Κινηματογραφικές Προβολές - Σεπτέμβριος 2018

Η φθινοπωρινή περίοδος ξεκινά!
01 Σεπτεμβρίου 2018 08:50
Κινηματογραφικές Προβολές - Σεπτέμβριος 2018

Η σεζόν των θερινών κινηματογράφων φτάνει σιγά σιγά στο τέλος της και καθώς πλησιάζουμε στο τέλος του 2018, πολλές αξιοσημείωτες ταινίες θα έρθουν στις αίθουσες των κινηματογράφων. Ο Σεπτέμβριος δείχνει να έχει ταινίες για όλα τις προτιμήσεις και τις ηλικίες.

Ξεκινώντας, μια από τις πιο αξιοσημείωτες κυκλοφορίες είναι το The Nun, το οποίο σίγουρα δεν πρέπει να χάσουν οι λάτρεις των θρίλερ και των ταινιών τρόμων. Πρόκειται για το νεότερο και ίσως το πιο σκοτεινό κεφάλαιο που επεκτείνει το σύμπαν του The Conjuring και αναμένεται να σας κρατήσει στην άκρη της θέσης σας. Ο σκηνοθέτης των δύο αρχικών Conjuring έχει αναλάβει το σενάριο, ενώ τα χρέη του σκηνοθέτη έχει αναλάβει ο Corin Hardy που ίσως γνωρίζετε από το The Hallow. Το φεστιβάλ-τρόμου έρχεται στις ελληνικές αίθουσες στις 6 Σεπτεμβρίου. Συνεχίζοντας, το reboot του θρυλικού Predator φτάνει στους κινηματογράφους στις 13 Σεπτεμβρίου και δυστυχώς ο Arnold Schwarzenegger δεν συμμετέχει αυτή τη φορά. Ωστόσο, σκηνοθέτης της ταινίας είναι ο Shane Black, ο οποίος έπαιζε τον Hawkins στην ομότιτλη ταινία του 1987.

Από την άλλη, όσοι ψάχνουν μια πιο ανάλαφρη πρόταση αξίζει να ρίξουν μια ματιά στο Johnny English Strikes Again. Η σειρά των κωμωδιών συνεχίζεται, με τον Rowan Atkinson, τον γνωστό σε όλους ως Mr. Bean, να προσφέρει για άλλη μια φορά άφθονο γέλιο. Επίσης, ενδιαφέρον παρουσιάζει και το Papillon, το οποίο είναι επίσης remake της ταινίας του 1973 με το ίδιο όνομα που ίσως να γνωρίζεται ως ‘Ο Πεταλούδας’. Στην ταινία πρωταγωνιστεί ο Charlie Hunnam (Sons of Anarchy) και ο Rami Malek (Mr. Robot). Τέλος, οι σινεφίλ μπορούν να ρίξουν μια ματιά στο BlacKkKlansman που έχει λάβει πολύ καλές κριτικές, ενώ οι μικρότεροι σε ηλικία και οι γονείς σίγουρα θα βρουν ενδιαφέρον το animation Smallfoot.

Αναλυτικά όλες οι ταινίες που θα προβληθούν στους ελληνικούς κινηματογράφους ακολουθούν παρακάτω. Αξίζει να σημειωθεί πως οι ακόλουθες ημερομηνίες σηματοδοτούν τις επίσημες πρεμιέρες των ταινιών στις ελληνικές αίθουσες, ωστόσο από περιοχή σε περιοχή οι ημερομηνίες ενδέχεται να διαφέρουν.

06 Σεπτεμβρίου

13 Σεπτεμβρίου

20 Σεπτεμβρίου

27 Σεπτεμβρίου