Τί παίζει στις αίθουσες; | Πέμπτη 12/03

Οι ταινίες της εβδομάδας
12 Μαρτίου 2020 15:31
Τί παίζει στις αίθουσες; | Πέμπτη 12/03

Fête de Famille | Μάντεψε Ποιός Ήρθε για τα Γενέθλιά Σου;

Ο Cédric Kahn κάθεται στην καρέκλα της σκηνοθεσίας για την κωμωδία-δράμα Fête de Famille με τους Fanny Burdino και Samuel Doux να έχουν επιμεληθεί εδώ το σενάριο, ενώ του cast ηγείται η Catherine Deneuve.

Η πλοκή εστιάζει σε μία πολυμελή οικογένεια που μαζεύεται στο πατρικό της στην νότια Γαλλία εν όψει των γενεθλίων της μητέρας που κλείνει τα 70 της χρόνια. Και ενώ όλα δείχνουν να κυλούν ομαλά, ένα απρόσμενο τηλεφώνημα και η έλευση της μικρότερης κόρης που καιρό τώρα έχει να εμφανιστεί, φέρνουν τα πάνω κάτω σε αυτήν την ιδιαίτερη περίσταση! Οι αποκαλύψεις και οι επεισοδιακές καταστάσεις έχουν την τιμητική τους από εδώ και μπρος.

Παίζουν επιπλέον οι: Emmanuelle Bercot, Vincent Macaigne, Cédric Kahn, Luàna Bajrami, Laetitia Colombani και η Isabel Aimé González-Sola.

Να σημειωθεί ότι οι τελευταίες εξελίξεις σχετικά με τον κορωνοϊό COVID-19, ο οποίος κηρύχθηκε χθες επίσημα ως πανδημία από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας (ΠΟΥ), έχουν επηρεάσει μεταξύ άλλων και τις προγραμματισμένες κυκλοφορίες στα σινεμά, ώστε να αλλάξουν οι ημερομηνίες πρεμιέρας για αρκετά φιλμ. Με βάση, λοιπόν, και τα πιο πρόσφατα δεδομένα που προέκυψαν, η παραπάνω ταινία αποτελεί την μόνη νέα κινηματογραφική άφιξη για αυτήν την εβδομάδα.

Ελπίζουμε σύντομα να υπάρξουν θετικά νέα για την αντιμετώπιση του ιού και τον αποτελεσματικό έλεγχο της υφιστάμενης κατάστασης, πάνω απ’ όλα με ψυχραιμία!

Η ομάδα των Unboxholics σας εύχεται να είστε όλοι καλά!