Τί θα δούμε στο ελληνικό Netflix; - Απρίλιος 2021

Υπερπαραγωγές όπως το "Shadow & Bone" κι άλλα πολλά
30 Μαρτίου 2021 11:29
Τί θα δούμε στο ελληνικό Netflix; - Απρίλιος 2021

Ο Απρίλιος είναι μια ανάσα μακριά. Ο καιρός πλέον μυρίζει καλοκαίρι και το Netflix ως συνήθως θέλει να μας καθηλώσει στον καναπέ και αυτόν τον μήνα με νέες σειρές, ταινίες, αλλά και ντοκιμαντέρ που θα κυκλοφορήσουν τις προσεχείς ημέρες και εβδομάδες. Παρόλο που είχαμε έναν μέτριο όσον αφορά τις πρωτότυπες κυκλοφορίες Μάρτιο, τώρα φαίνεται πώς η υπηρεσία βάζει μπρος και τον Απρίλιο το περιεχόμενο παρουσιάζεται πλουσιότερο. Αρχικά, στις 2 Απριλίου θα κυκλοφορήσει το Concrete Cowboy με τους Ιdris Elba και Caleb McLaughlin που σίγουρα δε θα περάσει απαρατήρητο.

Φυσικά έχουμε και το The Serpent, τη νέα μίνι σειρά της υπηρεσίας που θέλει να σας ταξιδέψει στη δεκαετία των 70s με τον Tahar Rahim. Στις αξιοσημείωτες πρωτότυπες ταινίες βρίσκουμε το Thunder Force με τις Melissa McCarthy και Octavia Spencer που αποκτούν ηρωικές δυνάμεις «από το πουθενά» και τα βάζουν με κακοποιούς, καθώς και το sci-fi θρίλερ "Stowaway" με την Anna Kendrick και την Toni Collette. Επίσης, τηλεοπτική διασκευή του "Shadow and Bone" είναι μακράν η μεγαλύτερη παραγωγή του Netflix για αυτόν το μήνα. 

Στο περιεχόμενο που επιστρέφει συναντάμε το "Straight Outta Compton", το "Batman v. Superman: Dawn of Justice" πάνω στην ώρα που το ίντερνετ μιλά για το Snyder Cut, τον "Μεγάλο Λεμπόφσκι" των αδερφών Κοέν καθώς και την αριστουργηματική "Λίστα του Σίντλερ" του Στίβεν Σπίλμπεργκ.

Ας μπούμε, όμως, στο ψητό με τα highlights του Απριλίου και όλο το περιεχόμενο που έχει ανακοινωθεί μέχρι αυτή τη στιγμή.


Concrete Cowboy | 2 Απριλίου

Idris Elba και Caleb McLaughlin παίζουν “παράνομα” στο “Concrete Cowboy”, το οποίο έρχεται σε σενάριο και σκηνοθεσία του Ricky Staub (The Cage) και του Dan Walser. Πρόκειται για ένα δράμα που θέλει να «μιλήσει» στην ψυχή σας μέσα από τα μάτια ενός εφήβου, ο οποίος καταλήγει να ζει άθελά του μια παράνομη ζωή.


Shadow & Bone | 23 Απριλίου

Η υπερπαραγωγή που εδώ και καιρό υπόσχεται να φέρει το Netflix στη μεγάλη οθόνη επιτέλους έρχεται. Πρόκειται για την τηλεοπτική μεγάλου budget διασκευή των "Grishaverse" βιβλίων φαντασίας της Leigh Bardugo, όπου πρωταγωνιστεί ο Ben Barnes (The Punisher, Westworld) και η Jessie Mei Li. Ένα σκοτεινό πέπλο ονόματι Shadow Fold καταπίνει τα πάντα στο πέρασμά του και όσοι προσπάθησαν να το διαβούν δε γύρισαν ποτέ πίσω. Όταν καταλήγει να απειλεί την πατρίδα της, η Alina Starkov είναι η μόνη που μπορεί να τη σώσει, καθώς ανακαλύπτει πως έχει τρομερές μαγικές ικανότητες. Χάρη και στη βοήθεια του General Kirigan θα τιθασεύσει τις δυνάμεις της και θα ξεκινήσει μια επική περιπέτεια με πολλές ανατροπές και έναν τεράστιο κόσμο να ανακαλύψετε ως θεατές.


Stowaway (Λαθρεπιβάτης) | 22 Απριλίου

Σε μια αποστολή με προορισμό τον Άρη, ένας ακούσιος λαθρεπιβάτης προκαλεί κατά λάθος σοβαρή ζημιά στα συστήματα ζωτικής σημασίας του διαστημόπλοιου. Αντιμέτωπο με την απειλή να εξαντληθούν οι πόροι και το ενδεχόμενο μιας ζοφερής έκβασης, το πλήρωμα πρέπει να πάρει μια πολύ δύσκολη απόφαση. Σε σκηνοθεσία Joe Penna, πρωταγωνιστούν οι: Anna Kendrick, Toni Collette, Daniel Dae Kim και Shamier Anderson.


The Serpent | Μίνι Σειρά

Απατεώνας, δολοφόνος ή ένα άπιαστο ερπετό; Αυτό είναι το “The Serpent” του Netflix. Μία μίνι σειρά με τον Tahar Rahim εμπνευσμένη από αληθινά γεγονότα, βγαλμένη από τα 70s με την χίπικη κουλτούρα σε πρώτο πλάνο και αρκετά vibes από το "Catch Me If You Can" και το "Zodiac". Σας «έψησε»; Εμάς ναι!


Thunder Force | 9 Απριλίου

Πρόκειται για ίσως τη μεγαλύτερη ταινία του Netflix για τον Απρίλιο με τις Melissa McCarthy και Octavia Spencer να αποκτούν κάποιες δυνάμεις ύστερα από μία θεραπεία και γίνονται οι ηρωίδες της διπλανής πόρτας! Σίγουρα έχει το κάτι τις του και δεν θα περάσει απαρατήρητο!


Love and Monsters | 14 Απριλίου

Πρόκειται για μία περιπέτεια που λαμβάνει χώρα επτά χρόνια μετά από μια Αποκάλυψη που κατέκλεισε τη Γη από τέρατα και έτσι όλη η ανθρωπότητα είναι αναγκασμένη να ζει σε υπόγεια καταφύγια. Ο Joel Dawson, που τον υποδύεται ο Dylan O'Brien (The Maze Runner), επανασυνδέεται μέσω ραδιοφωνικής συχνότητας με το πρώην κορίτσι του, την Aimee, που ζει 130 χιλιόμετρα μακριά και αρχίζει να ερωτεύεται ξανά. Το Love and Monsters υπόσχεται μια περιπέτεια που «δεν κοιτάει σύνορα»!


The Mitchells VS. The Machines | 30 Απριλίου

Το "Connected" άλλαξε όνομα και έγινε ”The Mitchells vs. The Machines”. Η νέα οικογενειακή animated ταινία από τους δημιουργούς του "Spider-Verse" έρχεται επιτέλους τέλη Απριλίου και ανυπομονούμε να δούμε τι έχουν ετοιμάσει οι δημιουργοί των "Spider-Man: Into The Spider-Verse" για την ιδιότροπη οικογένεια της Kate Mitchell και της απρόσμενης περιπέτειας που θα συναντήσει. 


Αναλυτικά η λίστα όλων των σειρών, ταινιών και ντοκιμαντέρ περιμένουμε αυτόν το μήνα:

Riverdale – Νέα Επεισόδια κάθε Πέμπτη

The Flash – Νέα Επεισόδια κάθε Πέμπτη

1 Απριλίου

Prank Encounters | 2ος Κύκλος

Shrek the Musical

Shrek

Shrek 2

Batman v Superman: Dawn of Justice

Straight Outta Compton

Everest

Worn Stories | Μίνι σειρά

The Big Lebowski

Schindler's List

Sleepers

Everest

Career Opportunities

Trainwreck

The Strangers

Ronaldo

The American

Village of the Damned

Street’s of Fire

Lorenzo’s Oil

Godzilla

Junior

Carlito’s Way

Duplicity

Daylight

In the Name of the Father

2 Απριλίου

Blacklist | Φινάλε Κύκλου

Concrete Cowboy

El Sabor De Las Margaritas | 2ος Κύκλος

Just Say Yes

Madame Claude

Sky High

The Serpent | Μίνι Σειρά

3 Απριλίου

Spider-Man: Far From Home

5 Απριλίου

Family Reunion | 3ος Κύκλος

6 Απριλίου

The Last Kids on Earth

7 Απριλίου

The Big Day

Snabba Cash | 1ος Κύκλος

This is a Robbery: The World’s Biggest Art Heist

The Wedding Coach | 1ος Κύκλος

8 Απριλίου

The Way of the House Husband | 1ος Κύκλος

9 Απριλίου

Night in Paradise

Thunder Force

Have you Ever Seen Fireflies?

Heaven Official’s Blessing

12 Απριλίου

Nezha Reborn

13 Απριλίου

Mighty Express | 3ος Κύκλος

My Love: Six Stories of True Love

14 Απριλίου

Dad Stop Embarrassing Me! | 1ος Κύκλος

Love and Monsters

The Circle: USA | 2ος Κύκλος

The Soul

Why did you Kill me?

15 Απριλίου

Ride or Die

16 Απριλίου

Why are you like this | 1ος Κύκλος

Arlo the Alligator Boy

Fast & Furious Spy Racers | 4ος Κύκλος

Ajeb Daastaans

19 Απριλίου

Luis Miguel: El Serie | 2ος Κύκλος

20 Απριλίου

Izzy’s Koala World | 2ος Κύκλος

21 Απριλίου

Zero | 1ος Κύκλος

22 Απριλίου

Stowaway (Ο Λαθρεπιβάτης)

Gemini Man

Life in Color with David Attenborough

23 Απριλίου

Shadow and Bone

24 Απριλίου

Drag me to Hell

25 Απριλίου

Yesterday

28 Απριλίου

Sexify

29 Απριλίου

Yasuke

30 Απριλίου

Things Heard And Seen

El Inocente

The Mitchells VS. The Machines