Τί παίζει στις κινηματογραφικές αίθουσες; | Πέμπτη 8/9

Crimes of the Future και άλλα!
08 Σεπτεμβρίου 2022 11:02
Τί παίζει στις κινηματογραφικές αίθουσες; | Πέμπτη 8/9

Ο Σεπτέμβριος συνεχίζει να φέρνει πολλές ταινίες στις ελληνικές αίθουσες και αυτή την εβδομάδα θα μπορείτε να απολαύσετε τρία διαφορετικά φιλμ για όλα τα γούστα. Αρχικά, από σήμερα θα παίξει σε επιλεγμένα σινεμά το Crimes of the Future του David Cronenberg (The Fly, Eastern Promises), η οποία γυρίστηκε εξ’ ολοκλήρου στην Ελλάδα, με πρωταγωνιστές εδώ τους Viggo Mortensen, Léa Seydoux, Kristen Stewart, Scott Speedman, Welket Bungué και Don McKellar.

Ας τα δούμε όμως πιο αναλυτικά:

Crimes of the Future (Εγκλήματα του Μέλλοντος)

Την ώρα που το ανθρώπινο είδος προσαρμόζεται σε ένα συνθετικό περιβάλλον, το σώμα του υπόκειται σε νέες μεταμορφώσεις και μεταλλάξεις. Ο Saul Tenser (Mortensen), ένας πασίγνωστος permanence καλλιτέχνης, μαζί με την σύζυγό του Caprise (Seydoux), επιδεικνύει τη μεταμόρφωση των οργάνων του σε avant-garde παραστάσεις. Η Timlin (Stewart) μια ερευνήτρια του National Organ Registry, κυνηγά απεγνωσμένα τα ίχνη και τις κινήσεις του και τότε είναι που αποκαλύπτεται μια μυστηριώδης οργάνωση. Η αποστολή τους να χρησιμοποιήσουν την φήμη του Saul για να ρίξουν φως στην επόμενη φάση της ανθρώπινης εξέλιξης.

Το sci-fi θρίλερ γυρίστηκε εξ' ολοκλήρου στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στην Αθήνα με πρωταγωνιστές τους Viggo Mortensen, Léa Seydoux και Kristen Stewart μαζί με τους Scott Speedman, Welket Bungué και Don McKellar. Στο cast συμπεριλαμβάνονται και τρεις Έλληνες ηθοποιοί και συγκεκριμένα οι Γιώργος Πυρπασόπουλος, Γιώργος Καραμίχος και Ephie Kantza.

Ticket to Paradise (Εισιτήριο για τον Παράδεισο)

Οι βραβευμένοι με Όσκαρ, Τζορτζ Κλούνεϊ και Τζούλια Ρόμπερτς βγάζουν ένα «Εισιτήριο για τον Παράδεισο»  και έρχονται στις οθόνες μας αυτόν τον Σεπτέμβριο!

Οι δύο πρωταγωνιστές επανασυνδέονται στη μεγάλη οθόνη στο ρόλο δυο πρώην ερωτικών συντρόφων, που αναλαμβάνουν από κοινού την αποστολή να βάλουν φρένο στα σχέδια της ερωτοχτυπημένης κόρης τους, η οποία ετοιμάζεται να διαπράξει το ίδιο λάθος που έκαναν κάποτε οι ίδιοι.

Μια ρομαντική κομεντί για τις γλυκές εκπλήξεις που φέρνουν οι δεύτερες ευκαιρίες στη ζωή, σε σκηνοθεσία Ολ Πάρκερ (Mamma Mia! Here We Go Again) και σενάριο του ίδιου και του Ντάνιελ Πίπσκι.

DC League of Super-Pets (Η DC Λεγεώνα από τα Σούπερ-Κατοικίδια)

Ο Κρύπτο, ο Σούπερ-Σκύλος, είναι αχώριστος φίλος με τον Σούπερμαν. Μοιράζονται τις ίδιες υπερδυνάμεις και μάχονται πλάι-πλάι ενάντια στο έγκλημα στην πολύπαθη Μητρόπολη. Όταν ο Σούπερμαν και η Τζάστις Λιγκ πέφτουν θύματα απαγωγής, ο Κρύπτο πρέπει να πείσει μία αγέλη αδέσποτων – το κυνηγόσκυλο Έις, την τροφαντή γουρουνίτσα Πί-Μπι, τη χελώνα Μέρτον και τον σκίουρο Τσιπ- να επιστρατεύσουν τις νεοαποκτηθείσες υπερδυνάμεις τους για να τον βοηθήσουν σε αυτή τη δύσκολη αποστολή διάσωσης των σούπερ ηρώων.


Ταινίες που συνεχίζουν να προβάλλονται:

Τρεις Χιλιάδιες Χρόνια Προσμονής (Three Thousand Years of Longing)

Εκεί που Τραγουδάνε Οι Καραβίδες (Where The Crawdads Sing)

Nope (ΟΥΤΕ ΚΑΝ)

After Ever Happy (After 4: Για Πάντα Μαζί)

Maigret (Ο Επιθεωρητής Μαιγκρέ και το Μυστήριο της Νεκρής Κοπέλας)

Alcarràs (Οι Ροδακινιές του Αλκαράς)

Minions: The Rise of Gru (Minions 2: Η Άνοδος του Γκρου)

Bullet Train

Ο Μικρός Νικόλας και το Κυνήγι του Κρυμμένου Θησαυρού (Le Trésor du Petit Nicolas)

Thor: Love and Thunder

The Black Phone (Νεκρό Τηλέφωνο)

Jurassic World: Dominion (Jurassic World: Κυριαρχία)

Top Gun: Maverick