Τί παίζει στις κινηματογραφικές αίθουσες; | Πέμπτη 23/6

Το σερί του Ιουνίου συνεχίζεται
23 Ιουνίου 2022 12:17
Τί παίζει στις κινηματογραφικές αίθουσες; | Πέμπτη 23/6

Ο Ιούνιος φτάνει σιγά σιγά στο τέλος του, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι δεν έχουμε νέες κυκλοφορίες στους κινηματογράφους. Συγκεκριμένα σήμερα, Πέμπτη 23 Ιουνίου, θα έχετε τη δυνατότητα να παρακολουθήσετε κάτι καινούργιο στις ελληνικές αίθουσες, όπως το The Black Phone ή αλλιώς Νεκρό Τηλέφωνο, του Scott Derrickson, με τον Ethan Hawke.

Πάμε όμως να δούμε αναλυτικά όλες τις πρεμιέρες:


The Black Phone (Νεκρό Τηλέφωνο)

Ο Scott Derrickson, γνωστός σκηνοθέτης από την ταινία τρόμου “Sinister”, βρίσκεται πίσω από τη σκηνοθεσία της ταινίας και έχει κάνει τον Hawke, έναν «σαδιστή μασκοφόρο δολοφόνο» που έχει το παρατσούκλι, “The Grabber”.  Η ταινία είναι βασισμένη στην ομώνυμη νουβέλα του Joe Hill, γιου του θρυλικού Stephen King και η σύνοψή της έχει ως εξής:

Ο Finney Shaw, ένα ντροπαλό αλλά έξυπνο 13χρονο αγόρι, απήχθη από έναν σαδιστή δολοφόνο και παγιδεύεται σε ένα υπόγειo. Όταν ένα αποσυνδεδεμένο τηλέφωνο αρχίζει να χτυπά, ο Finney ανακαλύπτει ότι μπορεί να ακούσει τις φωνές των προηγούμενων θυμάτων του δολοφόνου.

Επίσης παίζουν οι: Madeleine McGraw (Toy Story 4), Jeremy Davies (Solaris), και James Ransone (Tangerine, The Wire).

Elvis

Η ιστορία του Elvis (Όστιν Μπάτλερ) μέσα από το πρίσμα της πολύπλοκης σχέσης του με τον αινιγματικό μάνατζερ του, «Συνταγματάρχη» Τομ Πάρκερ (Τομ Χανκς). Ειπωμένη από την οπτική του Πάρκερ, η ταινία βυθίζεται στη σύνθετη δυναμική ανάμεσα στους δύο μέσα σε 20 χρόνια με φόντο μια Αμερική που χάνει την αθωότητα της. Κεντρική φιγούρα σε αυτή τη διαδρομή είναι η σύζυγος του Elvis, η Priscilla Presley (Ολίβια ΝτεΤζόνζι).

Αγέλη Προβάτων

«Μια μικρή επαρχιακή πόλη, μια ομάδα ντόπιων και δυο ξένοι, ένα καφενείο και ένα μπαρ, ένα παρηκμασμένο μοτέλ, μερικά αυτοκίνητα και μια γερή δόση τοξικής αρρενωπότητας» είναι αρκετά για να συνθέσουν ένα σύγχρονο φιλμ νουάρ σε μία επαρχιακή πόλη της Ελλάδας του σήμερα. Πρωταγωνιστούν οι Δημήτρης Λάλος και Άρης Σερβετάλης.


Ταινίες που συνεχίζουν να προβάλλονται:

Lightyear

Haute Couture (Υψηλή Ραπτική)

Επιστροφή στην Κανονικότητα

Jurassic World: Dominion (Jurassic World: Κυριαρχία)

The Card Counter

Elcano & Maggelan – The First Voyage Around The World

Top Gun: Maverick

Sonic The Hedgehog 2

The Bad Guys

Turning Red

Encanto