Τί θα δούμε στο ελληνικό Netflix; - Δεκέμβριος 2021

Δε θα ξέρετε τι να πρωτοδείτε στον τελευταίο μήνα του 2021
26 Νοεμβρίου 2021 16:18
Τί θα δούμε στο ελληνικό Netflix; - Δεκέμβριος 2021

Το Netflix έχει εξασφαλίσει ένα πλούσιο περιεχόμενο για εσάς και τον Δεκέμβριο, με ολοκαίνουργιες σειρές, ταινίες, καθώς και αρκετές επιστροφές. Αρχικά, αυτόν τον μήνα έχουμε τη μεγάλη πρεμιέρα της 2ης σεζόν του The Witcher, με τον Henry Cavill να επιστρέφει στο ρόλο του Geralt. Επίσης, στις αρχές του μήνα θα δούμε και το μεγάλο φινάλε του La Casa De Papel.

Παρ’ όλα αυτά, μετά την πρεμιέρα του στα σινεμά, θα δούμε και το The Power of the Dog με τον Benedict Cumberbatch, ενώ πρεμιέρα κάνει και το Don’t Look Up με ένα εξαιρετικό cast που αποτελείται από τους Leonardo DiCaprio, Jennifer Lawrence, Jonah Hill, Meryl Streep, Tyler Perry,  Timothée Chalamet και άλλους.

Τα Highlights του Netflix για τον Δεκέμβριο

The Witcher – 2ος Κύκλος

Το Netflix ετοιμάζεται για την επιστροφή του Geralt του Henry Cavill και στην επιστροφή στον κόσμο του "Γητευτή" που θα μας καλωσορίσει ξανά πίσω για την πιο χορταστική, γεμάτη δράση, νέα σεζόν, με τον Geralt να είναι έτοιμος για μάχη.

Η σύνοψη σύμφωνα με το Netflix:

"Πεπεισμένος πως η ζωή της Yennefer χάθηκε στη Μάχη του Sodden, ο Geralt φέρνει την Πριγκίπισσα Cirilla στο ασφαλέστερο μέρος που γνωρίζει, την πατρίδα του ονόματι Kaer Morhen. Όσο οι βασιλιάδες, τα elves, οι άνθρωποι και οι δαίμονες της Continent μάχονται για το ποιος θα επικρατήσει εκτός των τειχών, πρέπει να προστατέψει το κορίτσι από κάτι πολύ πιο επικίνδυνο: τη μυστηριώδη δύναμη που έχει μέσα της."

La Casa De Papel – 5ος Κύκλος (Φινάλε)

Η Συμμορία προσπαθεί να μαζέψει κυριολεκτικά τα κομμάτια της εντός της Τράπεζας της Ισπανίας, μετά και την απώλεια ενός ακόμη μέλους της. Το ρολόι μετράει αντίστροφα για όλους και ετοιμάζονται για την απέλπιδα προσπάθειά τους να ελευθερωθούν. Ο Καθηγητής του Alvaro Morte, όμως που ήταν knockout στο Vol. 1, φαίνεται εδώ να κάνει μια εντυπωσιακή είσοδο εντός των τειχών της Τράπεζας και ίσως τελικά η ελπίδα να πεθάνει τελευταία.

Το τι θα ακολουθήσει μόνο τα πέντε τελευταία επεισόδια θα μας το αποκαλύψουν…

The Power of the Dog

Από τις πιο σημαντικές ταινίες αυτού του μήνα, το The Power of the Dog (Η Εξουσία του Σκύλου) έρχεται την 1η του Δεκεμβρίου στο Netflix και αποτελεί μια φεστιβαλική πρόταση από την υπηρεσία. Εδώ, το πρωταγωνιστικό κουαρτέτο απαρτίζουν οι Benedict Cumberbatch, Kirsten Dunst, Jesse Plemons και Kodi Smit-McPhee, με το στόρι να εξιστορεί το πως η σχέση δύο πλούσιων αδερφών κατακρεμνίζεται, με αποτέλεσμα μια γυναίκα και το παιδί της να πιαστούν στα πυρά αυτού του τσακωμού.

Don’t Look Up

Η Κέιτ Ντιμπιάσκι (Τζένιφερ Λόρενς), φοιτήτρια αστρονομίας και ο καθηγητής της Δρ. Ράνταλ Μίντι (Λεονάρντο Ντι Κάπριο) κάνουν μια εκπληκτική ανακάλυψη ενός κομήτη που περιφέρεται γύρω από το ηλιακό σύστημα. Το πρόβλημα είναι πως βρίσκεται σε πορεία άμεσης σύγκρουσης με τη Γη. Το άλλο πρόβλημα; Κανείς δεν φαίνεται να ενδιαφέρεται πραγματικά. Αποδείχθηκε ότι η προειδοποίηση της ανθρωπότητας για έναν πλανητικό δολοφόνο στο μέγεθος του Έβερεστ αποτελεί ένα άβολο θέμα προς συζήτηση.

Με τη βοήθεια του Δρ Oglethorpe (Rob Morgan), η Kate και ο Randall ξεκινούν μια περιοδεία στα μέσα ενημέρωσης που τους μεταφέρει από το γραφείο της αδιάφορης Προέδρου Orlean (Meryl Streep) και του συκοφαντικού γιου της και επιτελάρχη, Jason (Jonah Hill) και στη συχνότητα του The Daily Rip, μια αισιόδοξη πρωινή εκπομπή που φιλοξένησαν οι Brie (Cate Blanchett) και Jack (Tyler Perry).

Με μόλις έξι μήνες να απομένουν μέχρι ο κομήτης να προσκρούσει, η διαχείριση του κύκλου ειδήσεων 24 ωρών και η προσοχή του κοινού με τα κοινωνικά μέσα ενημέρωσης προτού να είναι πολύ αργά, αποδεικνύεται συγκλονιστικά κωμικοτραγική -τι θα χρειαστεί άραγε για να κάνει τον κόσμο να κοιτάξει ψηλά ;!

Πρωταγωνιστούν: Leonardo DiCaprio, Jennifer Lawrence, Jonah Hill, Meryl Streep, Tyler Perry, Timothée Chalamet, Ron Perlman, Ariana Grande, Scott Mescudi, Rob Morgan και Cate Blanchett.

Cobra Kai 4η σεζόν

Ποιες εκπλήξεις αναμένεται να επιφυλάσει το θρυλικό τουρνουά καράτε τώρα που το ban της Cobra Kai έληξε και θα μπορέσει να διαγωνιστεί; Οι μοίρα φαίνεται πως θα φέρει τα dojo των Eagle Fang και Miyagi-Do σε σύγκρουση.

Η νέα σεζόν θα έρθει με νέα πρόσωπα και νέες συμμαχίες στις 31 Δεκεμβρίου. Στο cast του Cobra Kai συμμετέχουν οι: Ralph Macchio (Daniel LaRusso), William Zabka (Johnny Lawrence), Xolo Maridueña (Miguel Diaz), Courtney Henggeler (Amanda LaRusso), Mary Mouser (Samantha LaRusso), Tanner Buchanan (Robby Keene), Jacob Bertrand (Hawk), Martin Cove (John Kreese), Peyton List (Tory Schwarber), and Vanessa Rubio (Carmen Diaz). Οι Dallas Dupree Young και Oona O'Brien αποτελούν τις νέες προσθήκες αυτής της σεζόν μαζί με τον Thomas Ian Griffith που επιστρέφει στο ρόλο του αδίστακτου Terry Silver, ενός εκ των βασικών κακών του The Karate Kid Part III.

Lost in Space – 3ος Κύκλος (Φινάλε)

Η οικογένεια των Robinsons θα περάσει μια τελευταία δοκιμασία και θα τα δώσει όλα για όλα για να προστατεύσει Alpha Centauri από την εισβολή ρομπότ. Πριν από αυτό, όμως, τα παιδιά θα πρέπει να ενωθούν με τους γονείς και να τα βγάλουν πέρα όλοι μαζί σε αυτόν τον παράξενο κόσμο. Φυσικά και τα νέα πλάνα που δημοσιεύτηκαν μας δείχνουν και τις δύο πλευρές, με τα παιδιά να θέλουν να φτάσουν στην “Αποικία” και τους γονείς να προσπαθούν να έρθουν σε επικοινωνία μεταξύ τους.

Πρωταγωνιστούν οι: Toby Stephens, Molly Parker, Maxwell Jenkins, Mina Sundwall, Taylor Russell, Ignacio Serricchio, και Parker Posey.

Αναλυτικά η λίστα όλων των σειρών, ταινιών και ντοκιμαντέρ που περιμένουμε αυτόν το μήνα:

Riverdale | Νέο επεισόδιο κάθε Τετάρτη

The Blacklist – Νέο επεισόδιο κάθε Παρασκευή

Legends of Tomorrow - Νέο επεισόδιο κάθε Παρασκευή

The Flash – Νεα επεισόδια κάθε Πέμπτη

1 Δεκεμβρίου

Jojo’s Bizarre Adventure – Νέος Κύκλος

Kayko and Kokosh – 1ος Κύκλος

Green Snake

Lost in Space – 3ος Κύκλος (Φινάλε)

The Power of the Dog

2 Δεκεμβρίου

Single all the Way

The Coyotes – Μίνι Σειρά

The Whole Truth

3 Δεκεμβρίου

Cobalt Blue

Camp Cretaceous – 4ος Κύκλος

Mixtape

La Casa De Papel – 5ος Κύκλος (Φινάλε)

6 Δεκεμβρίου

Dawid I Elfy

Voir – 1ος Κύκλος

7 Δεκεμβρίου

Centaurworld – 2ος Κύκλος

Go, Dog! Go! – 2ος Κύκλος

8 Δεκεμβρίου

Titans – 3ος Κύκλος

9 Δεκεμβρίου

Asakusa Kid

10 Δεκεμβρίου

Shaman King – 2ος Κύκλος

Anonima

Aranyak – 1ος Κύκλος

Ancora Piu Belo

How to ruin Christmas – 2ος Κύκλος

Roaring Twenties

Saturday Morning All-Star Hits! – 1ος Κύκλος

The Unforgivable

DOS

11 Δεκεμβρίου

The Hungry and the Hairy – 1ος Κύκλος

14 Δεκεμβρίου

The Future Diary – 1ος Κύκλος

15 Δεκεμβρίου

Elite: Short Stories 2 – Νέα επεισόδια

The Hand of God

16 Δεκεμβρίου

Aggretsuko – 4ος Κύκλος

A Naija Christmas

A California Christmas: City Lights

17 Δεκεμβρίου

Decoupled – 2ος Κύκλος

The Witcher – 2ος Κύκλος

20 Δεκεμβρίου

Elite Short Stories 2 – Νέα επεισόδια – Samuel & Omar

23 Δεκεμβρίου

1000 miles from Christmas

Elite Short Stories – Νέο επεισόδιο - Patrick

24 Δεκεμβρίου

Don’t Look Up

Minnal Mural

31 Δεκεμβρίου

Kitz – 1ος Κύκλος

Cobra Kai – 4ος Κύκλος

Stay Close – 1ος Κύκλος

Fab 5/ Queer Eye – Νέα επεισόδια