Τί παίζει στις αίθουσες; | Πέμπτη 11/07

Οι ταινίες της εβδομάδας
11 Ιουλίου 2019 11:37
Τί παίζει στις αίθουσες; | Πέμπτη 11/07

Extremely Wicked, Shockingly Evil and Vile | Τεντ Μπάντι, Ένας Γοητευτικός Δολοφόνος

Το βιογραφικό θρίλερ-δράμα Extremely Wicked, Shockingly Evil and Vile του Joe Berlinger (Metallica: Some Kind of Monster) σε σενάριο του Michael Werwie, εστιάζει στη ζωή του κατά συρροή δολοφόνου Ted Bundy και την αποκάλυψη των φρικτών εγκλημάτων του τα οποία συντάραξαν τις Η.Π.Α. την δεκαετία του ‘70.

Στον πρωταγωνιστικό ρόλο βλέπουμε τον Zac Efron (High School Musical).Υποκριτικά τον πλαισιώνουν οι: Lily Collins, Angela Sarafyan (Westworld), James Hetfield (Metallica), Jim Parsons, Haley Joel Osment, John Malkovich, Kaya Scodelario, Jeffrey Donovan, Terry Kinney, και ο Dylan Baker.

 

Mi obra maestra | Το Αριστούργημά Μου

Ο Gastón Duprat (El ciudadano ilustre) ενορχηστρώνει την δράση της κωμωδίας Mi obra maestra, με τον Andrés Duprat να επιμελείται το σενάριο εν προκειμένω, και μας μιλούν για την φιλία ξυπνώντας όμως μέσα μας και καλλιτεχνικές ανησυχίες ίσως πιο επεισοδιακά από ποτέ!

Ο ‘Arturo’ (Guillermo Francella) είναι ένας δυναμικός, πολύ εκλεκτικός ιδιοκτήτης γκαλερί, με εξεζητημένη αισθητική, και άψογος σε διαπραγματευτικές ικανότητες. Από την άλλη, ο επί χρόνια φίλος του ‘Renzo’ (Luis Brandoni), είναι ένας στριφνός, ιδιότροπος και κοινωνικά αδέξιος ζωγράφος που έχει πέσει σε δημιουργική δυστοκία. Το ιδιαίτερο αυτό δίδυμο αποφασίζουν να ρισκάρουν τα πάντα και να θέσουν σε εφαρμογή ένα αρκετάσ παράτολμο σχέδιο το οποίο όμως αν αποδώσει μπορεί να τους αποφέρει πολλά χρήματα για να γλιτώσουν ένα οικονομικό φαλίρισμα.

Εμφανίζονται επιπρόσθετα οι: Andrea Acatto, Lucas Aranda, Raúl Arévalo, Mahmoud Azim, Daniela Katz και η Sofía Condisciani.

 

Qu’est-ce qu’on a encore fait au bon Dieu? | Θεέ μου τι Σου Κάναμε; 2

Έπειτα από την τεράστια ανταπόκριση του κοινού στην πρωτότυπη ομώνυμη κωμωδία του 2014, πλέον η συνέχειά της, Qu’est-ce qu’on a encore fait au bon Dieu?, καταφτάνει με την υπογραφή του Philippe de Chauveron, με την γνωστή φαμίλια των ‘Verneuil’ να επανέρχεται δριμύτερη σε έναν νέο κεφάλαιο με οικογενειακά βάρη, παρεξηγήσεις και ευτράπελα.

Για ακόμη μία φορά την τιμητική του έχει το σπιτικό του ‘Claude’ (Christian Clavier) και της ‘Marie’ (Chantal Lauby) οι οποίοι βρίσκονται και πάλι μπροστά σε ένα όχι και τόσο μικρό κώλυμα. Καθένας από τους τέσσερις γαμπρούς τους, ‘David’, ‘Rachid’, ‘Chao’ και ‘Charles’, σκέφτονται σοβαρά να αφήσουν πίσω τους την Γαλλία για αναζήτηση καλύτερων προοπτικών σε άλλες χώρες. Αυτό σημαίνει ότι το ηλικιωμένο ζευγάρι θα κάνει καιρό να ξαναδεί τις κόρες και τα εγγόνια τους, αλλά δεν σκοπεύει να το αφήσει να περάσει έτσι κάτι τέτοιο! Αναλαμβάνουν λοιπόν, δράση και σκαρφίζονται παντοίους τρόπους να τους μεταπείσουν να μείνουν κοντά τους!

Παίζουν ακόμη οι: Ary Abittan, Medi Sadoun, Frédéric Chau, Noom Diawara, Frédérique Bel, Julia Piaton, Émilie Caen, και η Élodie Fontan.

 

Childs Play | Η Κούκλα του Σατανά

O Lars Klevberg (Polaroid) σκηνοθετεί το θρίλερ τρόμου Child’s Play όπου η πιο διαβολική κούκλα του κόσμου, ο ‘Chucky’ επιστρέφει με πιο εξελιγμένες φονικές διαθέσεις!

Ο Tyler Burton Smith επιμελήθηκε τα κείμενα του εν λόγω φιλμ το οποίο εμπνέεται από την παλιά ταινία του 1988. Το συγκεκριμένο reboot έρχεται να εμπλουτίσει με ένα επιπλέον κεφάλαιο την ανατριχιαστική ιστορία της πιο μοχθηρής κούκλας του κόσμου.

Στην σύγχρονη αυτήν αφήγηση, η υπόθεση επικεντρώνεται σε μία νεαρή μητέρα, την ‘Karen’ (Aubrey Plaza) και τον γιο της, ‘Andy Barclay’ (Gabriel Bateman), που θα βρεθούν στο στόχαστρο του φονικού, παιχνιδιού το οποίο αντίθετα με την κλασική horror μυθοπλασία του Don Mancini εν προκειμένω δεν καταλαμβάνεται από την υπερφυσική παρουσία ενός δολοφόνου. Στην παρούσα περίπτωση έχει κατασκευαστεί με έναν κώδικα προγραμματισμού, το οποίο αν το χακάρει κάποιος μπορεί να μεταμορφωθεί σε ένα θανατηφόρο όπλο.

Το cast συμπληρώνουν επίσης οι: Brian Tyree Henry, Tim Matheson, Marlon Kazadi, Beatrice Kitsos (The Exorcist), Ty Consiglio (Wonder) Carlease Burke (Jumanji: Welcome to the Jungle), και ο Mark Hamill (Star Wars).

Για πείτε, για ποιό απ’ όλα θα πάτε σινεμά;!