ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ 2022 | Ψηφοφορία

Το κοινό των Unboxholics αποφασίζει!
23 Δεκεμβρίου 2022 13:27
ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ 2022 | Ψηφοφορία

Η στιγμή έφτασε! Όποιος μας παρακολουθεί εδώ και χρόνια, θα γνωρίζει πως παραδοσιακά το λόγο για την ανάδειξη των καλύτερων παιχνιδιών της χρονιάς τον δίνουμε σε εσάς. Έτσι και φέτος, λοιπόν, εσείς, το κοινό των Unboxholics, μπορείτε να αποφασίσετε ποιο είναι το καλύτερο παιχνίδι του 2022, με ψηφοφορία, δημοκρατικά και δίκαια!

Η διαδικασία είναι αρκετά εύκολη και μπορείτε να ψηφίσετε σε δευτερόλεπτα, χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα. Πρέπει να σημειωθεί πως έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε ένα μόλις παιχνίδι, οπότε δείτε προσεκτικά τις επιλογές, σκεφτείτε το καλά και μετά ψηφίστε! Αν η λίστα, η οποία είναι αλφαβητικής σειράς, δεν σας καλύπτει, μπορείτε φυσικά να στηρίξετε οποιοδήποτε παιχνίδι θέλετε χρησιμοποιώντας την επιλογή “Άλλο” στο τέλος της φόρμας.

Τι περιμένετε, λοιπόν; Επιλέξτε τον νικητή του Unboxholics' Community Choice - Game of the Year 2022!

ΨΗΦΙΣΤΕ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ

Φυσικά, τις επιλογές των Unboxholics ως μέσο μπορείτε να τις μάθετε μέσα από το τελευταίο ειδικό Game Jazz της χρονιάς, το οποίο ακολουθεί παρακάτω! Παράλληλα, αξίζει να σημειωθεί ότι μέσα στις επόμενες ημέρες θα ακολουθήσουν πολλά ακόμη πλούσια και ενδιαφέροντα αφιερώματα για παιχνίδια, ταινίες, σειρές και πολλά ακόμη. Μείνετε, λοιπόν, συντονισμένοι!

Μέχρι τότε σας ευχόμαστε καλές γιορτές, με υγεία και ευτυχία, σε εσάς και στις οικογένειές σας!