Τί παίζει στις κινηματογραφικές αίθουσες; | Πέμπτη 27/10

Prey for the Devil και άλλα!
27 Οκτωβρίου 2022 12:23
Τί παίζει στις κινηματογραφικές αίθουσες; | Πέμπτη 27/10

Σκέφτεστε να πάτε σινεμαδάκι απόψε ή μέσα στο Σαββατοκύριακο; Σε αυτό το άρθρο, κάθε Πέμπτη, θα βρίσκετε όλες τις ταινίες που κάνουν πρεμιέρα στη χώρα μας. Σήμερα, Πέμπτη 27 Οκτωβρίου, θα κάνει πρεμιέρα το The Stranger, ενώ έχουμε και ένα θρίλερ, το Prey For The Devil.

Ας τα δούμε όμως πιο αναλυτικά:

The Stranger (Ο Άγνωστος)

Δύο άνδρες γνωρίζονται σε ένα αεροπλάνο και ξεκινούν μία συζήτηση που καταλήγει σε φιλία. Για τον Χένρι Τιγκ (Σον Χάρις), η φιλία αυτή είναι όνειρο που γίνεται πραγματικότητα. Ο καινούργιος του φίλος, ο Μάρκ (Τζόελ Έτζερτον), γίνεται σωτήρας και σύμμαχός του. Ωστόσο, κανένας δεν είναι πραγματικά αυτός που δείχνει, και οι δυο τους κουβαλάνε μυστικά που απειλούν να τους καταστρέψουν - ενώ μια από τις μεγαλύτερες αστυνομικές επιχειρήσεις του έθνους πλησιάζει.

Checkered Ninja 2 (Καρό Νίντζα: Επικίνδυνη Αποστολή)

Ο Καρό Νίντζα και ο Αλεξ ξεκινούν και πάλι το κυνήγι του «κακού» Φίλιπ Έπερμιντ. Όταν ο Έπερμιντ καταφέρνει να αποφύγει την φυλάκιση στην Ταϊλάνδη, ο Καρό Νίντζα ξαναζωντανεύει για να συνοδέψει τον Αλεξ στην επικίνδυνη αποστολή. Στην προσπάθεια τους να αποδώσουν δικαιοσύνη παρασύρονται σε μια αποστολή που θα δοκιμάσει τα όρια της φιλίας τους.

Εκεί Που Ζούμε

Tην ημέρα όπου το κέντρο της Αθήνας ζει άλλη μια συνηθισμένη αναστάτωση, ο νεαρός δικηγόρος Αντώνης Σπετσιώτης γιορτάζει τα γενέθλιά του. Μόνο που το εικοσιτετράωρο των γενεθλίων του θα εξελιχθεί εντελώς απρόσμενα - προσγειώνοντάς τον από τα δικαστήρια της Ευελπίδων σε λαμπερές καντίνες και σκοτεινά πάρκινγκ της Εθνικής οδού, από το τακτοποιημένο εργένικο σπίτι του στο Λυκαβηττό σε αγροικίες στο Χαλκούτσι και πολυτελείς βίλες στην Αλίαρτο - και θα τελειώσει απρόβλεπτα ξημερώματα στην Αθήνα.

Prey For The Devil (Το Φως Του Διαβόλου)

Σε μία προσπάθεια αντιμετώπισης της παγκόσμιας αύξησης των δαιμονισμών, η Καθολική Εκκλησία ανοίγει ξανά σχολεία εξορκισμού για να εκπαιδεύσει ιερείς στις τελετές Εξορκισμού. Σε αυτό το πνευματικό πεδίο μάχης, θα γεννηθεί μία απίθανη πολεμίστρια: μια νεαρή καλόγρια, η αδελφή Αν (Ζακλίν Μπάιερς). Αν και οι καλόγριες απαγορεύεται να κάνουν εξορκισμούς, ένας καθηγητής (Κόλιν Σάλμον) αναγνωρίζει το χάρισμα της αδελφής Αν και συμφωνεί να την εκπαιδεύσει.

Έχοντας μπει στην πρώτη γραμμή της μάχης με τον συμφοιτητή Πατέρα Δάντη (Κρίστιαν Ναβάρο), η αδελφή Αν θα προσπαθήσει να σώσει την ψυχή ενός νεαρού κοριτσιού (για το οποίο η αδελφή Αν πιστεύει ότι έχει κυριευθεί από τον ίδιο δαίμονα που βασάνιζε τη μητέρα της πριν από χρόνια) και σύντομα συνειδητοποιεί ότι ο Διάβολος την έχει εκεί που ο ίδιος θέλει να βρίσκεται. και να την κυριεύσει.

Bandit (Ληστής με Στιλ)

Βασισμένη σε μια πραγματική ιστορία, η ταινία διηγείται την ζωή του «Ιπτάμενου κλέφτη» του θρυλικού εγκληματία ο οποίος κατάφερε να ληστέψει πάνω από 59 τράπεζες και κοσμηματοπωλεία μέχρι που συνελήφθη χωρίς όμως αυτό το γεγονός να καταφέρει να τον σταματήσει.


Ταινίες που συνεχίζουν να προβάλλονται:

Black Adam

Tad the Lost Explorer and the Emerald Tablet (Tad: Η Σμαραγδένια Πλάκα)

A Chiara (Για την Κιάρα)

Eo

Halloween Ends (Η Τελευταία Νύχτα με τις Μάσκες)

See How They Run (Κοίτα τους πως Τρέχουν)

Moonage Daydream

The Lost King (Ο Χαμένος Βασιλιάς)

Mrs. Harris Goes to Paris (Η Κυρία Χάρις Πάει στο Παρίσι)

The Invitation (Η Πρόσκληση)

Finnick (Πνεύμα Από Σπίτι)

Chickenhare and the Hamster of Darkness (Ο Κοτολαγός και το Χάμστερ του Σκότους)

Smile (Χαμογέλα)

The Good House (Ο Έρωτας τα Αλλάζει όλα)

The Woman King (Η Γυναίκα Βασιλιάς)

Don’t Worry Darling (Μην Ανησυχείς Αγάπη μου)

Ticket to Paradise (Εισιτήριο για τον Παράδεισο)

DC League of Super-Pets (Η DC Λεγεώνα από τα Σούπερ-Κατοικίδια)

Minions: The Rise of Gru (Minions 2: Η Άνοδος του Γκρου)