Κινηματογραφικές Προβολές – Ιούλιος 2017

Πέφτουν ελαφρώς οι ρυθμοί και στο σινεμά
04 Ιουλίου 2017 16:21
Κινηματογραφικές Προβολές – Ιούλιος 2017

Μπορεί ο υδράργυρος να έχει χτυπήσει κόκκινο, αλλά οι αξιοσημείωτες κυκλοφορίες ταινιών έχουν μειωθεί ελαφρώς.  Το άκρως αναμενόμενο Dunkirk παίζει στην Αμερική στις 21 Ιουλίου, αλλά δυστυχώς στην Ελλάδα θα πρέπει να περιμένουμε για περισσότερο από ένα μήνα, μιας και το φιλμ του Christopher Nolan θα καταφθάσει τελικά στην χώρα μας στις 24 Αυγούστου. Ωστόσο, η αναμονή για τους fans της Marvel έχει σχεδόν τελειώσει, αφού το Spider-Man: Homecoming αναμένεται στις 6 Ιουλίου. Μετά το ντεμπούτο του στο κινηματογραφικό σύμπαν της εταιρείας με το Captain America: Civil War, ο Άνθρωπος Αράχνη πλέον θα έχει μια αποκλειστικά δική του ταινία. Στον ρόλο του Spider-Man συναντάμε τον Tom Holland και τον Iron Man aka Tony Stark του Robert Downey Jr σε ρόλο μέντορα, καθώς και τον Michael Keaton ως τον villain της ταινίας. 

Επιπλέον, ο Caesar ετοιμάζεται για πόλεμο στην τρίτη του ταινία, το War for the Planet of the Apes. Για άλλη μια φορά μέσω motion capture τεχνολογίας, ο Andy Serkis θα υποδυθεί έναν μη-ανθρώπινο χαρακτήρα και ήδη η ταινία έχει λάβει άριστες κριτικές. Ακόμη, αξίζει να επισημάνουμε τη νέα ταινία της σκηνοθέτριας, Sofia Coppola, για την όποια μάλιστα βραβεύτηκε και ως ‘Best Director’ στα βραβεία των Καννών πριν μερικές εβδομάδες. Ο λόγος γίνεται για το The Beguiled που αναμένεται στις 6 Ιουλίου. Τέλος, το Valerian and the City of a Thousand Planets με την Cara Delevingne και τον Dane DeHaan είναι μια sci-fi υπερπαραγωγή που έρχεται στις 21 Ιουλίου και συνιστά μία πολύ καλή πρόταση για όσους προτιμούν την συγκεκριμένη κατηγορία.

Αναλυτικά όλες οι ταινίες που θα προβληθούν στους ελληνικούς κινηματογράφους ακολουθούν παρακάτω. Αξίζει να σημειωθεί πως οι ακόλουθες ημερομηνίες σηματοδοτούν τις επίσημες πρεμιέρες των ταινιών στις ελληνικές αίθουσες, ωστόσο από περιοχή σε περιοχή οι ημερομηνίες ενδέχεται να διαφέρουν.

6 Ιουλίου

7 Ιουλίου

13 Ιουλίου

20 Ιουλίου

27 Ιουλίου

Πείτε μας στα σχόλια ποια ή ποιες ταινίες θα δείτε μέσα στον Ιούλιο.