Τί παίζει στις κινηματογραφικές αίθουσες; | Πέμπτη 29/9

Τρεις νέες προτάσεις για όλα τα γούστα
29 Σεπτεμβρίου 2022 10:50
Τί παίζει στις κινηματογραφικές αίθουσες; | Πέμπτη 29/9

Σκέφτεστε να πάτε σινεμαδάκι απόψε ή το Σαββατοκύριακο; Σε αυτό το άρθρο (και κάθε Πέμπτη) θα βρίσκετε όλες τις ταινίες που κάνουν πρεμιέρα στη χώρα μας. Έτσι, από σήμερα θα προβάλλεται μία ταινία τρόμου που έχει συζητηθεί και έχει προκαλέσει πανικό ήδη από τα trailer της. Φυσικά, αναφερόμαστε στο Smile (Χαμογέλα), το οποίο υπόσχεται να σας κατατρομάξει, ενώ παράλληλα έχουμε και άλλες δύο ταινίες για όλα τα γούστα.

Ας τα δούμε όμως πιο αναλυτικά:

Smile (Χαμογέλα)

Ύστερα από ένα αλλόκοτο, τραυματικό δυστύχημα με μια ασθενή της, η Δρ. Ρόουζ Κότερ (Σόσι Μπέικον) αρχίζει να βιώνει τρομακτικά, ανεξήγητα γεγονότα. Με τον τρόμο να σαρώνει τη ζωή της, η Ρόουζ πρέπει να αντιμετωπίσει το προβληματικό παρελθόν της για να επιβιώσει και να ξεφύγει από την τρομακτική πραγματικότητα.

Πρωταγωνίστρια αυτού του εφιαλτικού φιλμ είναι η Sosie Bacon, που θα κληθεί να έρθει αντιμέτωπη με τα χαμόγελα πολλών, που σίγουρα θα παγώσουν το αίμα των θεατών, αφού υπόσχεται αρκετά jumpscares. Το σενάριο και τη σκηνοθεσία του φιλμ έχει αναλάβει ο Parker Finn, ενώ εκτός από την Bacon πρωταγωνιστούν και οι Jessie T. Usher, Kyle Gallner, Rob Morgan, Kal Penn, Caitlin Stasey και Judy Reyes.

The Good House (Ο Έρωτας τα Αλλάζει όλα)

Η ταινία ακολουθεί τη Χίλντι Γκουντ (Σιγκούρνι Γουίβερ), μια ευφυή μεσίτρια της Νέας Αγγλίας και απόγονο των μαγισσών του Σάλεμ, που λατρεύει το κρασί και τα μυστικά της. Η πολύ καλά δομημένη ζωή της αρχίζει να διαταράσσεται καθώς επανασυνδέεται με έναν παλιό της έρωτα από το γυμνάσιο, τον Φρανκ Γκέτσελ (Κέβιν Κλάιν), και εμπλέκεται επικίνδυνα στην απερίσκεπτη συμπεριφορά ενός συγκεκριμένου ανθρώπου. Θαμμένα συναισθήματα και οικογενειακά μυστικά χρόνων έρχονται στην επιφάνεια, και η Χίλντι ωθείται προς έναν απολογισμό με το ένα άτομο που απέφευγε εδώ και δεκαετίες να αντιμετωπίσει: τον εαυτό της.

The Woman King (Η Γυναίκα Βασιλιάς)

Η ταινία «Η Γυναίκα Βασιλιάς» (The Woman King) αφηγείται την αξιοσημείωτη ιστορία των μαχητριών Αγκότζι, μιας αποκλειστικά γυναικείας ομάδας πολεμιστριών που προστάτευαν το Αφρικανικό Βασίλειο της Δαχομέης τον 18o αιώνα.

Την ηγέτιδα της ομάδας με δεξιότητες και δύναμη που όμοιά της δεν είχε ξαναδεί ο κόσμος, Στρατηγό Νανίσκα, υποδύεται η βραβευμένη με Oscar® ηθοποιός Viola Davis. Η ταινία ακολουθεί το επικό ταξίδι της Νανίσκα στην εκπαίδευση της επόμενης γενιάς νεοσυλλέκτων, τις οποίες και προετοιμάζει για τη μάχη ενάντια στον μεγαλύτερο εχθρό που απειλεί το βασίλειο και την ελευθερία τους.

 


Ταινίες που συνεχίζουν να προβάλλονται:

Don’t Worry Darling (Μην Ανησυχείς Αγάπη μου)

Avatar (επανέκδοση)

The Enforcer (Το Συνδικάτο)

Broadway

Orphan: First Kill (Το Ορφανό: Πρώτος Φόνος)

The Hating Game (Παιχνίδι Μίσους)

Ticket to Paradise (Εισιτήριο για τον Παράδεισο)

DC League of Super-Pets (Η DC Λεγεώνα από τα Σούπερ-Κατοικίδια)

Εκεί που Τραγουδάνε Οι Καραβίδες (Where The Crawdads Sing)

After Ever Happy (After 4: Για Πάντα Μαζί)

Minions: The Rise of Gru (Minions 2: Η Άνοδος του Γκρου)

Bullet Train

Top Gun: Maverick