Τί παίζει στις αίθουσες; | Πέμπτη 16/05

Οι ταινίες της εβδομάδας
16 Μαΐου 2019 14:20
Τί παίζει στις αίθουσες; | Πέμπτη 16/05

John Wick: Chapter 3 – Parabellum | John Wick: Κεφάλαιο 3

Ο Chad Stahelski κάθεται στην καρέκλα του σκηνοθέτη για το action φιλμ John Wick: Chapter 3 – Parabellum που εμπλουτίζει το σύμπαν ενός από τους πιο διάσημους εκτελεστές του σινεμά, του ‘John Wick’.

Φυσικά, στο εν λόγω 3ο κατά σειρά sequel επανέρχεται στον ρόλο του ομώνυμου ήρωα ο Keanu Reeves που θα περάσει και πάλι διά πυρός και σιδήρου μιας που καταζητείται από το εγκληματικό συνδικάτο ‘High Table’ που τον θέλουν οπωσδήποτε νεκρό.

Μεταξύ άλλων, η ‘Sofia’ (Halle Berry), μία παλιά του γνωριμία εμφανίζεται στο προσκήνιο όπως επίσης η γυναίκα που ανέλαβε την  ανατροφή του, η “The Director” (Anjelica Huston) όπως την ονομάζουν, με ρίζες από μία ρωσική φυλή αθίγγανων, την Roma Ruska.

Το cast συμπληρώνουν επιπλέον οι: Ian McShane, Lawrence Fishburne, Jason Mantzoukas, Hiroyuki Sanada, Tiger Hu Chen, Mark Dacascos, Asia Kate Dillon, Yayan Ruhian, Cecep Arif Rahman, Lance Reddick, Common, και η Ruby Rose.


Long Shot | Μία Απίθανη Σχέση

Οι Charlize Theron & Seth Rogen ζουν επεισοδιακά το «έρως ανίκατε μάχαν» αλλά και μπόλικες απρόσμενα αστείες αναποδιές στην ρομαντική κωμωδία δράσης Long Shot του Jonathan Levine (Warm Bodies, 50/50),

Οι δύο δημοφιλείς αυτές μορφές της υποκριτικής υποδύονται ένα πολύ παράταιρο ζευγάρι. Η Theron ερμηνεύει εν προκειμένω την ‘Charlotte Field’, μία ικανότατη διπλωμάτη του Προέδρου των Η.Π.Α., και ο Rogen ενσαρκώνει τον ‘Fred Flarsky’, έναν ρεπόρτερ που μετά βίας καταφέρνει να ανταπεξέλθει στις οικονομικές του υποχρεώσεις.

Ο ήρωας ξαναβρίσκεται με την εν λόγω γυναίκα που δούλευε παλιότερα ως babysitter και για την έτρεφε ένα πλατωνικό αίσθημα. Ο άνδρας μέσα στα πλαίσια μίας εκδήλωσης στο Οβάλ Γραφείο που την καλύπτει δημοσιογραφικά και στην οποία παρευρίσκεται και η ‘Charlotte’, ξαναθυμάται τα παλιά, ενώ και η ίδια φαίνεται να ανταποκρίνεται στο φλερτ του. Βέβαια, αυτό που δεν ξέρουν είναι ότι σύντομα θα έχουν επικίνδυνα μπλεξίματα αλλά και απροσδόκητα σπαρταριστές καταστάσεις!

Το σενάριο επιμελήθηκε ο Dan Sterling (The Interview). Το επιτελείο των ηθοποιών συναπαρτίζουν και οι: Aviva Mongillo, O'Shea Jackson Jr., June Diane Raphael, Ravi Patel και ο Andy Serkis.


An Impossible Love | Un amour impossible

Η δημιουργός Catherine Corsini μας παραδίδει το αισθηματικό δράμα εποχής An Impossible Love, δηλαδή την κινηματογραφική διασκευή του ομώνυμου μυθιστορήματος της Christine Angot, με πρωταγωνιστές τους Virginie Efira και Niels Schneider.

Η όλη πλοκή εκτυλίσσεται στα τέλη της δεκαετίας του ’50 στο Châteauroux, μία πόλη της κεντρικής Γαλλίας, και εστιάζει στην ‘Rachel’, μία υπάλληλο γραφείου η οποία θα γνωριστεί με τον ‘Philippe’, έναν δυναμικό και γοητευτικό νεαρό αριστοκρατικής καταγωγής. Από το πρόσκαιρο αλλά φλογερό ειδύλλιό τους θα έρθει στον κόσμο μία κόρη, η ‘Chantal’. Ο άνδρας όμως θα αρνηθεί την δέσμευση με αγαπημένη του με την αιτιολογία του κοινωνικού χάσματος που τους χωρίζει. Έτσι, η ‘Rachel’ καλείται να αναθρέψει μόνη της το παιδί αρχίζοντας παράλληλα έναν δύσκολο και χρόνιο νομικό αγώνα αναγνώρισής του από τον πατέρα του.

Συμμετέχουν και οι: Jehnny Beth, Estelle Lescure, Coralie Russier και η Iliana Zabeth.


Εσείς λοιπόν, ποιά ταινία θέλετε να δείτε;!