της A24. Στo Causeway η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός υποδύεται μια πρώην βετεράνο του στρατού των ΗΠΑ που παλεύει να ξαναβρεί τα πατήματά της στην κανονική ζωή όταν επιστρέφει στο σπίτι της στη Νέα Ορλέανη. Εκεί θα συναντήσει έναν άγνωστο και το ταξίδι της φιλίας τους θα τους οδηγήσει σε μια πορεία κάθαρσης και εξυγίανσης.

Η περίληψη της ταινίας αναφέρει: Η Jennifer Lawrence πρωταγωνιστεί ως Λίνζι, μια στρατιωτίνα που δυσκολεύεται να προσαρμοστεί επιστρέφοντας στο σπίτι της στη Νέα Ορλεάνη μετά από έναν τραυματισμό. Όταν συναντά τον ντόπιο μηχανικό Τζέιμς, το ζευγάρι δημιουργεί έναν απρόσμενο δεσμό.

Sharper (Ο επιτήδειος)

Το Sharper κυκλοφόρησε τον περασμένο Φεβρουάριο και είναι ένα νέο-νουάρ θρίλερ που είναι γεμάτο με ψέματα και μυστικά. Μια αρκετά καλή πρόταση για εσάς που αγαπάτε λίγο παραπάνω το μυστήριο.

Η περίληψη της ταινίας αναφέρει: Κανείς δεν είναι αυτό που φαίνεται σε αυτό το νέο-νουάρ, νεουορκέζικο θρίλερ αδίστακτων χειραγωγήσεων και ριψοκίνδυνων παιχνιδιών ισχύος.

Ghosted

Oι Chris Evans και Ana De Armas παίζουν στο Ghosted της Apple, ύστερα από τη συνεργασία τους στο "Knives Out" (Στα Μαχαίρια). Ο Evans υποδύεται εδώ έναν νορμάλ καθημερινό τύπο, τον Cole, ο οποίος ερωτεύεται την αινιγματική "Sadie" της Ana De Armas, μόνο που σοκάρεται όταν ανακαλύπτει πως η κοπέλα που θέλει είναι μυστική πράκτορας. Πριν καν βγούνε για δεύτερο ραντεβού, ο Cole και η Sadie μπλέκονται σε μια συναρπαστική περιπέτεια για να σώσουν τον κόσμο. Την ταινία σκηνοθετεί ο Dexter Fletcher του 'Rocketman".

Η περίληψη της ταινίας αναφέρει: Ο καλόκαρδος Κόουλ ερωτεύεται παράφορα την αινιγματική Σέιντι, αλλά μετά ανακαλύπτει συγκλονισμένος ότι είναι μυστική πράκτορας. Πριν προλάβουν να κανονίσουν το δεύτερο ραντεβού, ο Κόουλ κι η Σέιντι μπλέκουν άθελά τους σε μια διεθνή περιπέτεια για να σώσουν τον κόσμο.

Greyhound

Το πολεμικό δράμα με πρωταγωνιστή τον Tom Hanks κυκλοφόρησε αποκλειστικά στο Apple TV+ και αν είστε λάτρεις της θεματολογίας Β’ Παγκόσμιου Πολέμου σίγουρα αξίζει την προσοχή σας. Ο Hanks υποδύεται έναν πλοίαρχο που αναλαμβάνει να περάσει προμήθειες με άλλα 37 πλοία και χιλιάδες στρατιώτες μέσα από την θαλάσσια περιοχή "Black Pit", χωρίς εναέρια κάλυψη για πέντε μέρες.

Η περίληψη της ταινίας αναφέρει: Σε μια συναρπαστική ιστορία, εμπνευσμένη από πραγματικά γεγονότα του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου, ο Έρνεστ Κράουζε (Tom Hanks) είναι επικεφαλής διεθνούς νηοπομπής 37 πλοίων, σε μια επικίνδυνη αποστολή στον Ατλαντικό Ωκεανό, με σκοπό τη μεταφορά χιλιάδων στρατιωτών και ζωτικής σημασίας προμηθειών στις συμμαχικές δυνάμεις.

On the Rocks

Πρόκειται για μία ακόμη ταινία της A24 και της Apple με την Sofia Coppola στα ηνία της ταινίας. Με πρωταγωνιστή τον Bill Murray του Lost on Translation, το On the Rocks είναι μια κωμωδία και μία διαφορετική πρόταση σε αυτή τη λίστα.

Η περίληψη της ταινίας αναφέρει: Όταν αρχίζει να έχει αμφιβολίες για τον γάμο της, μια νεαρή μητέρα από τη Νέα Υόρκη συμμαχεί με τον πληθωρικό πλειμποι πατέρα της, για να παρακολουθήσουν τον άντρα της. Μια γλυκόπικρη κωμωδία, με την υπογραφή της Σοφία Κόπολα στο σενάριο και τη σκηνοθεσία.

Βρείτε το 1ο μέρος από 5 ταινίες που αξίζει να παρακολουθήσετε εάν έχετε Apple TV+ πατώντας εδώ. Βρείτε τα 2 μέρη με τις σειρές του Apple TV+ πατώντας εδώ και εδώ.

Tags: