Κινηματογραφικές Προβολές - Απρίλιος 2018

Οι Avengers στις ελληνικές αίθουσες για τον ‘Πόλεμο τις Αιωνιότητας’
03 Απριλίου 2018 22:54
Κινηματογραφικές Προβολές - Απρίλιος 2018

Αδιαμφισβήτητα το κινηματογραφικό γεγονός του Απριλίου είναι η επιστροφή του υπέρλαμπρου κάστ της Marvel στις αίθουσες που ολοκληρώνει τον πρώτο βασικό κύκλο του κινηματογραφικού της σύμπαντος. Robert Downey Jr, Chris Evans, Scarlett Johansson, Scarlett Johansson, Mark Ruffalo, Chris Hemsworth, Benedict Cumberbatch είναι μερικά από τα μεγάλα ονόματα που θα πρωταγωνιστήσουν στο Avengers: Infinity War, το οποίο αναμένεται να είναι ένα κινηματογραφικό event χωρίς προηγούμενο. Συγκεκριμένα, δέκα χρόνια και 18 ταινίες μετά, ένα επικό κεφάλαιο κλείνει για να δώσει το σκυτάλη σε ένα άλλο. Δεν νομίζω πως χρειάζονται ιδιαίτερες συστάσεις, οι μυημένοι στην κουλτούρα της Marvel ήδη προετοιμάζονται για την ταινία των αδερφών Russo (Captain America: Civil War) στις 26 Απριλίου.

Συνεχίζοντας, στις 12 Απριλίου “ο μεγάλος” The Rock ετοιμάζεται “να συναντήσει κάτι ακόμα μεγαλύτερο” στο Rampage. Πρόκειται για μια blockbuster ταινία με καταιγιστική δράση, εκρήξεις, μπράτσα, τεράστιους γορίλες και πλάσματα που αναμένεται να σας διασκεδάσει παρέα με έναν κουβά ποπ κορν. Όσοι θέλουν κάτι πιο ιδιαίτερο αξίζει να έχουν κατά νου το The Insult, το οποίο ήταν υποψήφιο για Όσκαρ Καλύτερης Ξενόγλωσσης Ταινίας στα φετινά βραβεία και έχει λάβει γενικότερα θετική ανταπόκριση και καλές κριτικές. Επιπροσθέτως, μέσα στον Απρίλιο το κοινό που αρέσκεται στα θρίλερ και στις horror ταινίες έχει δύο ενδιαφέρουσες επιλογές. Αρχικά, το A Quiet Place με την Emily Blunt και τον John Krasinski που έχει αναλάβει και χρέη σκηνοθέτη, αναμένεται να προσφέρει μπόλικο σασπένς όταν κάνει το ντεμπούτο του στις 5 του μηνός. Η δεύτερη πρόταση δεν είναι άλλη από το βρετανικό ψυχολογικό θρίλερ, Ghost Stories, με τον Martin Freeman που θα καταφθάσει στις 19 Απριλίου. Τελειώνοντας, μια οικογενειακή πρόταση από την Disney είναι το A Wrinkle in Time, το οποίο πρέπει να σας προειδοποιήσουμε ωστόσο πως δεν έχει λάβει και τις καλύτερες των κριτικών.

 

Αναλυτικά όλες οι ταινίες που θα προβληθούν στους ελληνικούς κινηματογράφους ακολουθούν παρακάτω. Αξίζει να σημειωθεί πως οι ακόλουθες ημερομηνίες σηματοδοτούν τις επίσημες πρεμιέρες των ταινιών στις ελληνικές αίθουσες, ωστόσο από περιοχή σε περιοχή οι ημερομηνίες ενδέχεται να διαφέρουν.

5 Απριλίου

8 Απριλίου

12 Απριλίου

19 Απριλίου

26 Απριλίου