Κινηματογραφικές Προβολές - Οκτώβριος 2017

Ταινίες για κάθε γούστο!
02 Οκτωβρίου 2017 23:48
Κινηματογραφικές Προβολές - Οκτώβριος 2017

Έπειτα από έναν τρομακτικό Σεπτέμβριο γεμάτο με θρίλερ, ο Οκτώβριος έρχεται ακόμη πιο φορτωμένος με ταινίες για όλα τα γούστα. Ξεκινώντας με τις αξιοσημείωτες κυκλοφορίες, τα βλέμματα όλων είναι στραμμένα στο Blade Runner 2049. Η θρυλική sci-fi ταινία του 1982 που καθιέρωσε το Cyberpunk είδος, αποκτά επιτέλους sequel. Ο Harrison Ford επιστρέφει, με τον Ryan Gosling να έχει ωστόσο τον πρωταγωνιστικό ρόλο. Ήδη οι πρώτες κριτικές κάνουν λόγο για ένα αντάξιο sequel, επαινώντας την εξυπνάδα και την τρομερή εικόνα της ταινίας. Συνεχίζοντας, στις 12 Οκτωβρίου αναμένεται το The Snowman, η νέα ταινία του Σουηδού σκηνοθέτη, Tomas Alfredson, ο οποίος ευθύνεται για τα Let the Right One In και Tinker Tailor Soldier Spy. Επιπροσθέτως, αξίζει να έχετε κατά νου το Mother! με την Jennifer Lawrence από τον σκηνοθέτη Darren Aronofsky, μια ταινία που έχει διχάσει κοινό και κριτικούς στην Αμερική.

Στις 26 Οκτωβρίου αναμένεται το Suburbicon, το οποίο σκηνοθετεί ο George Clooney και γράφει ο Joel Coen. Δυστυχώς, μέχρι στιγμής, η ταινία έχει αποσπάσει χλιαρές κριτικές. Όσοι θέλουν μια animation πρόταση μπορούν να έχουν κατά νου το The LEGO Ninjago Movie. Τέλος, αξιοσημείωτη κυκλοφορία είναι και το εξαιρετικό Loving Vincent, το οποίο παρουσιάζει τη ζωή του γνωστού ζωγράφου Vincent van Gogh δοσμένη μέσα από την τεχνοτροπία που ζωγράφιζε.

Αναλυτικά όλες οι ταινίες που θα προβληθούν στους ελληνικούς κινηματογράφους ακολουθούν παρακάτω. Αξίζει να σημειωθεί πως οι ακόλουθες ημερομηνίες σηματοδοτούν τις επίσημες πρεμιέρες των ταινιών στις ελληνικές αίθουσες, ωστόσο από περιοχή σε περιοχή οι ημερομηνίες ενδέχεται να διαφέρουν.

3 Οκτωβρίου

  • Ultra (2017 Documentary)

4 Οκτωβρίου

5 Οκτωβρίου

12 Οκτωβρίου

19 Οκτωβρίου

26 Οκτωβρίου