Τί παίζει στις κινηματογραφικές αίθουσες; | Πέμπτη 22/9

Αρκετές προτάσεις
22 Σεπτεμβρίου 2022 11:38
Τί παίζει στις κινηματογραφικές αίθουσες; | Πέμπτη 22/9

Σκέφτεστε να πάτε σινεμά σήμερα ή τις επόμενες ημέρες; Όπως φαίνεται, αυτή την εβδομάδα θα έχετε περισσότερες επιλογές, σχεδόν για όλα τα γούστα. Αρχικά, από σήμερα προβάλλεται η ταινία Don’t Worry Darling με τον Harry Styles και την Florence Pugh, ενώ έχουμε και την επιστροφή του πρώτου Avatar, έτσι ώστε να προετοιμαστείτε για το 2ο κεφάλαιο που θα έρθει τον Δεκέμβριο.

Ας τα δούμε όμως πιο αναλυτικά:

Don’t Worry Darling (Μην Ανησυχείς Αγάπη μου)

Αμερική δεκαετία 1950: Η Άλις (Φλόρενς Πιου) και ο Τζακ (Χάρι Στάιλς) έχουν την τύχη να ζουν σε μία ονειρική κλειστή κοινότητα, που φιλοξενεί τις οικογένειες όσων εργάζονται για ένα πειραματικό και άκρως απόρρητο εγχείρημα. Όσο οι σύζυγοι απασχολούνται με το μυστικό σχέδιο «ανάπτυξης προοδευτικών υλικών», οι γυναίκες περνάνε τον χρόνο τους απολαμβάνοντας μία πολυτελή ζωή χωρίς έγνοιες. Μόνη απαίτηση είναι η διακριτικότητα και η αφοσίωση όλων στο σχέδιο. Όταν η Άλις αντιλαμβάνεται τη νοσηρή φύση της κοινότητας, αρχίζει να απαιτεί εξηγήσεις. Πόσο μακριά είναι διατεθειμένη να φτάσει για να ανακαλύψει τι συμβαίνει σε αυτόν τον παράδεισο;

Avatar (επανέκδοση)

Η επική περιπέτεια του 2009, και η πιο επιτυχημένη ταινία όλων των εποχών από τον βραβευμένο με Oscar James Cameron, επιστρέφει στους κινηματογράφους στις 22 Σεπτεμβρίου σε remaster έκδοση και σε 4K σε επιλεγμένους κινηματογράφους! Σε σενάριο και σκηνοθεσία του βραβευμένου με Oscar James Cameron, και με πρωταγωνιστές τους Sam Worthington, Zoe Saldana, Stephen Lang, Michelle Rodriguez και Sigourney Weaver, η ταινία “Avatar” ήταν υποψήφια για εννέα Βραβεία Oscar®, συμπεριλαμβανομένων Καλύτερης Ταινίας και Σκηνοθεσίας. Κέρδισε τα βραβεία Καλύτερης Φωτογραφίας, Σχεδιασμού Παραγωγής και Οπτικών Εφέ.

The Enforcer (Το Συνδικάτο)

Ένας από τους top εκτελεστές στο Μαϊάμι, ανακαλύπτει πως η «φαμ φατάλ» αφεντικίνα του εμπλέκεται σε κύκλωμα cybersex trafficking. Αποφασίζει να ρισκάρει τα πάντα για να σώσει ένα νεαρό κορίτσι που έχει πέσει στα δίκτυα της εγκληματικής οργάνωσης για την οποία δούλευε και ο ίδιος μέχρι τότε.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι αυτή η ταινία, με πρωταγωνιστή τον Antonio Banderas έχει γυριστεί στην Θεσσαλονίκη!

Broadway

Ο δυνατός αθηναϊκός ήλιος και τα χρόνια της κρίσης έχουν ξεθωριάσει τα φανταχτερά χρώματα και την γυαλάδα των κοστουμιών, που η ομάδα πορτοφολάδων με έδρα τον κινηματογράφο Broadway, χρησιμοποιεί στα θεάματα που στήνει για να μαζέψει θύματα. Στο καινούργιο υπερθέαμα-παγίδα όμως, η χημεία μεταξύ παλαιότερων και άρτι αφιχθέντων συντελεστών της ομάδας προκαλεί παρενέργειες. Θα χρειαστεί η παρέμβαση μιας ομάδας drag queens, η μυστηριώδης εμφάνιση του Χρήστου Πολίτη (ο ‘Γιάγκος Δράκος’), η λάμψη της Ελένης Φουρέιρα, το μπρίο του Λάκη Γαβαλά και η μουσική του Gabriel Yared, για να επέλθει η ισορροπία σε αυτό το, φτιαγμένο από στρας και πολυέστερ, σύμπαν.


Ταινίες που συνεχίζουν να προβάλλονται:

Orphan: First Kill (Το Ορφανό: Πρώτος Φόνος)

The Hating Game (Παιχνίδι Μίσους)

Ticket to Paradise (Εισιτήριο για τον Παράδεισο)

DC League of Super-Pets (Η DC Λεγεώνα από τα Σούπερ-Κατοικίδια)

Εκεί που Τραγουδάνε Οι Καραβίδες (Where The Crawdads Sing)

After Ever Happy (After 4: Για Πάντα Μαζί)

Minions: The Rise of Gru (Minions 2: Η Άνοδος του Γκρου)

Bullet Train

Top Gun: Maverick