Κινηματογραφικές Προβολές – Αύγουστος 2017

Ένας γεμάτος Αύγουστος κλείνει τη θερινή αυλαία
30 Ιουλίου 2017 21:35
Κινηματογραφικές Προβολές – Αύγουστος 2017

Ένα ακόμη γεμάτο blockbusters καλοκαίρι βρίσκεται σε εξέλιξη. Ο Αύγουστος δεν απογοητεύει και είναι γεμάτος ενδιαφέρουσες κυκλοφορίες. Αδιαμφισβήτητα, η μεγαλύτερη νέα ταινία που θα κάνει το ντεμπούτο της στη χώρα μας μέσα στον τρέχοντα μήνα, είναι το Dunkirk του Christopher Nolan. Το νέο πόνημα του Βρετανού σκηνοθέτη θα καταφθάσει στις αίθουσες στις 24 Αυγούστου και θα μας μεταφέρει σε μια σκληρή μάχη του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου. Πρωταγωνιστούν οι Fionn Whitehead, Damien Bonnard και Aneurin Barnard, ενώ αξίζει μάλιστα να σημειωθεί πως η ταινία έχει σαρώσει στις κριτικές, έχοντας αποσπάσει 94/100 στο Metacritic και 93% στο Rotten Tomatoes. Εδώ μπορείτε να διαβάσετε την άποψη των Unboxholics.

Συνεχίζοντας, όσον αφορά τις κριτικές, πολύ καλά μέχρι στιγμής τα έχει πάει και το Baby Driver που φτάνει στις ελληνικές αίθουσες στις 17 Αυγούστου. Πρόκειται για μια ταινία δράσης και εγκλήματος από τον σκηνοθέτη Edgar Wright, όπου πρωταγωνιστούν οι Ansel Elgort, Kevin Spacey, Jon Bernthal και Jamie Foxx. Συνεχίζοντας, στις 3 Αυγούστου κάνει την πρεμιέρα του το The Dark Tower με τους Matthew McConaughey, Idris Elba και την εντυπωσιακή Katheryn Winnick. Στο τέλος του μήνα καταφθάνει στις αίθουσες και το Atomic Blonde. Η ‘ατομική ξανθιά’ δεν είναι άλλη από την Charlize Theron, η οποία ως μυστική πράκτορας της MI6 αναλαμβάνει να ταξιδέψει στο Βερολίνο και να ερευνήσει το φόνο ενός άλλου πράκτορα, με τη βοήθεια του James McAvoy.

Μια πολύ καλή πρόταση για τους λάτρεις του sci-fi είδους είναι η υπερπαραγωγή Valerian and the City of a Thousand Planets, το οποίο βασίζεται στην αντίστοιχη σειρά από comics που μάλιστα προηγήθηκε των Star Wars και Star Trek. Από την άλλη, όσοι θέλουν να δουν κάποιο animation πρέπει να έχουν κατά νου το Despicable Me 3, στο οποίο ο Gru και τα Minions του είναι βέβαιο πως θα σας φτιάξουν τη μέρα και θα σας κάνουν να ξεκαρδιστείτε στα γέλια. Τέλος, άξιο αναφοράς είναι και το Death Note του Netflix που καταφθάνει στις 25 του μηνός.

 

Αναλυτικά όλες οι ταινίες που θα προβληθούν στους ελληνικούς κινηματογράφους ακολουθούν παρακάτω. Αξίζει να σημειωθεί πως οι ακόλουθες ημερομηνίες σηματοδοτούν τις επίσημες πρεμιέρες των ταινιών στις ελληνικές αίθουσες, ωστόσο από περιοχή σε περιοχή οι ημερομηνίες ενδέχεται να διαφέρουν.

3 Αυγούστου

10 Αυγούστου

17 Αυγούστου

24 Αυγούστου

25 Αυγούστου

31 Αυγούστου

Πείτε μας στα σχόλια ποια ή ποιες ταινίες θα δείτε μέσα στον Αύγουστο.