Τι θα δούμε στο ελληνικό Netflix τον Οκτώβριο;

Δε θα φτάσει ο χρόνος σάς να τα δείτε όλα
27 Σεπτεμβρίου 2020 21:25
Τι θα δούμε στο ελληνικό Netflix τον Οκτώβριο;

H νέα σεζόν μπήκε για τα καλά. Τα αστεία τελείωσαν και το Χόλιγουντ προσπαθεί να μπει όσο μπορεί σε μια σειρά εν μέσω της πανδημίας και να συνεχίσει τη δουλειά του να μας ψυχαγωγεί. Το Netflix μέσα στον Οκτώβριο όμως θα μοιράσει...πόνο. Προτάσεις για κυριολεκτικά όλα τα γούστα, ενώ αυτόν τον μήνα θα δούμε πολλές και μεγάλες παραγωγές, όπως τη νέα ταινία του Aaron Sorkin που γλυκοκοιτάζει τα ερχόμενα Oscars. Καλύτερα όμως να μπούμε στο ψητό και να δείτε με τα μάτια σας όλο το περιεχόμενο που θα καταφθάσει στο ελληνικό Netflix. Μην πείτε ότι δε σας προειδοποιήσαμε πως ο χρόνος δε θα σας φτάσει να τα δείτε όλα. 


Hubie Halloween (Το Χαλοουίν του Χιούμπι) | 7 Οκτωβρίου

Ο Adam Sandler τιμά το πολυετές συμβόλαιό του με την υπηρεσία όπως μόνο αυτός ξέρει και η συνταγή δεν αλλάζει γιατί έτσι τον αγάπησε ο κόσμος. Ο Χιούμπι είναι το πιο καλοσυνάτο άτομο της μικρής πόλης όπου ζει. Κάθε Οκτώβριο φροντίζει ώστε η πόλη του Σάλεμ να περνάει τέλεια και με ασφάλεια την γιορτή του Χάλογουιν, όμως αυτή τη χρονιά ένας εγκληματίας που δραπέτευσε από τη φυλακή και ένας παράξενος γείτονας θα του κάνουν τη ζωή δύσκολη. Από τις οθόνες σας θα παρελάσουν οι Maya Rudolph, Ray Liotta, Michael Chiklis, Steve Buscemi, μέχρι και ο θρύλος του NBA, Shaquille O' Neal έχει επιστρατευτεί για να σας χαρίσουν άπλετες στιγμές γέλιου.


The Haunting of Bly Manor (Οι Δαίμονες της Έπαυλης Bly) | 9 Οκτωβρίου

Η 2η σεζόν του The Haunting of Hillhouse, η οποία μας επιστρέφει στον ανθολογικό τρόμο που σύστησε το 2018 στο κοινό ο Mike Flanagan (Gerald's Game), ωστόσο δεν έχει κάποια σχέση με την πρώτη μιας και είναι ανθολογική. Η νέα σεζόν ονομάζεται The Haunting of Bly Manor και βασίζεται στο βιβλίο του Henry James με τίτλο "The Turn of the Screw. Η οικογένεια των Wingrave θα βρεθεί σε μια αχανή έπαυλη όπου αναμένεται να ζήσει τον απόλυτο τρόμο όταν τα φαντάσματα της Bly Manor θα αρχίσουν να τους ζώνουν επικίνδυνα και το περιβάλλον να γίνεται το λιγότερο εφιαλτικό.


The Trial of the Chicago 7 (Η Δίκη των 7 του Σικάγου) | 16 Οκτωβρίου

O Aaron Sorkin σκηνοθετεί και γράφει την πιο επίκαιρη ταινία της καριέρας του. Βασίζεται στην αληθινή ιστορία που συγκλόνισε την αμερικάνικη κοινή γνώμη τη δεκαετία του ’60 κατά τη διάρκεια μιας ειρηνικής διαδήλωσης. Κοφτερή γραφή και ερμηνείες που θα συγκλονίσουν και βάζουν υποψηφιότητα για τα επόμενα Όσκαρ από ένα cast που περιλαμβάνει τους: Sacha Baron Cohen, Michael Keaton, Joseph Gordon-Levitt, Alex Sharp, Eddie Redmayne, Mark Rylance, Jeremy Strong και Yahya Abdul-Mateen II.


Rebecca (Ρεβέκκα) | 21 Οκτωβρίου

Σε σκηνοθεσία Ben Wheatley και σενάριο Jane Goldman έρχεται το remake του βραβευμένου με Όσκαρ φιλμ του 1940 δια χειρός Alfred Hitchcock. Στην υπόθεση βλέπουμε μια νεαρή νιόπαντρη κοπέλα που μετακομίζει στην οικογενειακή έπαυλη του άντρα της, όπου παλεύει να ξεφύγει από τη σκιά της συγχωρεμένης πρώην γυναίκας του, της Rebecca, που θέλει-δε θέλει το πνεύμα της ζει και βασιλεύει ακόμη στο σπίτι του, μετά το θάνατό της. Η μοντέρνα ματιά στο μυθιστόρημα της Daphne Du Maurier έρχεται στο Netflix με πρωταγωνιστές τους Armie Hammer, Lily James και Kristin Scott Thomas.Aξίζει να αναφέρουμε πως το soundtrack της ταινίας έχει αναλάβει ο Clint Mansell, τον οποίο θα γνωρίζεται από τις μουσικές των ταινιών του Darren Aronofsky (Requiem for a Dream, The Fountain, Black Swan)


The Queen’s Gambit (Το Γαμπί της Βασίλισσας) | 23 Οκτωβρίου

Γνωρίστε τη νέα μίνι σειρά του Netflix με πρωταγωνίστρια την ταλαντούχα Anya Taylor-Joy των The Witch και Split. Εδώ, η 24χρονη ηθοποιός υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Scott Frank, σκηνοθέτη του Godless, υποδύεται μια σκακιστική διάνοια, η οποία όμως ταλανίζεται από τις αυτοκαταστροφικές τάσεις της. Η νεαρή σκακίστρια που εν μέσω των '50s διαπρέπει στον τομέα της ανακαλύπτει ότι έχει μια παράξενη έλξη προς τα παυσίπονα και λίγο αργότερα και για το ποτό. Έχοντας μεγαλώσει μέσα στις δυσκολίες όντας ένα ορφανό κορίτσι, θα παλέψει για να αποδείξει τι αξίζει στον ανδροκρατούμενο κόσμο του σκακιού αλλά και να παλέψει με τους δαίμονές της.


Over The Moon (Φεγγάρι Σου ‘ρχομαι) | 23 Οκτωβρίου

Πρόκειται για τη νέα ταινία κινουμένων σχεδίων που ετοιμάζει ο μετρ των animation, Glen Keane, o οποίος ευθύνεται για τη δημιουργία των "The Little Mermaid", "Beauty and the Beast" και "Tarzan" της Disney. Η περιπέτεια της μικρής Fei Fei ξεκινά από ένα τρελό όνειρο που έχει: να φτιάξει έναν πύραυλο και να ταξιδέψει στο φεγγάρι για να αποδείξει πως υπάρχει η θρυλική Θεά της Σελήνης. Φυσικά θα έρθει στα μέρη μας με ελληνική μεταγλώττιση όπως θα διαπιστώσετε και στο trailer.


Blood of Zeus | 27 Οκτωβρίου

Αρχικά, το γνωρίσαμε ως Blood & Heroes και πριν μερικές μέρες μάθαμε ότι θα προβληθεί με τον τίτλο Blood of Zeus. Όπως και να έχει η νέα anime σειρά του Netflix, που θα αποτελείται από 8 επεισόδια έχει τεράστιο ελληνικό ενδιαφέρον μιας και διαδραματίζεται στην ελληνική μυθολογία. Η πλοκή αφορά έναν νεαρό, ο οποίος ανακαλύπτει πως όχι μόνο είναι ο νόθος γιος του Δία αλλά και πως έχει την εντολή να σώσει τον Παράδεισο και την Κόλαση. Μέχρι την ώρα γραφής του άρθρου δεν έχουμε περισσότερες πληροφορίες για το σόου ή το trailer του.


Star Trek: Discovery Season 3 | 16 Οκτωβρίου

Το πλήρωμα του USS Discovery προσεδαφίζεται σε ένα δυσοίωνο και το πιο ζοφερό μέλλον στο σύμπαν του Star Trek που έχουμε δει ποτέ. Και αυτό γιατί 930 χρόνια μετά όλα έχουν αλλάξει και το κυριότερο πώς το United Federation of Planets έχει διαλυθεί. Ένα νέο στοιχείο μας δίνεται για το τι μπορεί να συνέβει και ο "Booker" του David Ayala αναφέρεται σε αυτό ως "the burn". Η Michael Burnham της Sonequa Martin-Green, μαζί με το γενναίο πλήρωμα του Discovery θα πρέπει να παλέψουν για την επιβίωσή τους σε ένα άκρως αφιλόξενο και γεμάτο αβεβαιότητες περιβάλλον, πολύ μακριά από το σπίτι τους και φυσικά, να επανακτήσουν ένα ελπιδοφόρο μέλλον.


Αναλυτικά η λίστα όλων των  σειρών, ταινιών και ντοκιμαντέρ περιμένουμε αυτόν το μήνα:

1 Οκτωβρίου

O Φράχτης / La Valla (Season 1)

Carmen Sandiego (Season 3)

The Worst Witch / Σκανδαλιάρα Μάγισσα (Season 4)

Oktoberfest: Μπύρα και Αίμα (Season 1)

2 Οκτωβρίου

Emily in Paris / Η Έμιλυ στο Παρίσι (Season 1

Τoot-Toot: Κόρι, το Αυτοκινητάκι: Χαλοουίν

Dick Johnson is Dead (Ντοκιμαντέρ)

Song Exploder: Η Μουσική στο μικροσκόπιο (Part 1)

Oloture

Το’χεις / Ahi Te Encargo

Τα Δεσμά / Il Legame

Serious Men/ Σοβαροί Άνθρωποι (Season 1)

Βαμπίρ εναντίον Μπρονξ/ Vampires vs. The Bronx

 

4 Οκτωβρίου

Ντέιβιντ Άντενμπρο: Η Ζωή στον Πλανήτη μας

 

6 Οκτωβρίου

The Walking Dead Season 10

Φωτεινό Αστέρι: Η Ηρωίδα Του Χαλοουϊν

 

7 Οκτωβρίου

Το Χαλοουίν του Χιούμπι / Hubie Halloween

To The Lake (Season 1)

 

9 Οκτωβρίου

Deaf U: ΤΟ Σιωπηλό Πανεπιστήμιο

The 40 Year Old Version/ Η Σαραντάχρονη Έκδοση

The Haunting of Bly Manor/ Οι Δαίμονες της Έπαυλης Μπλάι

Μαχητές των Δρόμων: Σπιντάτοι Κατάσκοποι (Season 2)

 

10 Οκτωβρίου

Πειστήριο Νεότητας / Start Up(Season 1)

 

12 Οκτωβρίου

Ο Κίπο και η Εποχή των Τρανοθηρίων (Season 3)

 

13 Οκτωβρίου

Οι Χταποδοναύτες και ο Μεγάλος Κοραλλιογενής Ύφαλος

Στην Εξοχή με τον Μπερτ Κράσιερ (Season 1)

 

14 Οκτωβρίου

Blackpink: Light Up the Sky

 

15 Οκτωβρίου

Social Distance (Season 1)

Οδηγός Καταδίωξης για Τεράτων για Μπεϊμπισίτερ

Όλα για τη Ρουνα (Rooting for Roona)

 

16 Οκτωβρίου

Grand Army (Season 1)

Star Trek: Discovery Season 3 (Νέο επεισόδιο κάθε Παρασκευή)

The Trial of the Chicago 7/ Η Δίκη των 7 του Σικάγου

La Revolution (Season 1)

Κάποιος Πρέπει να πεθάνει

The Last Kids on Earth (Part 3)

 

19 Οκτωβρίου

Unsolved Mysteries: Part 2/ Άλυτα Μυστήρια: Μέρος 2

 

20 Οκτωβρίου

Το Μαγικό Σχολικό στον Δρόμο Ξανά: Φριζλ Επι Τρια

 

21 Οκτωβρίου

Ο Επόμενος Καλεσμένος μου Δεν Χρειάζεται Συστάσεις (Season 3)

Rebecca/ Ρεβέκκα

 

22 Οκτωβρίου

Το Ξενοδοχείο των Τεράτων/ Cadaver

The Alienist (Season 2)

You Me Her (Season 5)

 

23 Οκτωβρίου

Over The Moon/ Φεγγάρι Σου’ρχομαι

Βάρβαροι/ Barbarians (Season 1)

The Queen’s Gambit/ Το Γκαμπί της Βασίλισσας (Μίνι Σειρά)

 

27 Οκτωβρίου 

Chico Bon Bon (Season 4)

Blood of Zeus (Season 1)

Γκιγέρμο Βίλας: Πρώτος στον Κόσμο;

 

28 Οκτωβρίου

Ραντεβού στις Γιορτές/ Holidate

Τα Μυστικά του Τάφου της Σακκάρα

 

30 Οκτωβρίου

Το Σπίτι Του/ His House

Bronx

Somebody Feed Phil (Season 4)

Suburra/ Υπόγεια Πόλη (Season 3)