Τί παίζει στις κινηματογραφικές αίθουσες; | Πέμπτη 25/8

Επιτέλους έφτασε το NOPE του Jordan Peele
25 Αυγούστου 2022 11:11
Τί παίζει στις κινηματογραφικές αίθουσες; | Πέμπτη 25/8

Ο τελευταίος μήνας του καλοκαιριού κλείνει έτσι όπως πρέπει και φέρνει στις κινηματογραφικές αίθουσες πολλές και ενδιαφέρουσες ταινίες για όλα τα γούστα. Από σήμερα, λοιπόν, θα μπορείτε να απολαύσετε τη νέα ταινία του σκηνοθέτη των Get Out και Us, που ακούει στο όνομα NOPE (Ούτε Καν).

Ας τα δούμε όμως πιο αναλυτικά:


NOPE (Ούτε Καν)

Το «Ούτε Καν» διαδραματίζεται λίγο έξω από το Λος Άντζελες, στην κοιλάδα Santa Clarita Valley της Νότιας Καλιφόρνια, όπου τα αδέλφια OJ και Emerald έχουν κληρονομήσει ένα ράντσο αλόγων από τον πατέρα τους. Τα αδέλφια συνεχίζουν τη σκυτάλη της τέχνης του πατέρα τους ως εκπαιδευτές ζώων για γυρίσματα κινηματογραφικών ταινιών και τηλεόρασης. Δίπλα στο ράντσο βρίσκεται ένα πάρκο και ζωολογικός κήπος με διαχειριστή, ένα πρώην παιδί-θαύμα, που κουβαλάει τα δικά του παιδικά τραύματα.

Ο OJ και η Emerald αρχίζουν να παρατηρούν ανεξήγητα φαινόμενα στο ράντσο τους, τα οποία τους οδηγούν σε απίστευτες ανακαλύψεις που έρχονται από ψηλά. Θα αποπειραθούν λοιπόν να αποτυπώσουν τα μυστήρια στην κάμερα. Τα πράγματα κλιμακώνονται, καθώς τα αδέλφια επιστρατεύουν την εξειδικευμένη βοήθεια του υπαλλήλου ενός καταστήματος ηλεκτρονικών και ενός βετεράνου κινηματογραφιστή.

Καθώς οι προσπάθειές τους περνούν ένα σημείο χωρίς επιστροφή, οι ήρωές μας παρασύρονται στο μάτι μιας ανεπανόρθωτης καταιγίδας. Το αποτέλεσμα είναι ένα απίστευτο θέαμα κοσμικού τρόμου και μεταφυσικού γουέστερν, με έναν συναισθηματικά πολύπλοκο πυρήνα επιστημονικής φαντασίας.

Σκηνοθεσία: Jordan Peele

Με τους: Daniel Kaluuya, Keke Palmer, Steven Yeun, Michael Wincott, Barbie Ferreira, Brandon Perea, Terry Notary, Donna Mills, Wrenn Schmidt, Keith David.

After Ever Happy (After 4: Για Πάντα Μαζί)

Το τέταρτο μέρος του franchise “AFTER” βρίσκει την Τέσα και τον Χάρντιν  σε ένα δύσκολο σταυροδρόμι. Θα συνεχίσει η Τέσα να τον σώζει και ταυτόχρονα να προσπαθεί να σώσει την σχέση τους ή ήρθε η ώρα να σώσει τον εαυτό της; Όσο ο Χάρντιν βρίσκεται στο Λονδίνο για τον γάμο της μητέρας του βυθίζεται όλο και περισσότερο στο σκοτάδι, ενώ η Τέσα επιστρέφει στο Σιάτλ σε μια τραγική κατάσταση. Αν θέλουν η αγάπη τους να επιβιώσει θα πρέπει πρώτα να δουλέψουν πάνω στον ίδιο τους τον εαυτό, ο καθένας ξεχωριστά. Τα μονοπάτια τους όμως θα τους φέρουν ξανά κοντά;

Alcarràs (Οι Ροδακινιές του Αλκαράς)

Η ταινία που κέρδισε τη Χρυσή Άρκτο στο φετινό Φεστιβάλ Βερολίνου και μαζί τις καρδιές των θεατών και τη γνώμη των κριτικών. Από τη σκηνοθέτη του Ένα Αξέχαστο Καλοκαίρι, μια βαθιά ανθρώπινη ιστορία για την απώλεια της αθωότητας και το τέλος μιας εποχής, γεμάτη τρυφερότητα και ελπίδα.

Maigret (Ο Επιθεωρητής Μαιγκρέ και το Μυστήριο της Νεκρής Κοπέλας)

Μία νεαρή κοπέλα θα βρεθεί νεκρή σε μια πλατεία του Παρισιού, φορώντας ένα βραδινό φόρεμα. Ο επιθεωρητής Μαιγκρέ θα πρέπει αρχικά να ανακαλύψει την ταυτότητα της κοπέλας και έπειτα να ανασυνθέσει τις τελευταίες μέρες της ζωής της ώστε να βρει τον δολοφόνο.

Μια ταινία του  Patrice LECONTE. Βασισμένη στο μυθιστόρημα του Georges SIMENON «Ο ΜΑΙΓΚΡΕ ΚΑΙ Η ΝΕΚΡΗ ΚΟΠΕΛΑ»


Ταινίες που συνεχίζουν να προβάλλονται:

  • Minions: The Rise of Gru (Minions 2: Η Άνοδος του Γκρου)
  • Bullet Train
  • Ο Μικρός Νικόλας και το Κυνήγι του Κρυμμένου Θησαυρού (Le Trésor du Petit Nicolas)
  • Η Οικογένεια του Μεγαλοπατούσα (Bigfoot Family)
  • Thor: Love and Thunder
  • Ooops! The Adventure Continues (Ουπς! 2 Ο Νώε Ξαναέφυγε...)
  • The Black Phone (Νεκρό Τηλέφωνο)
  • Lightyear
  • Jurassic World: Dominion (Jurassic World: Κυριαρχία)
  • Top Gun: Maverick