Τί παίζει στις κινηματογραφικές αίθουσες; | Πέμπτη 11/8

Τέσσερις νέες ταινίες για να απολαύσετε από σήμερα
11 Αυγούστου 2022 12:44
Τί παίζει στις κινηματογραφικές αίθουσες; | Πέμπτη 11/8

Ο Αύγουστος συνεχίζει να μην έχει πολλές blockbuster ταινίες για το ευρύ κοινό, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι δεν έχει νέες ταινίες που θα κάνουν ντεμπούτο στους ελληνικούς κινηματογράφους. Συγκεκριμένα, από σήμερα θα μπορείτε να απολαύσετε τέσσερα νέα φιλμ, για όλα τα γούστα.

Ας τα δούμε όμως πιο αναλυτικά:


En Attendant Bojangles (Περιμένοντας τον Μποτζάνγκλς)

Μεταφορά του best-seller, «Θα μου Χαρίσετε Αυτό το Χορό;», από τις εκδόσεις Στερέωμα. Μπροστά στον μικρό τους γιο, η Καμίλ και ο Ζορζ χορεύουν το αγαπημένο τους τραγούδι “Mr Bojangles” της Νίνα Σιμόν. Μαζί τους υπάρχει χώρος μόνο για παιχνίδι και φαντασία. Είναι η Καμίλ που τους δείχνει τον δρόμο και τους οδηγεί σε μια δίνη ποίησης, έτσι ώστε η γιορτή να συνεχίζεται ανεξάρτητα με τα όσα συμβαίνουν γύρω τους. Ο τρελός έρωτας δεν είχε ενσαρκωθεί ποτέ τόσο πειστικά.

SAS: Red Notice (SAS Ειδικές Δυνάμεις: Κόκκινος Συναγερμός)

Ένας μικρός στρατός από καλά εκπαιδευμένους εγκληματίες, με αρχηγό την Γκρέις Λιούις, κάνουν επίθεση σε ένα τρένο κάτω από την Μάγχη.

Il Materiale Emotivo (Το Μικρό Βιβλιοπωλείο στο Παρίσι)

Ο Έτορε Σκόλα υπήρξε ένας από τους κορυφαίους δημιουργούς του σύγχρονου ιταλικού κινηματογράφου, έχοντας υπογράψει αριστουργηματικές κωμωδίες και υπέροχα κοινωνικά δράματα. Ο Σέρτζιο Καστελίτο, από τη νεότερη γενιά των Ιταλών σκηνοθετών, μεταφέρει στη μεγάλη οθόνη ένα από τα τελευταία σενάρια του Σκόλα, που δεν πρόλαβε να γυρίσει ο ίδιος. O Βιντσένζο, μοιράζεται τη ζωή του μεταξύ του βιβλιοπωλείου του και της κόρης του, που ζει απομονωμένη σε ένα δωμάτιο μετά από ένα τραγικό ατύχημα.

Όλα αλλάζουν στη ζωή του, όταν εμφανίζεται στο βιβλιοπωλείο του η πληθωρική, εκκεντρική και πανέμορφη Γιολάντ. Γοητευμένος από την ενέργειά της, θα αρχίσει και πάλι να νιώθει να του χτυπάει ο έρωτας την πόρτα και ταυτόχρονα να αναθεωρεί την μέχρι τώρα μελαγχολική ζωή του.

Γεμάτη καταπιεσμένα συναισθήματα και μεταξύ ονείρου και πραγματικότητας, αναδύεται μια ιστορία ανεκπλήρωτου πάθους.

El Sustituto (Ο Αντικαταστάτης)

Ισπανία, 1982. Ένας νεαρός αστυνομικός μετακομίζει σε μια φαινομενικά ειδυλλιακή παραθαλάσσια πόλη, με την ελπίδα να βρει γαλήνη και ηρεμία. Όμως, όταν φτάνει εκεί, βρίσκεται μπλεγμένος στη διερεύνηση των περίεργων συνθηκών της δολοφονίας του προκατόχου του. Η έρευνα θα τον οδηγήσει σε ένα παραλιακό ξενοδοχείο όπου μια κοινότητα πρώην Ναζί αξιωματούχων, καταζητούμενων από διάφορες χώρες για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας, ζει μια ήρεμη και παραδεισένια ζωή... Εμπνευσμένη από αληθινά γεγονότα.


Ταινίες που συνεχίζουν να προβάλλονται:

Bullet Train

Easter Sunday (Διακοπές με την Οικογένεια)

Ο Μικρός Νικόλας και το Κυνήγι του Κρυμμένου Θησαυρού (Le Trésor du Petit Nicolas)

Η Οικογένεια του Μεγαλοπατούσα (Bigfoot Family)

Thor: Love and Thunder

Ooops! The Adventure Continues (Ουπς! 2 Ο Νώε Ξαναέφυγε...)

The Black Phone (Νεκρό Τηλέφωνο)

Lightyear

Jurassic World: Dominion (Jurassic World: Κυριαρχία)

Top Gun: Maverick