Τί παίζει στις κινηματογραφικές αίθουσες; | Πέμπτη 24/2

Αρκετές ταινίες αυτήν την εβδομάδα
24 Φεβρουαρίου 2022 11:26
Τί παίζει στις κινηματογραφικές αίθουσες; | Πέμπτη 24/2

Βρισκόμαστε μια ανάσα μακριά μέχρι να μας αποχαιρετήσει ο αρκετά γεμάτος Φεβρουάριος και όπως θα δείτε και εσείς και αυτή την εβδομάδα έχουν αρκετές πρεμιέρες ταινιών. Συγκεκριμένα, από σήμερα προβάλλεται στο σινεμά το “Blacklight”, η νέα περιπέτεια του Mark Williams με πρωταγωνιστή τον Liam Neeson, το A Day in the Life of a Teddy Bear, το Passion Simple και άλλες ταινίες.

 

Ας τα δούμε όλα, όμως, αναλυτικά:


Blacklight (Ο Μεσάζοντας)

Ένας προβληματικός πράκτορας του FBI, ο Travis Block, που έχει αναλάβει να βγάλει μυστικούς πράκτορες από επικίνδυνες καταστάσεις, βρίσκεται στη μέση μιας θανάσιμης συνωμοσίας, όταν ένας άλλος μυστικός πράκτορας αρχίζει να ανακρίνει τους ίδιους τους ανθρώπους για τους οποίους εργάζεται. Ο Block, όχι μόνο πρέπει να εντοπίσει τον πράκτορα, αλλά και να ανακαλύψει την αλήθεια. Μια αλήθεια που μπορεί να φτάσει στα άκρα ακόμη και τον αμφισβητούμενο ηθικό κώδικα.


Rock Dog 2 (Μπάντι ο Ροκ Σταρ 2)

Ο Μπάντι και η μπάντα του, οι Τρου Μπλου, είναι πλέον μεγάλες διασημότητες στο χωριό τους! Όταν τους δίνεται η ευκαιρία να κάνουν περιοδεία με τη διάσημη ποπ σταρ Λιτλ Φόξι, ο Μπάντι και οι φίλοι του μαθαίνουν ότι η φήμη έχει το τίμημα της και ανακαλύπτουν ότι μόνο παραμένοντας γνήσιοι θα εξαπολύσουν την πραγματική δύναμη του ροκ εντ ρολ!


A Day in the Life of a Teddy Bear (Μια Μέρα στη Σαγκάη)

Η Jinxi είναι βιολονίστα και ετοιμάζεται να μετακομίσει στη Βιέννη για να συνεχίσει τις μουσικές της σπουδές. Στα πρόθυρα της αναχώρησης της γνωρίζει τον Πάνο, έναν αρχιτέκτονα που μόλις έχει φτάσει στη Σαγκάη, και ο κόσμος της αναστατώνεται. Μέσα σε μόλις μία μέρα, η σχέση τους θα περάσει τα πάνω και τα κάτω της για να τους φέρει κοντά σε διλήμματα που θα καθορίσουν την πορεία της ζωής τους.

Σκηνοθεσία και σενάριο Βασίλης Ξηρός, πρωταγωνιστούν οι Δημήτρης Μοθωναίος, Tu Hua, Feng Jiaqi και Zhang Zhen.


Passion Simple (Ένα Πάθος)

Βασισμένο στο ομότιτλο βιβλίο της ΑΝΝΙ ΕΡΝΩ. Πρόκειται για ένα λιτό αλλά φλογερό μανιφέστο για το δικαίωμα της γυναίκας στον έρωτα, στην όσο πιο συνειδητή απόλαυση ενός άλλου κορμιού.

Μια χωριμένη μητέρα βρίσκει τον εαυτό της σε μια εθιστική ερωτική σχέση με έναν Ρώσο διπλομάτη, με τον οποίο δεν έχει κανένα κοινό. Ο ήρωας είναι ένας γοητευτικός ξένος. Η ζωή συγκεντρώνεται στο πρόσωπο αυτού του άντρα. Έρχεται η μέρα που αυτός φεύγει για πάντα από τη Γαλλία. «Στην αρχή, όταν ξυπνούσα, μου ήταν αδιάφορο αν θα ζούσα ή αν θα πέθαινα. Όλο μου το σώμα πονούσε από τη στέρηση», έρχεται να εξομολογηθεί η ηρωίδα της ταινίας.


Σελήνη, 66 Ερωτήσεις

Σύνοψη: Μετά από χρόνια απόστασης, η Άρτεμις επιστρέφει αναγκαστικά στην Αθήνα λόγω της εύθραυστης κατάστασης υγείας του πατέρα της. Με την ανακάλυψη ενός μεγάλου μυστικού του, η Άρτεμις γνωρίζει τον πατέρα της για πρώτη φορά. Τον καταλαβαίνει με τρόπο που τόσα χρόνια αδυνατούσε. Tον αγαπάει πραγματικά, για πρώτη φορά.


Ταινίες που συνεχίζουν να προβάλλονται:

Uncharted

Wrath of Man (Ένας Οργισμένος Άντρας Εκδικείται)

King Richard (Η Μέθοδος των Γουίλιαμς)

Death on the Nile (Έγκλημα στον Νείλο)

Marry me (Παντρέψου με)

Nightmare Alley (Το Μονοπάτι των Χαμένων Ψυχών)

Σμύρνη μου Αγαπημένη

Spider-Man: No Way Home