Τί παίζει στις κινηματογραφικές αίθουσες; | Πέμπτη 17/2

Αρκετές ταινίες αυτήν την εβδομάδα
17 Φεβρουαρίου 2022 12:27
Τί παίζει στις κινηματογραφικές αίθουσες; | Πέμπτη 17/2

Βρισκόμαστε πλέον στα μισά του Φεβρουαρίου και όπως θα δείτε και εσείς από τη λίστα παρακάτω, έχουμε αρκετές νέες ταινίες που θα ξεκινήσουν να προβάλλονται στις αίθουσες. Αρχικά, σήμερα θα κάνει πρεμιέρα το Uncharted, το οποίο είναι βασισμένο στο δημοφιλές βιντεοπαιχνίδι, με πρωταγωνιστή εδώ τον Tom Holland του Spider-Man: No Way Home, καθώς και τον Mark Wahlberg στο ρόλο του Victor “Sully” Sullivan. Επίσης, σήμερα θα κάνει πρεμιέρα και η ταινία του Guy Ritchie, το Wrath of Man με τον Jason Statham, καθώς και το King Richard με τον Will Smith.

 

Ας τα δούμε όλα, όμως, αναλυτικά:

Uncharted

Ο ερασιτέχνης κλέφτης Nathan Drake (Tom Holland) στρατολογείται από τον έμπειρο κυνηγό θησαυρών Victor “Sully” Sullivan (Mark Wahlberg) για την εύρεση του χαμένου θησαυρού του Ferdinand Magellan πριν από 500 χρόνια. Αυτό που ξεκινά ως μια απλή ληστεία για το δίδυμο, γίνεται μια πολυταξιδεμένη περιπέτεια να φτάσουν πρώτοι πριν τον αδίστακτο Moncanda (Antonio Banderas) ο οποίος και θεωρεί πως είναι ο νόμιμος κληρονόμος του.

Αν ο Nate και o Sully καταφέρουν να απαντήσουν τους γρίφους και λύσουν ένα από τα παλαιότερα μυστήρια στον κόσμο, μπορούν όχι μόνο να διεκδικήσουν λεία αξίας 5 δις δολλαρίων, αλλά ίσως να βρουν και τον χαμένο αδερφό του Nate. Το μόνο που χρειάζεται είναι να αντέξουν ο ένας τον άλλο.

Πρωταγωνιστούν: Tom Holland ρόλο του Nathan Drake και Mark Wahlberg στο ρόλο του Sully. Μαζί τους και ο Antonio Banderas.

Wrath of Man (Ένας Οργισμένος Άντρας Εκδικείται)

Η ιστορία ακολουθεί τον Η, έναν κρύο και μυστηριώδη χαρακτήρα που εργάζεται σε μια εταιρεία φορτηγών μεταφοράς χρημάτων και είναι υπεύθυνη για τη μεταφορά εκατοντάδων εκατομμυρίων δολαρίων στο Λος Άντζελες κάθε εβδομάδα.

Στη σκηνοθεσία βρίσκεται ο Guy Ritchie με πρωταγωνιστή τον Jason Statham. Παίζουν επίσης οι Holt McCallany (‘Mindhunter‘), Jeffrey Donovan (‘Let Him Go‘), Josh Harnett (‘Most Wanted’), and Laz Alonzo (‘The Boys‘).  Raúl Castillo (‘Army Of The Dead‘), DeObia Oparei (‘Jumanji: The Next Level‘), Scott Eastwood (‘The Outpost‘), Chris Reilly (‘Official Secrets’), Niamh Algar (‘Raised By Wolves), Eddie Marsan και τον τραγουδιστή Post Malone.

King Richard (Η Μέθοδος των Γουίλιαμς)

Εξοπλισμένος με ένα ξεκάθαρο όραμα και ένα παράτολμο σχέδιο 78 σελίδων, ο Ρίτσαρντ Γουίλιαμς είναι αποφασισμένος να γράψει ιστορία μαζί με τις κόρες του, Βένους και Σερένα. Με σκληρές προπονήσεις στα εγκαταλελειμμένα γήπεδα της Καλιφόρνια, τα δύο ακατάβλητα κορίτσια σφυρηλατήθηκαν από την ανυποχώρητη αφοσίωση του πατέρα τους και την ισορροπημένη προσέγγιση της μητέρας τους, για να αντιμετωπίσουν ανυπέρβλητα εμπόδια και να ξεπεράσουν κάθε προσδοκία.

Σκηνοθεσία

Reinaldo Marcus Green και πρωταγωνιστούν εδώ οι Will Smith, Aunjanue Ellis, Jon Bernthal, Saniyya Sidney, Demi Singleton και Tony Goldwyn.

Souad (Τα Μυστικά της Αδερφής Μου)

Σε μία αιγυπτιακή πόλη, θα δούμε τη ζωή δύο κοριτσιών, όπου η μία ζει δύο ζωές και κρατάει κάποια σοβαρά μυστικά, καθώς και της μικρότερης αδερφής της, η οποία μετά από κάποια γεγονότα θα πρέπει να ψάξει αυτά τα «δραματικά» μυστικά.

Ο Ayten Amin σκηνοθετεί και γράφει και το σενάριο, ενώ πρωταγωνιστεί η Bassant Ahmed και η Hussein Ghanem.

Brother's Keeper (Φύλακας Αδερφός)

Ένα συγκινητικό δράμα  για την αφοσίωση και το κουράγιο ενός παιδιού να βοηθήσει τον φίλο και συμμαθητή του σε πολύ αντίξοες συνθήκες, στα βάθη της Ανατολίας.

Όταν οι δεσμοί φιλίας υπερβαίνουν ακόμα και τους δεσμούς αίματος…

Ταινίες που συνεχίζουν να προβάλλονται:

  • Death on the Nile (Έγκλημα στον Νείλο)
  • Marry me (Παντρέψου με)
  • Monster Family 2 (Μια Χαρούμενη Οικογένεια 2)
  • Moonfall: Η Σκοτεινή Πλευρά του Φεγγαριού
  • Nightmare Alley (Το Μονοπάτι των Χαμένων Ψυχών)
  • Σμύρνη μου Αγαπημένη
  • Moonbound (Φεγγαρόσκονη)
  • Spider-Man: No Way Home