Κινηματογραφικές Προβολές – Οκτώβριος 2018

Ένας μήνας γεμάτος επιλογές!
30 Σεπτεμβρίου 2018 21:49
Κινηματογραφικές Προβολές – Οκτώβριος 2018

Ένα πολύ ενδιαφέρον μήνας έφτασε για τους φίλους του κινηματογράφου, καθώς μέσα στον Οκτώβριο αναμένεται να καταφθάσουν στις αίθουσες πολλές ενδιαφέροντες ταινίες. Ξεκινώντας με τα μεγάλα blockbusters, στις 4 του μηνός έχουμε το Venom. Η νέα superhero ταινία της Sony έχει ως πρωταγωνιστή τον γνωστό χαρακτήρα που πολλοί γνωρίζουν από το σύμπαν του Spider-Man και τον οποίο ενσαρκώνει ο Tom Hardy. Με τις ταινίες υπερηρώων να έχουν καθιερωθεί πλέον, γνωρίζετε στο περίπου τι να περιμένετε. Συνεχίζοντας στις 25 αναμένεται η επιστροφή του Halloween. Η ταινία τρόμου έχει στο τιμόνι της τον David Gordon Green που έχει αναλάβει την σκηνοθεσία και το γράψιμο, ενώ πρωταγωνιστεί η Jamie Lee Curtis. Μέχρι στιγμής οι πρώτες κριτικές είναι θετικές.

Παράλληλα, ο υποψήφιος για 4 Όσκαρ, Bradley Cooper, θα κάνει το σκηνοθετικό του ντεμπούτο με το A Star Is Born. Στην ταινία παίζει ο ίδιος μαζί με την Lady Gaga και πρόκειται για μια ιστορία δύο μουσικών. Η ταινία έχει λάβει εξαιρετικές κριτικές και είναι πολύ πιθανό να την δούμε και υποψήφια για κάποιο Όσκαρ. Επιπλέον, ο σκηνοθέτης του Οσκαρικού La La Land, Damien Chazelle, επιστέφει με το First Man που αφηγείται την ζωή του πρώτου αστροναύτη που πάτησε στο φεγγάρι και τη θρυλική του αποστολή. Στην ταινία πρωταγωνιστεί ξανά ο Ryan Gosling. Επίσης ενδιαφέρον παρουσιάζει και το Bad Times at the El Royale. Η ταινία μυστηρίου ξεχωρίζει για το καστ της που πλαισιώνουν οι Chris Hemsworth, Dakota Johnson, Jon Hamm και Jeff Bridges.

Τέλος, άξια αναφοράς είναι το The Old Man & the Gun, το οποίο έχει λάβει εξαιρετικές κριτικές και αποτελεί την τελευταία ταινία για τον Robert Redford που έχει τον πρωταγωνιστικό ρόλο, καθώς και το  The House That Jack Built, η νέα horror ταινία του Lars von Trier.

 

Αναλυτικά όλες οι ταινίες που θα προβληθούν στους ελληνικούς κινηματογράφους ακολουθούν παρακάτω. Αξίζει να σημειωθεί πως οι ακόλουθες ημερομηνίες σηματοδοτούν τις επίσημες πρεμιέρες των ταινιών στις ελληνικές αίθουσες, ωστόσο από περιοχή σε περιοχή οι ημερομηνίες ενδέχεται να διαφέρουν.

04 Οκτωβρίου

11 Οκτωβρίου

18 Οκτωβρίου

25 Οκτωβρίου