Κινηματογραφικές Προβολές - Δεκέμβριος 2017

A long time ago in a galaxy far, far away....
01 Δεκεμβρίου 2017 02:15
Κινηματογραφικές Προβολές - Δεκέμβριος 2017

Μπήκαμε στον τελευταίο μήνα του 2017 και φέτος για άλλη μια φορά το Χριστουγεννιάτικο δώρο των οπαδών των Star Wars θα έρθει νωρίτερα. Ο λόγος γίνεται φυσικά για το Star Wars: The Last Jedi, το οποίο δε θα καθυστερήσει όπως το The Force Awakens και θα προβληθεί στη χώρα μας ταυτόχρονα με τον υπόλοιπό πλανήτη, στις 13 Δεκεμβρίου. Πρόκειται για τη δεύτερη ταινία της νέας τριλογίας στην οποία πρωταγωνιστούν οι Daisy Ridley, John Boyega, Oscar Isaac, Andy Serkis, Mark Hamill, Benicio Del Toro, Laura Dern, ενώ θα δούμε για τελευταία φορά την Carrie Fisher επί της οθόνης ύστερα από τον αιφνίδιο θάνατο της. Τη σκηνοθεσία αυτή τη φορά έχει αναλάβει ο Rian Johnson και αναμένεται να δούμε την Rey να ενώνει τις δυνάμεις της με τον Luke Skywalker, την Leia, τον Finn και τον Poe, σε μια προσπάθεια να κάνει τα πρώτα της βήματα στον κόσμο των Jedi και να αποκαλύψει τα αρχαία μυστικά της Δύναμης και του παρελθόντος της.

Την ίδια ακριβώς μέρα θα καταφθάσει στις αίθουσες και το Coco της Pixar, το οποίο αποτελεί μια πολύ καλή πρόταση για τους φίλους (μικρούς και μεγάλους) των animation. Αξιοσημείωτες κυκλοφορίες είναι το δράμα Wonder Wheel του σκηνοθέτη και σεναριογράφου Woody Allen και το The Square που έχει καταφέρει να διακριθεί με το βραβείο του Χρυσού Φοίνικα στο Κινηματογραφικό Φεστιβάλ των Καννών για το καλύτερο σενάριο. Επίσης, μπορείτε να έχετε κατά νου και το All the Money in the World του Ridley Scott, στο οποίο συμμετείχε αρχικά ο Kevin Spacey και τη θέση του πήρε ο Christopher Plummer μετά το πρόσφατο σκάνδαλο. Τέλος, μέσα στο μήνα θα καταφθάσουν στις αίθουσες το Wonder με την Julia Roberts που έχει λάβει καλές κριτικές για αρχή, καθώς και το μιούζικαλ The Greatest Showman με τον Hugh Jackman.

 

Αναλυτικά όλες οι ταινίες που θα προβληθούν στους ελληνικούς κινηματογράφους ακολουθούν παρακάτω. Αξίζει να σημειωθεί πως οι ακόλουθες ημερομηνίες σηματοδοτούν τις επίσημες πρεμιέρες των ταινιών στις ελληνικές αίθουσες, ωστόσο από περιοχή σε περιοχή οι ημερομηνίες ενδέχεται να διαφέρουν.

7 Δεκεμβρίου

14 Δεκεμβρίου

21 Δεκεμβρίου

25 Δεκεμβρίου

28 Δεκεμβρίου