Τί παίζει στις κινηματογραφικές αίθουσες; | Πέμπτη 25/11

Αρκετές ταινίες για να δείτε και αυτή τη βδομάδα!
25 Νοεμβρίου 2021 13:19
Τί παίζει στις κινηματογραφικές αίθουσες; | Πέμπτη 25/11

Βρισκόμαστε πλέον στο τέλος του Νοεμβρίου και μπαίνουμε στον τελευταίο μήνα της χρονιάς. Όπως θα διαπιστώσετε και εσείς παρακάτω, αυτός ο μήνας κλείνει εξίσου δυναμικά, όπως είχε αρχίσει. Πρεμιέρα λοιπόν για το “Ο Οίκος Gucci” ή αλλιώς House of Gucci του Ridley Scott με πρωταγωνιστές τους Adam Driver, Lady Gaga, Jared Leto και Al Pacino.

Επίσης η Disney θέλει να μας ταξιδέψει ένα μαγικό σπίτι και μία μαγική οικογένεια με το “Encanto” που κάνει πρεμιέρα και αυτό απόψε!

House of Gucci (Ο Οίκος Gucci)

Η ταινία Ο Οίκος Gucci είναι εμπνευσμένη από την συγκλονιστική πραγματική ιστορία της οικογενειακής αυτοκρατορίας του Ιταλικού οίκου μόδας Gucci. Διατρέχοντας τρεις δεκαετίες έρωτα, προδοσίας, παρακμής, εκδίκησης, και εν τέλει φόνου, παρακολουθούμε τι κρύβεται πίσω από ένα όνομα, ποια είναι η αξία του και για το τι είναι ικανή μια οικογένεια προκειμένου να διατηρήσει τον απόλυτο έλεγχο.

Βασίζεται στο βιβλίο The House of Gucci: A Sensational Story of Murder, Madness, Glamour, and Greed  της Sara Gay Forden, μόνο που η ταινία αναμένεται να επεκταθεί παραπάνω στα γεγονότα, όπως έχει υποσχεθεί ο Scott. 

Πρόκειται για την αληθινή ιστορία του Maurizio Gucci, διαδόχου του διάσημου οίκου μόδας που δολοφονήθηκε εν ψυχρώ από έναν εκτελεστή. Τα φώτα των αρχών στράφηκαν έπειτα στην πρώην γυναίκα του την Patrizia Reggiani, η οποία ήταν και η εντολοδόχος της δολοφονίας του. Αυτή είναι η σύνοψη της ταινίας: 

Είδος: Κοινωνική

Encanto (Ενκάντο: Ένας Κόσμος Μαγικός)

Μια ευτυχισμένη, ασυνήθιστη οικογένεια, η οικογένεια των Μάντριγκαλ ζει σε ένα μαγικό σπίτι, σε μια γεμάτη ζωή πόλη, σε ένα φανταστικό μέρος που λέγεται Ενκάντο. Η μαγεία αυτή του Ενκάντο έχει ως αποτέλεσμα, όλα τα παιδιά στην οικογένεια να είναι ευλογημένα καθένα και με ένα μοναδικό μαγικό δώρο… Όλα εκτός από ένα, την Μίραμπελ. Μια μέρα, όμως, η Μίραμπελ ανακαλύπτει πως η μαγεία της οικογένειάς της βρίσκεται σε κίνδυνο και αποφασίζει πως εκείνη, η μόνη Μάντριγκαλ που δεν έχει κάποιο μαγικό χάρισμα, μπορεί να είναι η μοναδική ελπίδα σωτηρίας για την οικογένειά της.

Είδος: Κινούμενα Σχέδια

Ένας Ήσυχος Άνθρωπος

O Μάκης, ένας φιλήσυχος οινοποιός, ζει απομονωμένος σ’ ενα ακριτικό νησί μαζί με την κόρη του, όταν πέφτει θύμα ομηρίας από έναν επικίνδυνο δραπέτη. Προσπαθώντας να εμποδίσει τη σχέση της κόρης του με τον κακοποιό, ξεπερνάει τα όριά του και υπομένει στωικά τις συνέπειες.

Είδος: Δράμα

Κλαδί στη Φωτιά

Σε σκηνοθεσία του Κωνσταντίνου Μουρατίδη και πρωταγωνιστή τον Σπύρο Μπιμπίλα, το Κλαδί στη Φωτιά θέλει να μας διηγηθεί την ιστορία μίας οικογένεια που μετακομίζουν στην Καλλιθέα από την επαρχία, αλλά ένα έγκλημα 25 χρόνια πριν θα τους στοιχειώσει.

Λούγκερ

Τα γεγονότα της ταινίας εκτυλίσσονται μετά την Κατοχή, μέχρι και τα πρώτα χρόνια της δεκαετίας του ’80. Στα κομβικά αυτά ιστορικά χρόνια αποτυπώνεται η περιπετειώδη πορεία μιας οικογένειας, η οποία θα ξεκινήσει φτωχή και θα γίνει πάμπλουτη. Ο πλούτος όμως δεν φέρνει την ευτυχία.

Ταινίες που συνεχίζουν να προβάλλονται:

Karditsa Forever

The Power of the Dog (Η Εξουσία του Σκύλου)

The Many Saints of Newark (Οι Άγιοι της Μαφίας)

Benedetta (Μπενεντέτα)

Καλάβρυτα 1943

Antlers

Eternals | Είδος: Περιπέτεια Φαντασίας

The Boss Baby: Family Business (Αρχηγός Από Κούνια 2: Οικογενειακή Υπόθεση)

Venom 2 (Venom: Let There Be Carnage)

Last Night in Soho (Συνέβη στο Σόχο)

Madres Paralelas (Παράλληλες Μητέρες)

DUNE

NO TIME TO DIE