Κινηματογραφικές Προβολές - Μάιος 2018

Ο Deadpool και ο Han Solo μοιράζονται τις αίθουσες
01 Μαΐου 2018 22:26
Κινηματογραφικές Προβολές - Μάιος 2018

Μετά τον κινηματογραφικό “σεισμό” που προκάλεσε το Avengers: Infinity War, κάνοντας το μεγαλύτερο άνοιγμα στην ιστορία του σινεμά, σε σύγκριση ο Μάιος μοιάζει λιγάκι πιο υποτονικός. Ας δούμε, όμως, τις επιλογές που υπάρχουν αυτό το μήνα. Αρχικά, οι οπαδοί των υπερηρώων έχουν να περιμένουν το Deadpool 2. Ο Ryan Reynolds επιστρέφει στον ρόλο του αντιήρωα και για άλλη μια φορά το χιούμορ έχει πρωταγωνιστικό ρόλο. Η ταινία αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο της στις ελληνικές αίθουσες στις 17 Μαΐου. Λίγες μέρες μετά και πιο συγκεκριμένα στις 24 του μηνός, αναμένεται και το νέο κεφάλαιο του θρυλικού Star Wars franchise, με το Solo: A Star Wars Story. Για άλλη μια φορά έχουμε να κάνουμε με μια παράπλευρη ιστορία που γυρίζει στο παρελθόν και αφηγείται το ξεκίνημα του ιστορικού χαρακτήρα Han Solo. Αξίζει να σημειωθεί πως η Emilia Clarke θα πλαισιώνει τον Alden Ehrenreich που έχει τον πρωταγωνιστικό ρόλο.

Συνεχίζοντας, ο μήνας έχει μερικές ακόμα άξιες αναφοράς ταινίες. Το Netflix ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει το Anon, ένα Sci-Fi θρίλερ με τον Clive Owen και την Amanda Seyfried που μας μεταφέρει σε έναν παράξενο κόσμο χωρίς ανωνυμία και εγκληματικότητα. Έπειτα, για τις παρέες που θέλουν να δουν κάποια horror ταινία, υπάρχουν δύο επιλογές, το Truth or Dare και το Ghostland. Τέλος, το Blockers, η νέα κωμωδία του John Cena, κατάφερε να αποσπάσει θετικές κριτικές, ενώ την προσοχή του πιο ώριμου κοινού αξίζει το Tully, με την Charlize Theron σε έναν ρόλο για τον οποίο χρειάστηκε να πάρει 25 κιλά και την ώθησε κοντά στην κατάθλιψη.

 

 

Αναλυτικά όλες οι ταινίες που θα προβληθούν στους ελληνικούς κινηματογράφους ακολουθούν παρακάτω. Αξίζει να σημειωθεί πως οι ακόλουθες ημερομηνίες σηματοδοτούν τις επίσημες πρεμιέρες των ταινιών στις ελληνικές αίθουσες, ωστόσο από περιοχή σε περιοχή οι ημερομηνίες ενδέχεται να διαφέρουν.

3 Μαΐου

10 Μαΐου

17 Μαΐου

24 Μαΐου

31 Μαΐου