Τί παίζει στις κινηματογραφικές αίθουσες; | Πέμπτη 18/8

Τα νέα Minions έρχονται!
18 Αυγούστου 2022 12:15
Τί παίζει στις κινηματογραφικές αίθουσες; | Πέμπτη 18/8

Ο Αύγουστος συνεχίζει να μην έχει πολλές blockbuster ταινίες για το ευρύ κοινό, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι δεν έχει νέες ταινίες που θα κάνουν ντεμπούτο στους ελληνικούς κινηματογράφους. Συγκεκριμένα, από σήμερα θα μπορείτε να απολαύσετε τρία νέα φιλμ, με την πιο σημαντική κυκλοφορία να έχουν τα νέα Minions, τα οποία περιπίπτοντος τα περιμέναμε αρκετό καιρό.

Ας τα δούμε όμως πιο αναλυτικά:


Minions: The Rise of Gru (Minions 2: Η Άνοδος του Γκρου)

Βρισκόμαστε στην καρδιά της δεκαετίας του ’70, όπου όλοι έχουν λουλούδια στα μαλλιά και χρωματιστά παντελόνια και ο μικρός Γκρου μεγαλώνει στα προάστεια. Ως φανατικός οπαδός μια ομάδας σούπερ κακών με το όνομα «Vicious 6», ο Γκρου θέλει να γίνει αρκετά κακός ώστε μια μέρα να μπορέσει να γίνει μέλος της ομάδας τους. Ευτυχώς, στην προσπάθειά του να σπείρει το χάος, τον βοηθούν οι μικροί του ακόλουθοι, τα λατρεμένα Minions.

Όλοι μαζί, ο Κέβιν, ο Στιούαρτ, ο Μπομπ και ο Όττο, ένα νέο minion με «σιδεράκια» στα δόντια και με την απεριόριστη επιθυμία να είναι αρεστός σε όλους, αναπτύσσουν τις ικανότητές τους καθώς ετοιμάζονται να πειραματιστούν με τα πρώτα τους όπλα και να πραγματοποιήσουν τις πρώτες τους μυστικές αποστολές.

Les Amours d’ Anais (Οι Έρωτες της Αναΐς)

Η Αναḯς είναι τριάντα και δεν έχει λεφτά. Έχει έναν εραστή, αλλά δεν είναι σίγουρη αν τον αγαπά. Συναντά τον Ντανιέλ, που την ερωτεύεται αμέσως. Αλλά ο Ντανιέλ ζει με την Εμιλί, την οποία ερωτεύεται η Αναḯς. Αυτή είναι η ιστορία μιας ανήσυχης νέας γυναίκας και μιας βαθιάς επιθυμίας.

Employee of the Month (Που Πάω Πάλι ο Άνθρωπος;)

Ένας δημόσιος υπάλληλος από μικρός ονειρευόταν να δουλέψει για το κράτος και το κατάφερε! Τώρα ζει μία άνετη ζωή και απολαμβάνει τα προνόμια του. Όλα αυτά μέχρι την ημέρα που η κυβέρνηση θα αποφασίσει να καταργήσει την υπηρεσία του.


Ταινίες που συνεχίζουν να προβάλλονται:

SAS: Red Notice

Bullet Train

Easter Sunday (Διακοπές με την Οικογένεια)

Ο Μικρός Νικόλας και το Κυνήγι του Κρυμμένου Θησαυρού (Le Trésor du Petit Nicolas)

Η Οικογένεια του Μεγαλοπατούσα (Bigfoot Family)

Thor: Love and Thunder

Ooops! The Adventure Continues (Ουπς! 2 Ο Νώε Ξαναέφυγε...)

The Black Phone (Νεκρό Τηλέφωνο)

Lightyear

Jurassic World: Dominion (Jurassic World: Κυριαρχία)

Top Gun: Maverick