Κινηματογραφικές Προβολές - Απρίλιος 2017

Φρένο με…Fast and the Furious
02 Απριλίου 2017 01:21
Κινηματογραφικές Προβολές - Απρίλιος 2017

Ο Απρίλιος ρίχνει ελαφρώς τους ρυθμούς όσον αφορά τις αφίξεις νέων ταινιών. Ωστόσο αυτό δε σημαίνει πως οι αίθουσες των κινηματογράφων δε θα υποδεχθούν διάφορες αξιοσημείωτες κυκλοφορίες. Ξεκινώντας, το ενδιαφέρον των περισσότερων αναμένεται να τραβήξει το The Fate of the Furious που καταφθάνει στις 13 Απριλίου. Η ταινία αναμένεται να προσφέρει ατέλειωτη δράση και να ανεβάσει την αδρεναλίνη στα ύψη, με τους Vin Diesel, Jason Statham, Dwayne Johnson και την γνωστή παρέα τους να επιστρέφουν για το όγδοο κεφάλαιο της σειράς, στο οποίο για πρώτη φορά θα δηλώσει το παρόν και η Charlize Theron.

Έπειτα έχουμε το Life στις 20 Απρίλιου. Πρόκειται για ένα horror, sci-fi thriller, το οποίο παρουσιάζει ενδιαφέρον και στο οποίο πρωταγωνιστούν οι Jake Gyllenhaal, Rebecca Ferguson και Ryan Reynolds. Όσον αφορά τα animations τώρα, το The Boss Baby είναι αυτό που ξεχωρίζει. Ακόμη, άξιο αναφοράς είναι και το Colossal με την Anne Hathaway και τον Dan Stevens.

Τέλος, μέσα στον Απρίλιο θα κυκλοφορήσει και η horror ταινία μικρού μήκους των Unboxholics που ακούει στο όνομα Lurking Near. Η πρεμιέρα θα πραγματοποιηθεί στις 7 Απρίλιου στο κανάλι μας στο YouTube και μέχρι τότε μπορείτε να πάρετε μια πρώτη γεύση, παρακολουθώντας το πρώτο teaser trailer.

 

Αναλυτικά όλες οι ταινίες που θα προβληθούν στους ελληνικούς κινηματογράφους ακολουθούν παρακάτω. Αξίζει να σημειωθεί πως οι ακόλουθες ημερομηνίες σηματοδοτούν τις επίσημες πρεμιέρες των ταινιών στις ελληνικές αίθουσες, ωστόσο από περιοχή σε περιοχή οι ημερομηνίες ενδέχεται να διαφέρουν.

6 Απριλίου

13 Απριλίου

16 Απριλίου

20 Απριλίου

27 Απριλίου

28 Απριλίου

  • Larceny (2017) (DVD πρεμιέρα)

 Πείτε μας στα σχόλια ποια ή ποιες ταινίες θα δείτε μέσα στον Απρίλιο.