Τί παίζει στις κινηματογραφικές αίθουσες; | Πέμπτη 6/10

Νέες προτάσεις για όλα τα γούστα
06 Οκτωβρίου 2022 10:43
Τί παίζει στις κινηματογραφικές αίθουσες; | Πέμπτη 6/10

Σκέφτεστε να πάτε σινεμαδάκι απόψε ή το Σαββατοκύριακο; Σε αυτό το άρθρο (και κάθε Πέμπτη) θα βρίσκετε όλες τις ταινίες που κάνουν πρεμιέρα στη χώρα μας. Από σήμερα θα έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε ανάμεσα σε αρκετές ταινίες και διαφορετικές μεταξύ τους σε στιλ, για όλα τα γούστα.

Ας τα δούμε όμως πιο αναλυτικά:

Mrs. Harris Goes to Paris (Η Κυρία Χάρις Πάει στο Παρίσι)

Το "Η Κυρία Χάρις Πάει στο Παρίσι" είναι μια γοητευτική ιστορία μιας φαινομενικά συνηθισμένης Βρετανίδας οικονόμου, της οποίας το όνειρο να αποκτήσει ένα φόρεμα υψηλής ραπτικής Christian Dior την οδηγεί σε μια απίστευτη περιπέτεια στο Παρίσι.

The Invitation (Η Πρόσκληση)

Μετά το θάνατο της μητέρας της και έχοντας μείνει μόνη στον κόσμο, η Evie (Nathalie Emmanuel) κάνει τεστ DNA και ανακαλύπτει πως έχει έναν μακρινό ξάδελφο, την ύπαρξη του οποίου δεν γνώριζε. Όταν η νέα της οικογένεια την προσκαλεί σε έναν χλιδάτο γάμο στην αγγλική εξοχή, αρχικά σαγηνεύεται από τον αριστοκράτη οικοδεσπότη, όμως σύντομα βρίσκεται παγιδευμένη σε έναν εφιάλτη επιβίωσης καθώς πίσω από την οικογενειακή ιστορία αποκαλύπτονται διεστραμμένα μυστικά και προθέσεις.

Finnick (Πνεύμα Από Σπίτι)

Ο Φίνικ είναι ένα νεαρό φιν, που δεν φαίνεται να ενδιαφέρεται για την ευθύνη που έχει να φτιάξει ένα ζεστό σπιτικό για την οικογένεια που θα μένει μαζί του. Κάνει απλώς φάρσες στους «δικούς του» και αυτός είναι ο λόγος που καμία από τις οικογένειες δεν  θέλει να μείνει για πολύ στο σπίτι του. Όλα αλλάζουν, όταν μια νέα οικογένεια έρχεται στο σπίτι του, και τα κόλπα του Φίνικ φαίνεται να μην πιάνουν. Εκεί γνωρίζει την 13χρονη Κριστίν, ενώ στην πόλη αρχίζουν να συμβαίνουν διάφορα ανεξήγητα γεγονότα. Ο Φίνικ και η Κριστίν, που είναι τόσο διαφορετικοί, θα πρέπει να συνεργαστούν και να ενώσουν τις δυνάμεις τους για να λύσουν μια σειρά μυστηρίων και να σώσουν την πόλη.

Chickenhare and the Hamster of Darkness (Ο Κοτολαγός και το Χάμστερ του Σκότους)

Η ταινία ακολουθεί έναν νεαρό ήρωα γεννημένο μισό κοτόπουλο, μισό λαγό. Πρόθυμος να ταιριάξει και να αγαπηθεί παρά τις διαφορές του, έχει εμμονή με την περιπέτεια, παρά την αδεξιότητά του. Η απόδειξη ότι μπορείς να είσαι αποδεκτός και αγαπητός μέσα από τις ιδιαιτερότητές σου.

Jaws (Τα Σαγόνια του Καρχαρία)

Η Universal Pictures και η Amblin Entertainment παρουσιάζουν την επανέκδοση της κλασσικής ταινίας του Steven Spielberg:

Όταν ένας αιμοδιψής καρχαρίας εξαπολύει δολοφονικό χάος σε μια παραλιακή κοινότητα, στην καρδιά της τουριστικής περιόδου, τότε θα αναλάβουν να κυνηγήσουν το θηρίο ο τοπικός σερίφης, ένας υδροβιολόγος και ένας παλιός θαλασσοπόρος.


Ταινίες που συνεχίζουν να προβάλλονται:

Smile (Χαμογέλα)

The Good House (Ο Έρωτας τα Αλλάζει όλα)

The Woman King (Η Γυναίκα Βασιλιάς)

Don’t Worry Darling (Μην Ανησυχείς Αγάπη μου)

Avatar (επανέκδοση)

Orphan: First Kill (Το Ορφανό: Πρώτος Φόνος)

The Hating Game (Παιχνίδι Μίσους)

Ticket to Paradise (Εισιτήριο για τον Παράδεισο)

DC League of Super-Pets (Η DC Λεγεώνα από τα Σούπερ-Κατοικίδια)

After Ever Happy (After 4: Για Πάντα Μαζί)

Minions: The Rise of Gru (Minions 2: Η Άνοδος του Γκρου)

Bullet Train

Top Gun: Maverick