Τί παίζει στις κινηματογραφικές αίθουσες; | Πέμπτη 18/11

Το “Καρδίτσα Forever” ξεχωρίζει αυτή την εβδομάδα
18 Νοεμβρίου 2021 09:54
Τί παίζει στις κινηματογραφικές αίθουσες; | Πέμπτη 18/11

Πλησιάζουμε αισίως στο τέλος του Νοεμβρίου και για άλλη μια φορά έχουμε αρκετές πρεμιέρες ταινιών, με το “Καρδίτσα Forever” να ξεχωρίζει αυτήν την εβδομάδα. Μετά την επιτυχία του “I Love Karditsa”, ο σκηνοθέτης Στράτος Μαρκίδης υπόσχεται μία νέα περιπέτεια γεμάτη ευτράπελα και άφθονο γέλιο, με πρωταγωνιστές τους Θανάσης Βισκαδουράκης, Λευτέρη Ελευθερίου και Τάνια Τρύπη.

Ακόμη μία ταινία που ξεχωρίζει αυτήν την εβδομάδα είναι το “The Power of the Dog” ή αλλιώς “Η Εξουσία του Σκύλου”, σε παραγωγή Netflix, που σάρωσε και εντυπωσίασε στα κινηματογραφικά φεστιβάλ που προβλήθηκε και έρχεται δια χειρός της βραβευμένης με Όσκαρ σκηνοθέτριας, Jane Campion. 

Karditsa Forever

Δέκα χρόνια μετά την αξέχαστη εμπορική επιτυχία «I LOVE KARDITSA», ο σκηνοθέτης Στράτος Μαρκίδης («Λάρισα Εμπιστευτικό») επιστρέφει στο… χωριό του εγκλήματος με την ταινία «KARDITSA FOREVER»!

Βρισκόμαστε σε ένα όμορφο χωριό της Καρδίτσας, την «Κάτω Μαγούλα», όπου και βρίσκουμε τον  Τάσο (Θ Βισκαδουράκης) που δουλεύει στο καφενείο του πατέρα του, του Παπαλάμπρου (Τ. Παλατζίδης). Ο κολλητός του φίλος Σάκης (Λ. Ελευθερίου) πουλάει μέσω «τηλεμάρκετινγκ» προϊόντα όπως την «θαυματουργή» κρέμα “VERA CREAM”. Ο Τάσος είναι από φύση του «χαλαρός», χομπίστας και αμετανόητος καρδιοκατακτητής, ενώ συμπληρώνει τα έσοδά του μετατρέποντας το καφενείο του “παπά” σε τζογαδόρικη λέσχη.

Πρωταγωνιστούν Θανάσης Βισκαδουράκης, Λευτέρης Ελευθερίου, Τάνια Τρύπη, Τάσος Κωστής, Μαρία Πολυχρονίδη, Κωνσταντίνος Καζάκος, Δανάη Παππά, Τάσος Παλατζίδης, Ευτυχία Φαναριώτη, Σοφία Παυλίδου, Ελίνα Μάλαμα, Μάκης Πατέλης, Στράτος Κανιαμός, Γιώργος Γιαννόπουλος, Jerome Kaluta.

The Power of the Dog (Η Εξουσία του Σκύλου)

Το πρωταγωνιστικό κουαρτέτο απαρτίζουν οι Benedict Cumberbatch, Kirsten Dunst, Jesse Plemons και Kodi Smit-McPhee, με το στόρι να εξιστορεί το πως η σχέση δύο πλούσιων αδερφών κατακρεμνίζεται, με αποτέλεσμα μια γυναίκα και το παιδί της να πιαστούν στα πυρά αυτού του τσακωμού.

Συμμετέχουν επίσης οι: Thomasin McKenzie, Frances Conroy, Keith Carradine, Peter Carroll, και Adam Beach.

The Many Saints of Newark (Οι Άγιοι της Μαφίας)

Tο The Many Saints of Newark, αποτελεί prequel της δημοφιλούς τηλεοπτικής σειράς, “The Sopranos”. Η ταινία θέλει να μας διηγηθεί την ιστορία του Tony Soprano, και πως έγινε ο αδίστακτος πατριάρχης και «νονός».

Benedetta (Μπενεντέτα)

Μια καλόγρια του 17ου αιώνα μπλέκεται σε μια απαγορευμένη υπόθεση, αλλά τα συγκλονιστικά θρησκευτικά οράματά της απειλούν να κλονίσουν την Εκκλησία.

Ταινίες που συνεχίζουν να προβάλλονται:

Καλάβρυτα 1943

Antlers

Eternals | Είδος: Περιπέτεια Φαντασίας

The Boss Baby: Family Business (Αρχηγός Από Κούνια 2: Οικογενειακή Υπόθεση)

Venom 2 (Venom: Let There Be Carnage)

Last Night in Soho (Συνέβη στο Σόχο)

Madres Paralelas (Παράλληλες Μητέρες)

DUNE

NO TIME TO DIE